Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava yardım

@mutlu07 başka gps uygulaması da çalışmıyorsa mühendislik moduna girmen lazım orada gps test edip çalışıp çalışmadına bakcan çalışıyorsa yazılımsal sorunun var demektır uygun custom rom ile çözersin ama bunları telefoncular bile yapmaz merakın cesaretın olması lazım :D

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Scudo
nette araştır .şunu söyim çin malı olsaydı telefonun discovery gibi daha kolaydı işin :)

Eğer normal uygulamalarda örneğin haritalar vs. Gps çalışıyor ise sorun sizin telefonda değil uygulamadadır. Ben de htc wildfire s ile kullanmaya çalışmıştım çok zaman önce uygulama hata veriyordu. Sanırım uygulamanın htc ile uyum sorunu var. Bu durumu geri bildirim yapabilirsiniz :)

• Beğen
@Osman D. Hatıralarla az önce yol tarifi aldım yaptım denedim sorun yok,ama strava için ne yapicam bu geri bildirim olayı nedir hocam sonuç alirmiyim

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
@mutlu07 garantisi yok :) ama hem yorum olarak hem de uygulama içi geri bildirim olarak olayı program sahiplerine iletirseniz belki uygulamada bir güncelleme olabilir.

• Beğen
antrenman yapıyorum dediniz evde mi kullanıyorsunuz yoksa dışarıda mı

bir cevapta benden sıkıntı cihazda mı anlama için google map ten yada haritalar uygulamasından konumunuzu bulup bulmadığına bakın ve ayrıca gps yanında internetinizde açık olmalı tabi eğer konumuzu buluyor ise stravanın çalışmaması için bir neden yok ve alternatif olarak runtastic yada map my ride da deneyebilirsiniz bunlarda gayet güzel.

• Beğen
hangi android versiyonu yüklü sizin telefonunuzda. uygulamaya özel gps erişimine izin vermek gerekebilir. android 6 da bu ayarlar uygulama spesifik. sizin android versiyonuna göre bakmak gerekebilir.

• Beğen
İnternet olayını belirtmekte yarar var. Strava internete sadece senkronizasyon yapmak için ihtiyaç duyar. GPS üzerinden internetiniz olmadanda kayıtları yapıp telefonunuzda tutabilirsiniz. Eve gelip internet bağlantısını sağlayıp, uygulamaya geçiş yaptığınızda telefonunuz yapılan aktivite kayıtlarını strava veri tabanına gönderir ve senkronizasyonunu sağlar.

Bir çözüm de ben üreteyim. ipbike isimli programla kaydınızı yapıp stravaya upload edebilirsiniz. Ben uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum.

• Beğen
Benim Asus telefonda ise müziği açınca GPS kaydı yapmıyordu, deli etti beni sonunda GPS li saat aldım, yetti gari.

Bende HTC desire 820 var , lolipop ile çalışıyor.
Son Strava güncellemesinden sonra benzer bir enayilik bende de oldu (tek sürüş yaptığım için sorun sürekli mi anlamadım, stravanın güncellemsi öncesi böyle bir durum hiç olmamıştı)
Bu pazar internet kapalı konum yüksek doğrulukta stravayı açtım. saniye saymaya başladı. Telefonu formaya koyup sürüşe çıktım. 22 km kadar kullanıp geri geldim. Stravayı durdurdum. 0-0 görünüyordu. Damalı bayrak ile kapattım. Eve geldim telefon wifi a bağlandı . Strava syncing 1 activity yazdı ama bu sıırada bir an 32 km gösterdi. Bu bir önceki sürüşümdü. Fakat sonra normal 22 km lik sürüşü kaydetti.
0-0 yazmasına rağmen Sync etmeyi denediniz mi ?

• Beğen
Merhaba, uygulamalar bölümünde korunan uygulamalar kısmı olması lazım, buraya girip Strava'yı korunan uygulamalar arasına almayı deneyin, ekran kilidi varsa koruma yoksa program duruyor

• Beğen
tüm yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim,şimdi kafam karıştı vallahi,arkadaşlar telefonum normal konum bulmasını felan yapıyor yani bir sorun yok gps den konumumu buluyorum adresimi konumu düzgün gösteriyor,sürüm 4.2.2 gözküyor telefonda,stravada başlarken başlat diyorum saymaya başlıyor ama km ve disatnse kısmı hep sıfıri,antrenman bitince durduruyorum bayarak kısmına basıyorum iki seçenek çıkıyor resume ve distance durdudğumda toplam süre ok gözüküyor ama km ve distance avg hız felan hep sıfır ne karın ağırısıymışş bu strava anlamadım giti :)

@mutlu07

Büyük ihtimalle android sürümüyle alakalı stravanın uyum sorunu mevcuttur. Android sürümü, telefon marka model ve stravanın yüklü olan sürümünün versiyon bilgilerini geri bildirim gönderirseniz kesin bir şekilde sonuca ulaştıracaklarına eminim.

• Beğen
Bir çözüm de ben önereyim. Yeni sürümü beklemek :)
Mesela bende Discovery var, Çin malı telefon, strava son sürümde çalışmamaya başladı, Record Activity dediğim anda uygulamadan çıkıyor. Yeni sürümde düzeleceğini umuyorum.

• Beğen
Geri