Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Sıfır aldığınız dükkan ile görüşerek ruble, aynakol, lastik vb. parçaların farklı modellerle değişimini talep edebilirsiniz. Fiyat farkını ödeyerek yapılabilir. En azından bazı firmalar bunu yapıyor.
şişman bisiklet hakkında bir bilginiz var mı?

Scudo
Sıfır aldığınız dükkan ile görüşerek ruble, aynakol, lastik vb. parçaların farklı modellerle değişimini talep edebilirsiniz. Fiyat farkını ödeyerek yapılabilir. En azından bazı firmalar bunu yapıyor.
Onu tabi yaparlar da, alıcı zararda çıkıyor yine de. Direkt ilk alırken seçenekli olarak olsa öyle daha mantıklı olur. Yabancı markalar seçenekli sunuyor. Bizimkiler de bu sisteme geçmeli.

• Beğen
Tepkiler: SneeX ve specific
şişman bisiklet hakkında bir bilginiz var mı?
Kendilerinden bir kaç kez alışveriş yaptım memnun kaldım. Ayrıca merak ettiğim ürünler hakkında bilgi almak için aramıştım müşteri hizmetlerinden de memnundum. Ben şuana kadar pişman olmadım kendilerinden fakat büyük alışverişler yapmadım hiç bir zaman.

• Beğen
Tepkiler: SneeX
Kendilerinden bir kaç kez alışveriş yaptım memnun kaldım. Ayrıca merak ettiğim ürünler hakkında bilgi almak için aramıştım müşteri hizmetlerinden de memnundum. Ben şuana kadar pişman olmadım kendilerinden fakat büyük alışverişler yapmadım hiç bir zaman.
Yok özelleştirme hakkında sormuştum. Müşteri hizmetleri ilgililerse onlara sorup öğrenebilirim.

Twitter ne dezenformatif, ne leş bir mecraya dönmüş öyle. Neydi ne oldu. Facebook bile daha nezih. Hesabı kapatıp kaldırdım uygulamayı.

Twitter ne dezenformatif, ne leş bir mecraya dönmüş öyle. Neydi ne oldu. Facebook bile daha nezih. Hesabı kapatıp kaldırdım uygulamayı.

Bugünlere kadar iyi dayanmışsınız. Bence sosyal medya mecralarında en pis olanı Twitter. Bence kelimesine tekrar vurgu yapayım ve tartışma çıkmasın.

Elon Musk'ı da sevmem. Free speech diyor ama ilk işi kendisini eleştiren hesapları engellemek oldu. "Demokrasiye" çok karışan zenginleri, sporcuları, vs sevmem. Musk zamanında Demokratların yeşil enerji teşvikleri ile zengin olmuş, şimdi de zenginliğine zenginlik katmak için kapitalist Cumhuriyetçilerle takılıyor. Omurgasız bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
@SneeX
ERDOĞANLAR BİSİKLET
DOĞA BİSİKLET
ŞİŞMAN BİSİKLET
Bana göre ilk üç firma..

• Beğen
Tepkiler: SneeX
IMG_6729.png
Hadi iyisiniz İstanbullular,

• İnanılmaz
Tepkiler: M.İhsan
Diablo 4 yeni sezon hayal kırıklığı. Yakın dövüş karakterlerini acayip nerflemişler.

Elimde kaset rubleyi sökmek için anahtar var yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Yakın zamanda vidalı ruble olan dandik bir bisiklet geçti elime. Bunun rublesini de aynı anahtarla açabilir miyim?

Ankara'ya kar yağsın diye o kadar bekledim, tam da ben şehir dışına çıkınca yağdı :/

• Beğen
Tepkiler: krank
Elimde kaset rubleyi sökmek için anahtar var yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Yakın zamanda vidalı ruble olan dandik bir bisiklet geçti elime. Bunun rublesini de aynı anahtarla açabilir miyim?

Bendeki anahtarla her iki tip açılabiliyor. Emin olmanın yolu takıp denemek.

Çok uygun bir başlıkta sormuşsun. Bütün forumu bu başlıkta birleştirsek mi ne yapsak?

Bende de var o anahtardan ve 105 7000 serisi kaset rubleyi ve shimano tourney vidalı rubleyi sökebiliyorum. Genelde uyumlu oluyor o anahtarlar.

Geri