Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

uygurlar diye bir millet var!
onlar da katlediliyor, hem de her gün.

acaba bu duruma devlet tepki mi gösterse?

gerçi geçtiğimiz senelerde 300 tane uygur un çin e iade edildiğini unutmuşum. 10 milyon mülteciye bakan ülkenin 300 tane uyguru göz göre ölüme gönderdiği de!

kan bağın olan 300 adama sahip çıkamıyorsun sokaklarda milliyetçilik şov yapıyorsun.

Scudo
Çok sevdiğim bi atasözü var, bu vesileyle paylaşmak isterim. "Susamadan su iç, acıkmadan yemek ye", akabinde antrenman sonunda 'kaybedilen' olarak nitelendirilecek olan sıvı son sıvı tüketiminden itibaren geçen zamanda olan olacaktır. Ha ama tabi kaslarımın toparlanmasına yardımcı olmak istiyorum, kas gelişimi sağlamak istiyorum gibi dertler varsa o zaman da 'kaybedilen' sıvıyı tamamlamak değil farklı amaçlarla sıvı alımı yapmış oluyorsunuz. Onun için de en ideal zaman aralığı antrenman sonrasındaki ilk 4 saat diye biliyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.

winter is coming 🥶

Çok sevdiğim bi atasözü var, bu vesileyle paylaşmak isterim. "Susamadan su iç, acıkmadan yemek ye", akabinde antrenman sonunda 'kaybedilen' olarak nitelendirilecek olan sıvı son sıvı tüketiminden itibaren geçen zamanda olan olacaktır. Ha ama tabi kaslarımın toparlanmasına yardımcı olmak istiyorum, kas gelişimi sağlamak istiyorum gibi dertler varsa o zaman da 'kaybedilen' sıvıyı tamamlamak değil farklı amaçlarla sıvı alımı yapmış oluyorsunuz. Onun için de en ideal zaman aralığı antrenman sonrasındaki ilk 4 saat diye biliyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Profil fotonuzu görünce Senna aklıma geliyor…

Temel ihtiyaçları karşılamak için uygun bir seçim midir ?

(link)

Temel ihtiyaçları karşılamak için uygun bir seçim midir ?

(link)
Temel ihtiyaçlar için yeterli bir ürün,

(link)

Bunu kullanıyorum, aynı fiyat aralığında ve tavsiye edebilirim. Tek eksiği arka aydınlatması yok ayrıca decathlon da ki de stokta gözükmüyor.

• Beğen
Tepkiler: speedymammy
Yarın içanadoluya doğru uzun yola çıkacağım, bir yanım diyor ki çık yola açılmıştır daha yağmaz böyle, diğer yanım diyor kış lastiği almadan çıkma.

Yine ne kadar harcamam varsa üstüste geldi. Nasıl oldu ben de anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Yarın içanadoluya doğru uzun yola çıkacağım, bir yanım diyor ki çık yola açılmıştır daha yağmaz böyle, diğer yanım diyor kış lastiği almadan çıkma.

Üstad bari önlere 2 tane kışlık al, yağmasa bile donu var buzu var, onlarda olmadı eksi derecesi var bunun. Can taşıyacaksın nihayetinde. Al deyip çekilmesi bekara karı boşamak gibi biliyorum ama testi de bi kere kırılıyor. Allaha emanet git gel.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri ve Mazm

Hava durumu raporuna daha bu akşam baktım. Ankara'da kar yağışı gözüküyor.

Hava durumu raporuna daha bu akşam baktım. Ankara'da kar yağışı gözüküyor.

Ankara yağarken iyi de yağdıktan sonraki ayazı daha sıkıntı :)
Üstad bari önlere 2 tane kışlık al, yağmasa bile donu var buzu var, onlarda olmadı eksi derecesi var bunun. Can taşıyacaksın nihayetinde. Al deyip çekilmesi bekara karı boşamak gibi biliyorum ama testi de bi kere kırılıyor. Allaha emanet git gel.

Alınca 4 tane alacağız hocam. Dediğiniz gibi, üçün beşin hesabını yapıyoruz ama bir zarara uğrayınca o üç beş niye vermedik diye hayıflanmakla geçiyor ömrümüz.

O nedenle, tedbiri elden bırakmayalım

Ben kışlıkları dün taktırdım :)

Bugünü atlatırsan idare edersin gibi gözüküyor. Yarından itibaren yine yumuşayacak.

Sabah buzlanması da yapmadı henüz. Yollar genelde açık arazide olduğu için daha soğuk oluyor ve buzlanma yada gizli buzlanma da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mazm
Carraro sitedeki fiyatları sıfırlamış, bellki ki güncelleme geliyor:
1700474976021.png

Kış lastiklerinin avantajı yalnız karda veya ıslakta ortaya çıkmıyor. Kış lastiklerinin hamur yapısı başlı başına bir avantaj soğuk havalar için. Yaz lastikleri daha sert lastiklerdir kış lastiklerine göre. 10 derecenin altında daha da sertleşecekleri için yol tutuşu çok azalacaktır. Kış lastikleri eksi derecelerde dahi yumuşak yapısını koruyarak tutunmayı arttırır. Dediğiniz gibi keşke dememek için bu mevsimde kış lastiksiz yola çıkmamak lazım.

Daha önce 26 inch dağ bisikletime düz maşa almıştım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum hala. Yol gidonu ve vites kollarını da aldım ama henüz montajını yapmadım. Geçen gün denemek amacıyla ön tarafa 28 jant yol bisikleti tekeri taktım. Maşaya sürter diye düşündüm ama hiçbir sıkıntı çıkmadı hatta ölçümlerime göre 40 mm lastiği çok rahat bir şekilde destekleyecek kadar açıklık kalıyor. V fren olduğu için fren bu şekilde kullanılamıyor ama aliexprestten uzun bacak fren ayağı sipariş ettim bir çift. Bakalım 28 jant ile sürüş nasıl olacak çok merak ediyorum? Yol bisikletim en fazla 25 mm lastik destekliyordu ve bozuk yollarda bana işkence oluyordu. Bu dönüşümden sonra rahat bir şekide tüm yollarda sürüş yapmanın keyfini süreceğim :) Buna benzer bir değişim yapan varsa fikirlerini duymayı çok isterim.
photo1699942360 (3).jpeg
s-l500.jpgphoto1700477132.jpeg

Tramvay yolu boş diye oraya girdim .Tramvayın metal yolu arka tekerleği bir kavradı 180 derece savurdu beni .Kafayı gözü kırıyordum az daha zor toparladım.Bir daha asla girmem tramvay yoluna 😀

Tramvay yolu boş diye oraya girdim .Tramvayın metal yolu arka tekerleği bir kavradı 180 derece savurdu beni .Kafayı gözü kırıyordum az daha zor toparladım.Bir daha asla girmem tramvay yoluna 😀
Eskişehirden aklımda kalan anı, çenemi yarışım.

@Can Çelik
You totally got me wrong, bro😉
Gördüm sanki

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Geri