Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

Az önce aynı sorunu yaşadım, manuel olarak GPX atarak yükledim, global bir sorun demek ki, düzelir yakında

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Scudo
Evet halen atmıyor.Attı attı , atmadı beklicez 😂

• Beğen
Tepkiler: ozy361
Ben sabah saat 08:30 da çıktım 11:00 de döndüm sorunsuz attı.

• Beğen
Hala stravaya atmiyor anlik

• Beğen
Garmin connect üzerinden aktiviteyi GPX olarak indirip stravaya manuel atın dosya olarak, son çare :)

• Beğen
Garminden Stravaya aktarımda geçikme problemi var diyordu en son Strava şimdi yeniden baktım, bütün sistemler çalışmakta diyor. Muhtemelen düzeltiler sorunu

(link)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc ve lrfan
anlık gpx olarak attım artık.Birde 42 m yükselişi yemiş.Önemli değil ama bir sorun var yani.

Garminde son aylarda hafta sonları sorun oluyor,
stravaya ve diğer uygulamalara geç atıyor,
çok dert edilecek bir konu değil, 1-2 saat bazen 3 saat sonra attığı oluyor.
Beklemek en sağlıklı çözüm.

anlık gpx olarak attım artık.Birde 42 m yükselişi yemiş.Önemli değil ama bir sorun var yani.

Aynısı bende oldu az önce, 3 saattir atmadı, GPX atınca elevasyon düştü :) Hediyemiz olsun Garmin'e

• Hahaha
Aynısı bende oldu az önce, 3 saattir atmadı, GPX atınca elevasyon düştü :) Hediyemiz olsun Garmin'e

Hocam selam, GPX değil de .fit dosyasını atarsanız cihazdaki elevasyonu bire bir verir; hatta Strava bu dosya sayesinde sürüşü tıpkı cihazdan almış gibi "elevasyon düzeltme" özelliğini kullanabilmenize de izin verir (ayrıca Strava'da kaynak yerinde dosya değil cihazınızın bilgisi yazar).

Bunun için ya cihazı bilgisayara bağlayıp ilgili .fit dosyasını alabilirsiniz ya da aşağıdaki gibi Garmin Connect web sitesinden "export original"a tıklayarak .fit dosyasına ulaşabilirsiniz. Gerisi bildiğiniz işlem.

1711983043953.png

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Hocam selam, GPX değil de .fit dosyasını atarsanız cihazdaki elevasyonu bire bir verir; hatta Strava bu dosya sayesinde sürüşü tıpkı cihazdan almış gibi "elevasyon düzeltme" özelliğini kullanabilmenize de izin verir (ayrıca Strava'da kaynak yerinde dosya değil cihazınızın bilgisi yazar).

Bunun için ya cihazı bilgisayara bağlayıp ilgili .fit dosyasını alabilirsiniz ya da aşağıdaki gibi Garmin Connect web sitesinden "export original"a tıklayarak .fit dosyasına ulaşabilirsiniz. Gerisi bildiğiniz işlem.

Doğru, elimiz alışmış GPX ile yürüyoruz. FIT ile yapalım 👍

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Stravada şöyle bir özellik var yenimi geldi bilmiyorum. sürüşümü düzelledim Details’ten Commuteyi işaretleyip kaydetin. Sonrasında sürüşünüzü hesaplayıp aynı yere arabayla gitmeniz durumunda yapılan carbon salımının çevreye verdiği tasarrufu yazıyor gördüm paylaşayım istedim

IMG_9108.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Noldor ve Özcan
Stravada şöyle bir özellik var yenimi geldi bilmiyorum. sürüşümü düzelledim Details’ten Commuteyi işaretleyip kaydetin. Sonrasında sürüşünüzü hesaplayıp aynı yere arabayla gitmeniz durumunda yapılan carbon salımının çevreye verdiği tasarrufu yazıyor gördüm paylaşayım istedim

316361 dosyayı görüntüle
Birkaç ay oldu geldiği, sadece commute seçilen sürüşlerde gösteriyor.

arkadaşlar selamlar. 1 hafta içinde aynı yolda 3 defa sürüş yaptım. iyi hoş, strava beni 2 kere bu yolda sürdüğüm için local legend ilan etmiş 😅 😅 madem local legend ilan ettin tam sürüş sayımızı tam görerek legend yap bari. neyse tırmanmaya devam 😁

Merhabalar yeni konu açmak istemediğim için buraya yazmak istedim, Strava uygulamasında yaptığım rotaları sürdüğümde rotada gözüken yüksekliğin yarısı kadar kazandığımı farkettim (Görsel 1 ve 2). Tam yarısı gibi olması acaba sürüşteki iniş ve çıkışların toplamını mı gösteriyor sorusunu getirdi aklıma ama bu seferde farklı birinin yaptığı rotanın aynısını ben yapınca yine ortalama yarısı kadar elevation gösteriyor (Görsel 3 ve 4) anlam veremedim sebebini bilen var mı acaba
Görsel 1-2:
Ekran görüntüsü 2024-07-24 161636.pngEkran görüntüsü 2024-07-24 161558.png

Görsel 3-4:

Ekran görüntüsü 2024-07-24 162019.png
Ekran görüntüsü 2024-07-24 162813.png

Dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-07-24 161957.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-24 161957.png
    460,7 KB · Okunma: 9
Cihaz nedir? Barometrik altimetre hava basıncından dolayı şaşabiliyor, harita yüksekliğinden farklı çıkabiliyor

Cihaz nedir? Barometrik altimetre hava basıncından dolayı şaşabiliyor, harita yüksekliğinden farklı çıkabiliyor
Kayıtlar için telefonumu kullanıyorum.

Alt taraftaki yükselti grafiklerine bakınca telefonun yükseltiyi hatalı okuduğu görülüyor. Bi yol bilgisayarı kullandığınızda da Strava haritasından çıkan irtifa değeri metresi metresine tutmuyor, yolda ufak tefek farklılıklar olabiliyor çünkü. Örneğin bi üst geçide çıkıp indiğinizde Strava’nın teorik verisine göre bi 7-8 metre fazla irtifa kazanmış oluyorsunuz ama böyle 1.600-1.700’de 600-700 metre farklılık olması mümkün değil.

Telefon GPS'i hassas ayarda mı? Bazen ondan kaynaklı sapmalar oluyor

Geri