gurkan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.066
- İsim
- Gürkan
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Cervélo
- Bisiklet türü
- Triathlon
Yav şu hani yutubır bisikletçi/triatloncu tayfa var ya, şimdi takip ediyorum bir çoğunu ve helal olsun diyorum süper iş yapıyorlar diyorum. Ben şahsen böyle vidyo midyo işlerine girebilecek medeni cesareti gösterebilecek birisi olmadığım için takdirle takip ediyorum hepsini. Kimisi iyidir, kimisi kötüdür falan demiyorum izliyorum; maksat yeni şeyler görmek, ortamlarını merak ediyorum görüyorum hoşuma gidiyor. İş yerinde özellikle masa başındaysam kenardan açıyorum orda çalıyor ve göz ucuyla takip ediyorum.
Amma ve lakin, şu "ben bu yarışa büyük hedeflerle gelmedim, benim hedef yarışım başka" geyiğine girdikleri zaman ifrit oluyorum. Abicim/ablacım sen dünya şampiyonu ol, dünyanın en iyi sporcusu ol diye izlemiyoruz ki biz seni yav. Yani neticede binlerce sporcunun katıldığı organizasyonlara katılıyorsunuz, Türkiye'de antrenman yapmak durumunda olan insanlarsınız, bir yarışta "iyi" bir derece alamayacağını düşünmekte ne var? Biraz kendinize güvenin yav, hedeflerine ulaşamıyorsan da ulaşamıyorsun n'olacak..
Şu "hedef yarış" geyiğine de ayrı ayar oluyorum. Bi tt bike bi de aero kaskın olunca "hedef yarış" otomatik yükleniyor bünyeye galiba.
Ben biraz daha naif düşünüyorum bu konuda. Bir çoğu antrenör ile çalışıyor ve sezon başında aslında hazırlanacakları yarışları belirliyorlar. Arada girdikleri de keyfe keder oluyor. Yoksa tüh kürsü yapacaktım olmadı değil konu
Benim de hedef yarışlarım var kendime belirlediğim.(1 maraton, 1 IM) Hedefim de bitirmek Arada girdiklerimde çok zorlanırsam çeker kenara yatarım Sohbet sırasında da konusu gelirse söylerim, maksat muhabbet yürüsün.
Performans düşüklüğü ya da bitirememe ihtimaline bir bahane olsun diye bir kılıf olduğunu sanmıyorum. E tabi bir de konuşarak o süreyi geçirmesi lazım. Hedef yarıştı, değildi muhabbetiyle de , 10 dkyı eziyor arada