Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

Strava da sürekli geçtiğim ama bir sektör olarak gözükmeyen yolu, süremi takip edebilmek için nasıl segment olarak seçebilirim?

Scudo
Strava da sürekli geçtiğim ama bir sektör olarak gözükmeyen yolu, süremi takip edebilmek için nasıl segment olarak seçebilirim?
Geçtiğiniz yerin segmenti yok anladığım. ilk olarak geçtiğiniz yerin segmentini oluşturmanız gerekir. Daha sonra sürüşlerinizden takip edebilirsiniz.

Geçtiğiniz yerin segmenti yok anladığım. ilk olarak geçtiğiniz yerin segmentini oluşturmanız gerekir. Daha sonra sürüşlerinizden takip edebilirsiniz.
Aynen, ama bunu uygulama üzerinden mi yoksa pc üzerinden mi ve en önemlisi hangi sekmeden yapabilirim?

Hangi sekme ya da hangi alt başlık, onu keşfedemedim, bunu net biliyor musunuz acaba?
Segment oluşturmak için o yaptığınız sürüşe girip yapmanız gerekiyor.. Resimdeki gibi, soldan 3 noktaya tıklayıp create segment sekmesine tıklayıp resim 2 de görünen kırmızı yada yeşil noktaları istediğiniz km ye getirip segment oluşturmalısınız.

Screenshot 2023-11-15 at 21-12-14 Afternoon Ride Ride Strava.pngScreenshot 2023-11-15 at 21-12-50 Create Segment Strava.png

Şu önüne gelenin, önüne gelen KOM a bayrak atmasına karşı 2. Bayrak kaldırmadan sonra yapılamayan itiraza bir yenilik ya da değişiklik geldi mi 😒? Hödüğün biri, KOM ları geçtim ilk 10 derecelere bile bayrak atmaya başlamış.. Ben de bu hödüğün attığı bayraklara, o yerden geçtiğim tüm dereceleri içeren ekran görüntüsünü de ekledim resimlere.. Şuan sorun yok ama acaba strava masa başları, "heee, evet,adam ispat da atmış, bu adam zaten hep yakın derecelerle geçmiş. Atılan flag, art niyetli ..." Gibi bir durum mu var yoksa artık nabız,hız,kadans,PM değerlerine eskisinden daha çok mu ciddi yaklaşıyorlar..?

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
strava üyeliğim aralık ayında umarım 244 liraya yenilenir 😂 😂
1701021735335.png

• Beğen
Şu strava premium bana nedense hiç cazip gelmiyor. Muhtemelen kom vs ile ilgilenmediğim için.

• Beğen
Strava'ya mesajlaşma özelliği gelmiş. Bi burası kalmıştı son kale olarak. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi şeyler olacak :)
İstediğin kişiler mesaj atabiliyor yada tamamen o özelliği kapatabiliyorsun

İstediğin kişiler mesaj atabiliyor yada tamamen o özelliği kapatabiliyorsun
Evet hocam ayarlardan kapatmak mümkün. Benim demek istediğim uygulama amacından biraz çıkmaya meyilli olacak :) Gereksiz bir özelllik bence.

Evet hocam ayarlardan kapatmak mümkün. Benim demek istediğim uygulama amacından biraz çıkmaya meyilli olacak :) Gereksiz bir özelllik bence.

Çoğu aktivitesini (bisiklet, koşu, hiking vb.) grup halinde yapan kişiler için faydalı olabilir. Insanlardan telefon numarası isteyip Whatsapp grubu kurmak, rotaları oradan paylaşmak gibi dertlerden kurtarıyor.

Kulüp kurup etkinlik oluşturabiliyorsun, ordan yazışma da yapabiliyorsun zaten, mesajlaşma özelliği diğer sosyal medya platformlarına adım adım yaklaştırıyor Strava'yı ne yazık ki.

Mantıklı açıklama bulmak isteyen bulur tabi ama sözüm Strava'ya; sen de artık herkes gibisin.. :)

Strava'ya mesajlaşma özelliği gelmiş. Bi burası kalmıştı son kale olarak. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi şeyler olacak :)
Biz erkek milleti için pek bir sorun yaratmayabilir fakat abazan karaktersizlerin kadınlara yapacakları tacizi düşünemiyorum.
Ben beğenmedim gereksiz bir özellik olmuş.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
strava yıllık istatistikler yayınlanmış ama hata veriyo görmek isterken :/ 2-3 aydır bisiklet süremiyorum bari istatistiklerime bakaydım iyiydi :)

Geri