Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

strava çok şarj yer :) gps kullandığı için interneti kapatabilirsiniz. 3g, wifi, bluetooth kapalı olursa pil daha fazla dayanır. uzun turlarda ise yedek batarya şart.

Scudo
Dün bir deneme yaptım kardeşimle. Onun telefonu bisiklet gidonunda, benim telefonum şortun yan cebinde çıktık aynı rotayı yaptık. Haritadan yaklaştırarak bakınca onun iz çizgileri ip gibi düz, benim zigzaglar bir anda yolun soluna geçip gelmiş deli deli hareketler yapmış gibi gösteriyor. Fakat km olarak kayıp yok hemen hemen aynı gösteriyor. Telefonun GPS uydularını tam görecek şekilde taşımak gerekiyor demek ki ayrıca telefonunda kalitesinin bir miktar farkı olabilir.

@Antares aynen öyle ben de dün aynısını yaptım telefonu gidona lastikle saglamca bağladım ekranını da sürekli açık yaptım on numara oldu :) cepte selealtı çantada gps algılamıyordu duruyodu strava bu kez cillop gibi çalıştı :harika::)

• Beğen
Tepkiler: Antares
O zaman telefonun sabit ve açıkta kalması gerekiyor

Genelde herkes cebe koyuyor bende öyle yapıyodum da fakat son bi haftadır gps sıkıntı yapmaya başladı hergün 20-25 km eksik gösteriyodu sanırm telefondan kaynaklı benimki..o haritadaki gps çizgilerinin eğri büğrü olamasının bi sakıncasınyok km doğru çıkıyosa tamamdr.

Strava'da yeni bir karşılaştırma ekranı gördüm. Ekran görüntüsü daha iyi açıklar durumu: Yıl başından itibaren bisiklet ve koşu aktivitelerimi geçmiş yıllara göre kıyaslıyor. İstatistik tutmayı sevdiğim için 2011 Temmuz'da başladığım ilk bisiklet maceramla birlikte tüm kayıtlar özetle karşılaştırılmış. 2012 Ocak'taki kalp ameliyatı nedeniyle 2012 yılının ilk 6 ayında fazla yol alamamışım. Ancak halen 2013 veya 2014'teki durumu yakalayamamışım.

upload_2015-7-3_14-11-27.png

upload_2015-7-3_14-11-46.png

@kızıl_sakal Nisan 2014 zor dönemdi; eşimin babasının vefatı bir de benim göz ameliyatı olmam nedeniyle bir ay boyunca bisiklete binemedim.

runtastic road bike uygulamasını da kullanabilirsiniz.

@Bahadır Gürel basiniz sagolsun bi de gecmis olsun ben de olmustum gozden ameliyet miyop vardi cizdirdim

Arkadaşlar bu stravayı başlattım ama başa alamıyorum sürekli ilk süre devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor?

Selam arkadaşlar. Başka konu açmak istemediğimden burada sormak istedim. Ben bilgisayarda rota hazırlayamıyorum. Daha doğrusu kendi olduğum yeri seçemedim. Pek kapsamlı bilgi sahibi değilim. Bu konuda resimlerle yardımcı olabilcek kimse varmı aranızda ?

Planladığınız bir rotayı Strava'ya aktarmayı anlatmak istiyorum. Kaynağım aşağıdaki adreste yer alan bir mesajdır.
(link)

• (link)ya da başka bir yerde planladığınız rotayı GPX formatında bilgisayarınıza indirin ve (link) adresine yükleyin.
  • Hız, zaman dilimi vs. gibi bilgileri rastgele doldurun.
  • Oluşturulan GPX dosyasını indirin.
  • İndirdiğiniz dosyayı Strava'ya özel aktivite (private) olarak yükleyin.
  • Aktivitenizin yanındaki "Actions" butonuna basıp "Create Route" butonunu seçin.

Rotanızı Strava'ya aktardınız. Özel aktiviteyi silmeyi unutmayın ;)

merhaba arkadaşlar. benım telefonumun android versiyonu cyanogenmod ile değiştirildi. stravayı yüklediğimde çalıştırmaya çalışırken google haritaları yuklememi istiyor fakat ben farklı resmi olmayan bir android versiyon kullandığım için google haritaları indiremiyorum. stravayı yandex harıtaları kullanabılecek sekılde çalıştırabilme imkanım var mı ?

Birlikte turlanan Kişiyi nasıl etiketliyoruz?

@Ersin savaş
Manuel etiketleme yok. Sürüş rotanızın en az %30 u kadar beraber sürerseniz, Strava otomatik olarak birlikte sürdü olarak gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Telefondaki rotamı bilgisayara aktarabiliyor muyum. İlgili kişiler bi cevaplarsa sevinirim

Geri