Merhaba
Bir kaç zamandır strava avg sapıtmış durumda.Bu sorunu yaşayan varmı?Neden kaynaklana bilir? Tur zamanı bazen sıfır " 0 " yazıyor
Telefon iphone 5
@Furkan20 strava ile eşleştirdiyseniz eşleşme sonrası ilk etkinlikde relive videolarınız oluşmaya başlar. Videoların oluşması bazen zaman alabiliyor ama kesinlikle size video oluştuğuna dair de bir e posta geliyor.
3d videoların oluşması için bisikletle en az 10, yürüyüşle en az 3 km yapmak gerekiyor.
Kaldırıp tekrar yükledim bakalım işe yarayacak mı? Yine düzelmezse telefonun dilini değiştiririm çok saçma geliyor ama bazen bu tarz saçma çözümler işe yarayabiliyor. Teşekkürler.
@televole2
Sorun ara ara devam ediyor. Stravaya bulaştığım güne lanet olsun. Bunca kayıt boşa gidecek diye başka programa da geçemiyorum. Dımdızlak kaldım öyle. Yeni başlayacaklara tek tavsiyem, strava kullanmayın!
@televole2@kerem.erdogan Sürüşlerinizde nabız bilgisi yoksa tek tek uğraşmanıza gerek yok strava tüm sürüşlerinizi içeren bir mail gönderiyor. (link) sayfasında sağ alt tarafta Download your data kısmından ulaşabilirsiniz.
Yeni konu açıp kirlilik yaratmamak için buraya soru mu yazıyım dedim öncelikle selamlar,ben count 4 km saati kullanıyorum aynı zamanda strava ve runtastic te kullanıyorum fakat count 8 alıp bu iki uygulamayı kullanmayı bırakmayı düşünüyorum.Strava çok güzel bir uygulama fakat turlarımda ekstra şarj problemi yaşatıyor sizce doğru bir karar mı fikirlerinizi alabilir miyim ? teşekkürler...
merhaba arkadaşlar. Bu strava'da geçen ay gittiğim toplam mesafeyi görmek istiyorum, ücretli kısmına mı geçmem gerekiyor? Şu an sadece bu hafta ve bu yılı görebiliyorum galiba?