Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Riva Beykoz polonezkoy Şile çevresi e bike turu düşünüyorum yolları bilen var mı
Paşa cd.
M.sevketpasa
Cumhuriyet cd.
Beykoz cd.

Dosyalar

• Screenshot_2023_1120_224251.jpg
    Screenshot_2023_1120_224251.jpg
    51,7 KB · Okunma: 14
Scudo
Soğuk algınlığı olmama rağmen yine bisiklet sürdüm ve az önce döndüm .Yağmur yoksa her zaman sürerim.😀

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
bir ekipmanı senelerce kullanabilen insanlara özeniyorum. eskiden bende de benzer bir huy vardı, son iki yılda ne olduysa bir şeyler değişti.

geçenlerde tuş hissiyatını sevmediğim için coospo bc 200 bisiklet bilgisayarımı sattım ve xoss tan haritası olan bir cihaz sipariş verdim.

tuş hissiyatını sevmemek, iyi de neden ki?

zengin birisi olsam umursamayacağım fakat, neyse.

İlk açık hava koşusu yapmak istediğimde (geçen sene) 500m kadar koşup yürüyüşe geçmiştim. Koş yürü koş yürü derken kalan kısmını çoğunlukla yürüyerek geçirip 1,1km (evet 1.100 metre) koşup "bu iş bana göre değil" diyerek bıraktım. Sonraki koşum 9 Ekim 2023'te oldu. 4,6km koştum ama 8 dakika gibi bir tempo ve çoğunlukla tempolu yürüyüş şeklinde geçti. Bir sonraki 15 Ekim'de orman içinde 3,5km'ydi, orda da 7,5 dakika tempoyla koştum ama öldüm öldüm dirildim. Bu zamana kadar kendimi koşu konusunda berbat hissediyordum.

Sonrasında 22 Ekim'de Büyükada Koşusu'na katıldım, ilk 2,5km boyunca koşmayı başardım. Toplam 4km kadar da koşmuşumdur, kalan 1km'yü yürümüşümdür en fazla. Bu çok iyi gelmişti, 7:07 gibi bi tempoyla koşmuş olsam da kendimi çok iyi hissettim. Ondan sonra 7 Kasım'da 5,2km koştum, 6:31 tempoyla. Bu mükemmel hissettirmişti, 3,5km kadar kesintisiz koşup arada yarım km kadar en fazla yürüyüp kalanını yine koşmayı başarmıştım.

Dün akşam baktım 1 saatlik bi koşu/yürüyüş challenge'ına katılmışım Strava'dan ve dün son günüymüş. Dedim ki çıkayım şöyle bi hafif koşarım, yürürüm falan ama tamamlamış olayım challenge'ı. Tam 9km durmadan koştum. Üstelik 6:47 gibi bi tempoyla koştum. Toplamda 1 saat 11 dakika sürdü ama hayatımda ilk defa yaşadığım bişey oldu. Bu süre boyunca sadece tek bir şey düşündüm, bu çok acaip bişey. Bakın tek bir konu demiyorum, sadece tek bir şey; ne kadar iyi koşuyorum! Sadece bunu düşünerek geçirdiğim 1 saat 11 dakika. İnanılmaz bi duygu, şu an vücudum tam anlamıyla pert ama olsun. Dün gece yaşadığım o 1 saat 11 dakika her türlü çileye değerdi. Koştuğum güzergah da bombok bi güzergah olmasına rağmen üstelik böyle düşünüyorum.

Şu an bi müşterimizin online eğitimindeyim ama düşünmeden edemiyorum, kafa gidik :)

kendime not:
sabah aç karnına 1 buçuk saatlik sweetspot antremanı yapmaya kalkma, bitiremezsin. sınır 45 dk

Steam, TL kurundaki aşırı oynaklık sebebiyle oyun satışlarını 20 Kasım'dan itibaren USD olarak yapmaya başladı. Birçok oyunun fiyatı arttı, bazı oyunlarda 4-5 misli fark oluştu.

Şu hayatta nefes alabildiğimiz neresi varsa hepsini yoketmeye, bizi iyice boğmaya kararlılar. Bisiklet, bilgisayar, modelcilik, koleksiyonerlik vb. hemen her şey ulaşılamayacak seviyeye geldi.

Tabii burada sözüm firmalara değil, diplomasız ekonomistlere...

Bakın tek bir konu demiyorum, sadece tek bir şey; ne kadar iyi koşuyorum! Sadece bunu düşünerek geçirdiğim 1 saat 11 dakika. İnanılmaz bi duygu,

runner's high denilen olayı yaşamışsın

Detaya inince endorfin ve dopamin salgılanır ve gerçekten de "high" oluyorsun. En azından benzer hisler tetiklenir. Açıklaması bu yönde.

Zamanında bende çok koştum ama tatmin olma ve rahatlama haricinde öyle "high" olmadım.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
kendime not:
sabah aç karnına 1 buçuk saatlik sweetspot antremanı yapmaya kalkma, bitiremezsin. sınır 45 dk
1.5 saat tempo antrenmanını hiçbir şey yemeden sabah yapıyorum ve en ufak açlık hissetmiyorum. Beslenmenizle ilgili problem olabilir mi?

1.5 saat tempo antrenmanını hiçbir şey yemeden sabah yapıyorum ve en ufak açlık hissetmiyorum. Beslenmenizle ilgili problem olabilir mi?
özel bir beslenme programım yok. akşam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum elden geldiğince. sabah dediğim saatte 10 gibi olduğu için yaklaşık 15 saatlik bir açlığın üstüne antrenmana başlamış oluyorum. akşamdan şunu yiyeyim, buna dikkat edeyim gibi de dertlerim yok. ama 45 dk sınırını aşmadan yoğunluk fark etmeksizin her türlü çalışmayı yapabiliyorum

Steam, TL kurundaki aşırı oynaklık sebebiyle oyun satışlarını 20 Kasım'dan itibaren USD olarak yapmaya başladı. Birçok oyunun fiyatı arttı, bazı oyunlarda 4-5 misli fark oluştu.

Şu hayatta nefes alabildiğimiz neresi varsa hepsini yoketmeye, bizi iyice boğmaya kararlılar. Bisiklet, bilgisayar, modelcilik, koleksiyonerlik vb. hemen her şey ulaşılamayacak seviyeye geldi.

Artık her şey eskisi gibi olacak... torrentler havalarda uçuşacak. Bir nebze steam kendi ayağına sıktı nedeni ise dolar kuruna geçildiği zaman öncesine nazaran çok az kar edecek oyun yapımcıları. 50 tane yeni oyun almıştım dolar kuruna geçiş yapmadan artık yeni bir oyun satın almam imkansız. TR de asgari ücretle yaşayan birisi bir oyuna 1000 TL - 2000 TL veremez.

özel bir beslenme programım yok. akşam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum elden geldiğince. sabah dediğim saatte 10 gibi olduğu için yaklaşık 15 saatlik bir açlığın üstüne antrenmana başlamış oluyorum. akşamdan şunu yiyeyim, buna dikkat edeyim gibi de dertlerim yok. ama 45 dk sınırını aşmadan yoğunluk fark etmeksizin her türlü çalışmayı yapabiliyorum
Burada unutulmaması gereken aslında her kişinin kendine özgü bir metabolizmasının olduğudur. Benim yaklaşımım size göre ters olabilir, bu tamamen doğal. Keyifli antrenmanlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: a.erkan

Büyük firma yapımlarına ait oyunlar yine aynı seviyelerini korurken daha çok küçük oyunları yada oyun firmalarına ait ürünleri çok etkiledi. Cumartesi günü bir arkadaşımın indirim ile 18.5TL fiyata aldığı oyun şuan 10 dolar olmuş. Fiyat bir anda katladı.

Hobilerimiz artık can çekişme noktasına gelmiş durumda. Bir de bu aralar çokta duyduğum "mülkiyetsizleştirme" durumu var. Şu an çalıştığım yerin ortaklarından birisi koyu refahcı diğeri geçmişte tam iktidarcıydı şimdi yanar döner olmasından dolayı neci olduğunu kestiremiyorum ama yana yakıla bu durumda bahsediyor. Bir kaç seferdir Ümit Özdağ 'da dile getirince konun ciddiyetini anlamaya başladım.

Dosyalar

• 1700587853654.png
    1700587853654.png
    617,1 KB · Okunma: 20
Bunun aynısına sadece disk fren ve ebike motoru için mi 14 bin TL fazla verdim ben?

Çok memnunum ama fiyat farkı uçuk.

Dosyalar

• Screenshot_2023-11-21-20-47-37-066~2.png
    Screenshot_2023-11-21-20-47-37-066~2.png
    502,8 KB · Okunma: 48
Turgay abi her profil fotoğrafını değiştirdiğinde Mads Mikkelsen daha çok benziyor. Aslında kendisi aktör olsa hollywood da yeri hazır, paraya para demez artık. :D

Bunun aynısına sadece disk fren ve ebike motoru için mi 14 bin TL fazla verdim ben?

Çok memnunum ama fiyat farkı uçuk.
çelik kadro, tahminimce en az 18 - 20 kilo vardır. elektrik motoru olmadan sürmek için ciddi çaba gerekebilir.

Pazardan bisiklet ile dönünce ön sepete ve arkaya yüklüyorum herşeyi dolayısıyla tüm yük bisiklette oluyor, şöyle bir alet olsa bisiklet yükü taşımaz ama çeker, daha kolay olur. Ama gel gör ki, kask veya yan ayna olmayan bir çevrede bu nasıl tedarik edilir, belki yapılabilir ama çirkin olacaktır.
Geçen hesapladım 17 kilo yüklemiştim bisiklete, sadece patates 10 kilo idi, aslında bu kadar fazla yük olunca arabayı çıkarmak lazım ama bisiklet ile gitmenin keyfi bambaşka. 17 kilo yük mü diyen olacaktır ben 100 kiloyum :hhhhhh:

Dosyalar

• images (44).jpeg
    images (44).jpeg
    75,6 KB · Okunma: 44
  • images (43).jpeg
    images (43).jpeg
    63,9 KB · Okunma: 46
  • images (41).jpeg
    images (41).jpeg
    83,8 KB · Okunma: 46
Pazardan bisiklet ile dönünce ön sepete ve arkaya yüklüyorum herşeyi dolayısıyla tüm yük bisiklette oluyor, şöyle bir alet olsa bisiklet yükü taşımaz ama çeker, daha kolay olur. Ama gel gör ki, kask veya yan ayna olmayan bir çevrede bu nasıl tedarik edilir, belki yapılabilir ama çirkin olacaktır.
Geçen hesapladım 17 kilo yüklemiştim bisiklete, sadece patates 10 kilo idi, aslında bu kadar fazla yük olunca arabayı çıkarmak lazım ama bisiklet ile gitmenin keyfi bambaşka. 17 kilo yük mü diyen olacaktır ben 100 kiloyum :hhhhhh:

Tam aynısını yerelde görmedim ama sağlam bir pazar arabasından ya da hafif iş el arabalarından dönüştürülebilir gibi görünüyor.
Tam aynısı değil ama Mamut römorkları var: (link)

Eski el arabasının nasıl buna dönüştürülebilir diye bir video var YouTube'da, pazar arabası benim de aklımdan geçiyor ama sele borusu ile birleşme yeri biraz çetrefilli, sabit olmamalı fazla hareketli de olmamalı yoksa yokuş aşağı inerken yana dönebilir.

Şu örneğin eski el arabasından yapılmış

Ama original üründeki detaylar şahane yalnız 300 dolara Türkiye'de elektrikli bisiklet satılıyor.

Oynadığım en gerçekçi sniper oyunu.Müziğe bakar mısınız ne kadar güzel .Herkese tavsiye ederim.Sniper ghost warrior gizli sniper görevleriyle aksiyon dolu,muhteşem grafiklere sahip bir bilgisayar oyunu.Aşağıya oyunun müziğini bırakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Geri