Robert Knepper
Aydos
- Tepki
- 1.382
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Katlanır
Bakın tek bir konu demiyorum, sadece tek bir şey; ne kadar iyi koşuyorum! Sadece bunu düşünerek geçirdiğim 1 saat 11 dakika. İnanılmaz bi duygu,
1.5 saat tempo antrenmanını hiçbir şey yemeden sabah yapıyorum ve en ufak açlık hissetmiyorum. Beslenmenizle ilgili problem olabilir mi?kendime not:
sabah aç karnına 1 buçuk saatlik sweetspot antremanı yapmaya kalkma, bitiremezsin. sınır 45 dk
özel bir beslenme programım yok. akşam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum elden geldiğince. sabah dediğim saatte 10 gibi olduğu için yaklaşık 15 saatlik bir açlığın üstüne antrenmana başlamış oluyorum. akşamdan şunu yiyeyim, buna dikkat edeyim gibi de dertlerim yok. ama 45 dk sınırını aşmadan yoğunluk fark etmeksizin her türlü çalışmayı yapabiliyorum1.5 saat tempo antrenmanını hiçbir şey yemeden sabah yapıyorum ve en ufak açlık hissetmiyorum. Beslenmenizle ilgili problem olabilir mi?
Artık her şey eskisi gibi olacak... torrentler havalarda uçuşacak. Bir nebze steam kendi ayağına sıktı nedeni ise dolar kuruna geçildiği zaman öncesine nazaran çok az kar edecek oyun yapımcıları. 50 tane yeni oyun almıştım dolar kuruna geçiş yapmadan artık yeni bir oyun satın almam imkansız. TR de asgari ücretle yaşayan birisi bir oyuna 1000 TL - 2000 TL veremez.Steam, TL kurundaki aşırı oynaklık sebebiyle oyun satışlarını 20 Kasım'dan itibaren USD olarak yapmaya başladı. Birçok oyunun fiyatı arttı, bazı oyunlarda 4-5 misli fark oluştu.
Şu hayatta nefes alabildiğimiz neresi varsa hepsini yoketmeye, bizi iyice boğmaya kararlılar. Bisiklet, bilgisayar, modelcilik, koleksiyonerlik vb. hemen her şey ulaşılamayacak seviyeye geldi.
Tabii burada sözüm firmalara değil, diplomasız ekonomistlere...
Burada unutulmaması gereken aslında her kişinin kendine özgü bir metabolizmasının olduğudur. Benim yaklaşımım size göre ters olabilir, bu tamamen doğal. Keyifli antrenmanlar dilerim.özel bir beslenme programım yok. akşam 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum elden geldiğince. sabah dediğim saatte 10 gibi olduğu için yaklaşık 15 saatlik bir açlığın üstüne antrenmana başlamış oluyorum. akşamdan şunu yiyeyim, buna dikkat edeyim gibi de dertlerim yok. ama 45 dk sınırını aşmadan yoğunluk fark etmeksizin her türlü çalışmayı yapabiliyorum
Büyük firma yapımlarına ait oyunlar yine aynı seviyelerini korurken daha çok küçük oyunları yada oyun firmalarına ait ürünleri çok etkiledi. Cumartesi günü bir arkadaşımın indirim ile 18.5TL fiyata aldığı oyun şuan 10 dolar olmuş. Fiyat bir anda katladı.Steam, TL kurundaki aşırı oynaklık sebebiyle oyun satışlarını 20 Kasım'dan itibaren USD olarak yapmaya başladı. Birçok oyunun fiyatı arttı, bazı oyunlarda 4-5 misli fark oluştu.
Şu hayatta nefes alabildiğimiz neresi varsa hepsini yoketmeye, bizi iyice boğmaya kararlılar. Bisiklet, bilgisayar, modelcilik, koleksiyonerlik vb. hemen her şey ulaşılamayacak seviyeye geldi.
Tabii burada sözüm firmalara değil, diplomasız ekonomistlere...
çelik kadro, tahminimce en az 18 - 20 kilo vardır. elektrik motoru olmadan sürmek için ciddi çaba gerekebilir.Bunun aynısına sadece disk fren ve ebike motoru için mi 14 bin TL fazla verdim ben?
Çok memnunum ama fiyat farkı uçuk.
Pazardan bisiklet ile dönünce ön sepete ve arkaya yüklüyorum herşeyi dolayısıyla tüm yük bisiklette oluyor, şöyle bir alet olsa bisiklet yükü taşımaz ama çeker, daha kolay olur. Ama gel gör ki, kask veya yan ayna olmayan bir çevrede bu nasıl tedarik edilir, belki yapılabilir ama çirkin olacaktır.
Geçen hesapladım 17 kilo yüklemiştim bisiklete, sadece patates 10 kilo idi, aslında bu kadar fazla yük olunca arabayı çıkarmak lazım ama bisiklet ile gitmenin keyfi bambaşka. 17 kilo yük mü diyen olacaktır ben 100 kiloyum