Geçtiğiniz yerin segmenti yok anladığım. ilk olarak geçtiğiniz yerin segmentini oluşturmanız gerekir. Daha sonra sürüşlerinizden takip edebilirsiniz.Strava da sürekli geçtiğim ama bir sektör olarak gözükmeyen yolu, süremi takip edebilmek için nasıl segment olarak seçebilirim?
Aynen, ama bunu uygulama üzerinden mi yoksa pc üzerinden mi ve en önemlisi hangi sekmeden yapabilirim?Geçtiğiniz yerin segmenti yok anladığım. ilk olarak geçtiğiniz yerin segmentini oluşturmanız gerekir. Daha sonra sürüşlerinizden takip edebilirsiniz.
pc üzerinden seçmek daha kolay olur benceAynen, ama bunu uygulama üzerinden mi yoksa pc üzerinden mi ve en önemlisi hangi sekmeden yapabilirim?
Hangi sekme ya da hangi alt başlık, onu keşfedemedim, bunu net biliyor musunuz acaba?pc üzerinden seçmek daha kolay olur bence
Segment oluşturmak için o yaptığınız sürüşe girip yapmanız gerekiyor.. Resimdeki gibi, soldan 3 noktaya tıklayıp create segment sekmesine tıklayıp resim 2 de görünen kırmızı yada yeşil noktaları istediğiniz km ye getirip segment oluşturmalısınız.Hangi sekme ya da hangi alt başlık, onu keşfedemedim, bunu net biliyor musunuz acaba?
Çok teşekkür ederim, gerçekten çok değerli bir bilgi idi benim için, minnettarım.Segment oluşturmak için o yaptığınız sürüşe girip yapmanız gerekiyor.. Resimdeki gibi, soldan 3 noktaya tıklayıp create segment sekmesine tıklayıp resim 2 de görünen kırmızı yada yeşil noktaları istediğiniz km ye getirip segment oluşturmalısınız.
311552 dosyayı görüntüle311553 dosyayı görüntüle
Benimki bu ay 244'e yenilendi 👍strava üyeliğim aralık ayında umarım 244 liraya yenilenir 😂 😂
311944 dosyayı görüntüle
İstediğin kişiler mesaj atabiliyor yada tamamen o özelliği kapatabiliyorsunStrava'ya mesajlaşma özelliği gelmiş. Bi burası kalmıştı son kale olarak. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi şeyler olacak
Evet hocam ayarlardan kapatmak mümkün. Benim demek istediğim uygulama amacından biraz çıkmaya meyilli olacak Gereksiz bir özelllik bence.İstediğin kişiler mesaj atabiliyor yada tamamen o özelliği kapatabiliyorsun
Evet hocam ayarlardan kapatmak mümkün. Benim demek istediğim uygulama amacından biraz çıkmaya meyilli olacak Gereksiz bir özelllik bence.
Biz erkek milleti için pek bir sorun yaratmayabilir fakat abazan karaktersizlerin kadınlara yapacakları tacizi düşünemiyorum.Strava'ya mesajlaşma özelliği gelmiş. Bi burası kalmıştı son kale olarak. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi şeyler olacak
Kullanabilirsin (link)strava yıllık istatistikler yayınlanmış ama hata veriyo görmek isterken :/ 2-3 aydır bisiklet süremiyorum bari istatistiklerime bakaydım iyiydi
çok sağolun. az zamanda çok sürmüşüm kendimce yıllık verilerin paylaşıldığı sayfayı bulursam oraya atayımKullanabilirsin (link)