Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

strava yıllık istatistikler yayınlanmış ama hata veriyo görmek isterken :/ 2-3 aydır bisiklet süremiyorum bari istatistiklerime bakaydım iyiydi :)
Uygulamanız güncel olmalı, güncellemeleri bi kontrol etmekte fayda var.

Scudo
%25 indirim uyarısı görüyorum PC'den girince Strava sayfamda

Best Deal of the Year: Save 25% on a Subscription

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
20 gün kadar sürem olmasına rağmen öncesinde iptal talebi girdiğim için 800 tl diyor. Kendi bilir.

Ekleme: Bu durumda olanlar doğrudan play store üzerinden eski fiyattan işlem yağabilir.
1000013350.jpg

Bir strava yardımı değil ama belki birileri bilebilir. Geçtiğimiz haftalarda bisiklet ile bir kaza geçirdim ve sonucunda telefonum yamuldu. Stravayı hem koşu hem bisiklet telefondan kullanıyordum. Telefonumu yaptırdım. Strava çalışmıyor. Relive indirdim yine çalışmıyor. Ama telefonun adım sayarı vs çalışıyor. Öncesinde sorunsuzdu . Böyle bir sorun başına gelen var mıdır ?

Bir strava yardımı değil ama belki birileri bilebilir. Geçtiğimiz haftalarda bisiklet ile bir kaza geçirdim ve sonucunda telefonum yamuldu. Stravayı hem koşu hem bisiklet telefondan kullanıyordum. Telefonumu yaptırdım. Strava çalışmıyor. Relive indirdim yine çalışmıyor. Ama telefonun adım sayarı vs çalışıyor. Öncesinde sorunsuzdu . Böyle bir sorun başına gelen var mıdır ?
Samet geçmiş olsun öncelikle, umarım iyisindir.
Aplikasyon hiç mi açmıyor yoksa GPS bağlantısında mı problem var acaba?

Çok sağ ol Samet . İyiyim . Yaralandım biraz ama geçti gitti.

Strava açılıyor ama km adım vs saymıyor. Çözemedim bu durumu

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Çok sağ ol Samet . İyiyim . Yaralandım biraz ama geçti gitti.

Strava açılıyor ama km adım vs saymıyor. Çözemedim bu durumu
Görünüşe göre GPS ile alakalı.. Başka programlarda telefonun GPS özelliği çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa, belki strava uygulamasın telefonun konumuna erişimi kısıtlanmış olabilir.

Görünüşe göre GPS ile alakalı.. Başka programlarda telefonun GPS özelliği çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa, belki strava uygulamasın telefonun konumuna erişimi kısıtlanmış olabilir.

GPS çalışıyor abi, herhangi bir sorunu yok . Stravayı açıyorum tüm sinyalleri alıyor ve mesafeyi çiziyor ama ölçüm yok. Km - adım - pace - hız hiç bir şey göstermyior. Süre geçerli sadece

Bir şekilde GPS bilgisini işlememiş, konum verisini de hücresel ağ'dan almış gibi geldi bana.

Yeni aldığım ikinci el powermetreli pedali kullanmaya başladım ve her zaman kullandığım etapta daha önceki kayıtlardaki segmentlerde Strava nın belirttiği değerlere göre çok farklı watt değerleri aldım. Aşağıda aynı etabın iki kaydını paylaşıyorum. Arada normalin dışında fark var. İlk kayıtta tüm segmentleri PR alarak tamamlamıştım. İkinci kayıtta ise hiç PR almadan rahat bir şekilde tamamladım. Aynı etabın diğer kayıtlarında da ortalama power değeri 140-160 Watt arasında çıkıyordu. Son kayıtta değer 207 Watt çıktı ki benim için yüksek bir rakam. Hız, nabız ve kadans değerleri nerdeyse aynı olmasına rağmen power değerleri tutmuyor. Powermetre ile ilgili sorun mu var diye düşünmeye başladım. İlk kayıtta Cycplus M1, ikincisinde İGSPORT 630 cihazlarını kullandım.

Dosyalar

• Ekran Görüntüsü (160).png
    Ekran Görüntüsü (160).png
    145,3 KB · Okunma: 32
  • Ekran Görüntüsü (159).png
    Ekran Görüntüsü (159).png
    132,8 KB · Okunma: 33
Yeni aldığım ikinci el powermetreli pedali kullanmaya başladım ve her zaman kullandığım etapta daha önceki kayıtlardaki segmentlerde Strava nın belirttiği değerlere göre çok farklı watt değerleri aldım. Aşağıda aynı etabın iki kaydını paylaşıyorum. Arada normalin dışında fark var. İlk kayıtta tüm segmentleri PR alarak tamamlamıştım. İkinci kayıtta ise hiç PR almadan rahat bir şekilde tamamladım. Aynı etabın diğer kayıtlarında da ortalama power değeri 140-160 Watt arasında çıkıyordu. Son kayıtta değer 207 Watt çıktı ki benim için yüksek bir rakam. Hız, nabız ve kadans değerleri nerdeyse aynı olmasına rağmen power değerleri tutmuyor. Powermetre ile ilgili sorun mu var diye düşünmeye başladım. İlk kayıtta Cycplus M1, ikincisinde İGSPORT 630 cihazlarını kullandım.
Powermetre olan doğrudur muhtemelen. Strava ortalama değerlere göre hesaplıyor ( kilon, hızın, eğim değişikliği falan) Pedalı kalibre etmek mümkünse kalibre et. Daha sonra FTP testi yap, stravaya doğru FTP ni gir. Strava daha doğru değerler vermeye başlayacaktır. Ama yinede en doğru değerler powermetrenin verdikleri olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: welcroix
Powermetre olan doğrudur muhtemelen. Strava ortalama değerlere göre hesaplıyor ( kilon, hızın, eğim değişikliği falan) Pedalı kalibre etmek mümkünse kalibre et. Daha sonra FTP testi yap, stravaya doğru FTP ni gir. Strava daha doğru değerler vermeye başlayacaktır. Ama yinede en doğru değerler powermetrenin verdikleri olacaktır.
İGS630 ile kalibrasyon yapmıştım. Ama bir kez daha kalibre ettikten sonra tekrar denerim. Ama bence powermetreden gelen değerde bir sorun var. Elite Suito yu satmadan önceki power değerleri Strava ile yakın değerlerdi. Ortalama 207 gibi değerleri Suito da hiç görmemiştim.

Güç ölçerin telefonda uygulaması varsa oradan kalibrasyon - zero yapmayı denediniz mi? Keza yazılım güncellemesi varsa onu da ihmal etmeyin. Ayrıca, kalibrasyon sonrasında vereceği sayı üreticinin referans aralıkları arasında mı?

• Beğen
Tepkiler: welcroix
Güç ölçerin telefonda uygulaması varsa oradan kalibrasyon - zero yapmayı denediniz mi? Keza yazılım güncellemesi varsa onu da ihmal etmeyin. Ayrıca, kalibrasyon sonrasında vereceği sayı üreticinin referans aralıkları arasında mı?
Yazılımı var ama kalibrasyonun yazılım üzerinden yapılıp yapılmadığına bakmadım. Cihazın üzerinden kalibrasyon yapılıyor ama sadece 3 saniye bekleyin yazısı sonrası başarıldı diyor. Herhangi bir veri göstermiyor. Bu arada pedal Garmin Vector 3S.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Yazılımı var ama kalibrasyonun yazılım üzerinden yapılıp yapılmadığına bakmadım. Cihazın üzerinden kalibrasyon yapılıyor ama sadece 3 saniye bekleyin yazısı sonrası başarıldı diyor. Herhangi bir veri göstermiyor. Bu arada pedal Garmin Vector 3S.
Powermetre muhtemelen gerçeğe daha yakın bilgi veriyordur. Strava'daki yaş, nabız aralığı, kilonuz, bisikletinizin kilosu gibi bilgileri kontrol edip hatalıysa düzeltin derim. Sonrası iki değer birbirine daha yaklaşacaktır. Yine de oyum powermetreden yana. Gerçeğe daha yakın olan bence onun ölçümleri.

Sağlama yapmak için pedalınızı powermetreli bir trainer bulup ona takın. Hatalı ölçüm yapıp yapmadığını oradan anlayabilirsiniz.

Sürdüğüm rotaların hepsini stravaya atıyorum. Bu rotaları daha sonra evde trainer ile birlikte bir şekilde simüle ederek kullanabilmem mümkün mü?

Sürdüğüm rotaların hepsini stravaya atıyorum. Bu rotaları daha sonra evde trainer ile birlikte bir şekilde simüle ederek kullanabilmem mümkün mü?

Denemedim ama mümkünmüş.

Geri