anlık gpx olarak attım artık.Birde 42 m yükselişi yemiş.Önemli değil ama bir sorun var yani.
Aynısı bende oldu az önce, 3 saattir atmadı, GPX atınca elevasyon düştü Hediyemiz olsun Garmin'e
Hocam selam, GPX değil de .fit dosyasını atarsanız cihazdaki elevasyonu bire bir verir; hatta Strava bu dosya sayesinde sürüşü tıpkı cihazdan almış gibi "elevasyon düzeltme" özelliğini kullanabilmenize de izin verir (ayrıca Strava'da kaynak yerinde dosya değil cihazınızın bilgisi yazar).
Bunun için ya cihazı bilgisayara bağlayıp ilgili .fit dosyasını alabilirsiniz ya da aşağıdaki gibi Garmin Connect web sitesinden "export original"a tıklayarak .fit dosyasına ulaşabilirsiniz. Gerisi bildiğiniz işlem.
Birkaç ay oldu geldiği, sadece commute seçilen sürüşlerde gösteriyor.Stravada şöyle bir özellik var yenimi geldi bilmiyorum. sürüşümü düzelledim Details’ten Commuteyi işaretleyip kaydetin. Sonrasında sürüşünüzü hesaplayıp aynı yere arabayla gitmeniz durumunda yapılan carbon salımının çevreye verdiği tasarrufu yazıyor gördüm paylaşayım istedim
316361 dosyayı görüntüle
Kayıtlar için telefonumu kullanıyorum.Cihaz nedir? Barometrik altimetre hava basıncından dolayı şaşabiliyor, harita yüksekliğinden farklı çıkabiliyor