Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Suzukinin Türk müşterisine yaptığı muameleyi okumuşsunuzdur. Hukukun işlevselliğinin toplum refahına etkisini anlatmak için muazzam bir örnek.

Farklı marka japon araçlarında da benzer sorunları okumuştum.

Scudo
Kayserili patron pişmanlıktır demiş mıydım?

Kayserili patron pişmanlık olabilir ama işini bilen patron Kayserili muhasebeci ile çalışır :)

Patron, Kayserili muhasebeciye sormuş: 2 kere 2 kaç eder?
Muhasebeci yanıtlamış: Alırken mi, satarken mi?

O konuyla ilgili çok ciddi şüphelerim var, doğru değildir demek istsmiyorum ama anlatıldığı şekilde bi açıklamayı bugün merdivenaltı dediğimiz bi şirket bile yapmaz..

Konsolosluğa kadar gitmiş adam. Oradan da benzer bir yanıt almış maalesef.

Konsolosluğa kadar gitmiş adam. Oradan da benzer bir yanıt almış maalesef.
Her tür yazışmayı, görüşmeyi kayıt altına almış arkadaşımız. Ama kötü üsluplu olanlar hep kayıt dışı nedense. Suzuki kullanıcısı olarak ilgili arkadaşın olayı daha fazla duyurabilmek amacıyla bir miktar edebiyattaki mübalağa sanatını kullandığını düşünüyorum. Hatta Suzuki grubundaki herkes hemfikir neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve makaram
Kayserili patron pişmanlıktır.

1 yazılımcı maaşına 1 eleman sitesinin tüm ön ve arka plan işlerini tek başıma yapıyorum. Üstüne 1 haftada yeni kariyer sitesi yapmam isteniyor. Üstüne gıda satış sitelerini yapıyorum. Üstüne grafik tasarım işi yapıyorum. Üstüne büro elemanı işi yapıyorum. Sosyal medya elemanı işleri de yaptım. Gelen misafirlere çay ikramı da yapıyorum.

O Kayserili fıkrası diye okuyup güldüğünüz öyküler var ya, onlar fıkra falan değil. Hepsi gerçek hayatta yaşanmış şeyler. 2 aylık Kayserili patron şirketi tecrübemden sonra bunu gayet rahat bir şekilde söyleyebilirim.

Kayserili patron pişmanlıktır demiş mıydım?

2009 başından beri Kayserili patrona çalışıyorum. Uzaktan çalıştığım için büro elemanı, gelen misafirlere çay ikramı gibi işleri kendi evim için yapıyorum, onun dışındaki her şey aynı.
Bu kadar zamandan sonra "pişmanlıktır" diye tek kelimeyle tamamlayamam, uzun uzun analiz etmek lazım tabii ama "bir kişiden her şeyin beklenmesi" ve "her şeyin olabilecek sürede değil de istendiği sürede olmasının istenmesi" standart özellik sanırım. Gerçi zaman geçtikçe onlarla baş etmek kolaylaşıyor. Ayrıca yine zaman içinde farklı "uyanıklık"larını görmek de mümkün.

Suzuki olayını Google'a sordum :)

Ben de basına yansımayan birşeyler olduğunu düşünüyorum.

Benzer bir olayı bizim bir akraba yaşadı. Çok detaya girmeden anlatayım. Opel Corsa marka arabada üretim hatası vardı ve bu eksper raporları ile onaylandı. Fakat nedense Opel kabul etmedi. Dava gerçekten de çok uzun sürdü, 7-8 yıl diye hatırlıyorum. En sonunda mahkeme kararıyla Opel arabayı geri aldı. Verilen rakam rayiç bedelden bir tık daha fazlaydı olarak hatırlıyorum, sonuçta kullanılmış arabaya sıfır parası vermiyorlar. Araba bir Opel bayisine teslim edilmişti, muhtemelen onlar da ikinci el olarak tekrar sattılar. Opelin zararı olmadı yani.

İşin komik tarafı, bizim eleman gitti tekrar yeni kasa Opel Corsa aldı :)

İşin komik tarafı, bizim eleman gitti tekrar yeni kasa Opel Corsa aldı :)
Bi Almancılarda bi de Doblo'cularda var bu, partizanlık gibi bişey. Ne olursa olsun aralarında enteresan bi bağ oluyor, vazgeçemiyorlar :)

Suzukinin Türk müşterisine yaptığı muameleyi okumuşsunuzdur. Hukukun işlevselliğinin toplum refahına etkisini anlatmak için muazzam bir örnek.
Tam olarak ne yapmış? Nette herhangi bir bilgi bulamadım da.

Uzaya gönderilen ilk Türkün seçim dönemine gelmesi ne kadar tesadüf olmuş…
Biz uzaya bakarken çok sevgili hükümetimiz cbaşkanlığı kararnamesi ile yurdun çeşitli yerlerinden toplamda 5milyon metrekare orman arazisini orman arazisi kapsamından çıkartarak,imara açarak konut yapmaya uygundur diye satışa çıkarmış! ve bilin bakalım bu arazileri kimlere peşkeş çekmiş!:mad: nefret!

Oscar Wilde "Hepimiz bir lağım çukurundayız; bazılarımız yıldızlara bakıyor." demişti.

Bize söylenen ve bizden istenen yıldızlara bakmamız. Böylece yıllardır içinde debelendiğimiz pisliği kanıksamamız bekleniyor.

Biz uzaya bakarken çok sevgili hükümetimiz cbaşkanlığı kararnamesi ile yurdun çeşitli yerlerinden toplamda 5milyon metrekare orman arazisini orman arazisi kapsamından çıkartarak,imara açarak konut yapmaya uygundur diye satışa çıkarmış! ve bilin bakalım bu arazileri kimlere peşkeş çekmiş!:mad: nefret!
"2024 yılında, seçimlerden sonra inşalla aya göndereceğimiz yerli ve milli roketimiz ve uzay mekiğimizle, Türk astronotlarımızla, aya yumuşak iniş yapmak suretiyle, inşalla bu yıl sonuna kadar ayın tapu ve kadastro işlemlerini başlatmış olacağız ve orda TOKİ ihtiyaç sahiplerine evlerini yine, inşalla bu yıl sonuna kadar teslim etmeye başlayacak."

Bu cümleyi doğru vurgu ve tonlamayla söyleyince karşındakilerden "hüloğğ" tepkileri alabilirsiniz, dikkatli olun.

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50

abd de zamanında uzay görevlerini seçim propagandası ile ortaya çıkartmıştı. Bu işlerin her zaman siyasi ayağı her yerde olmuştur. Önemli olan verilen o paranın gelecekte yeni fikirlere, insanlara ilham olması ve uzaya aşık çocuk&genç ve uzmanlara cesaret vermesi...

Bu tür paylaşımlarda resmi gazete ve haber görselleri eklenirse daha faydalı olacaktır. Ben söylediğiniz tarihe denk gelen bir kararname bulamadım. En son 13.12.2023 tarihine ait bir kararname var.
..."Muğla, Antalya, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Mersin, Sivas, Trabzon ve Yozgat illerinden bulunan binlerce metrekarelik alanın 13.12.2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 7951 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile orman sınırlarının dışına çıkarıldığı ..."

Önemli olan verilen o paranın gelecekte yeni fikirlere, insanlara ilham olması ve uzaya aşık çocuk&genç ve uzmanlara cesaret vermesi...

Tamam orası öyle de, "Giderlerse gitsinler" kafasını nereye koyacağız bu denklemde?

Ülkenin eğitimli, kalifiye insan gücünün özgürlük ve demokrasi taleplerine sırtını döneceksin, onları ötekileştirip, üstüne bir de yoksullaştıracaksın. Sonra "Bakın biz uzaya adam gönderdik, haydi şimdi çeneni kapatıp başını önüne eğ ve sana verilene şükret" diyeceksin. O çocukları, gençleri böyle ucuz pazarlama oyunlarıyla bu ülkede tutamazsın ki.

Bir ülkede özgürlük ve demokrasi yoksa, uzaya ancak parasını bastırıp turist gönderirsin. O turisti uzaya taşıyan teknolojiyi ise, özgürlük ve demokrasiyi benimsemiş ülkeler ve orada yaşayan insanlar geliştirir. Senin vatandaşların da ilk fırsatta o ülkelere yerleşmenin yollarını arar durur.

Tamam orası öyle de, "Giderlerse gitsinler" kafasını nereye koyacağız bu denklemde?

Ülkenin eğitimli, kalifiye insan gücünün özgürlük ve demokrasi taleplerine sırtını döneceksin, onları ötekileştirip, üstüne bir de yoksullaştıracaksın. Sonra "Bakın biz uzaya adam gönderdik, haydi şimdi çeneni kapatıp başını önüne eğ ve sana verilene şükret" diyeceksin. O çocukları, gençleri böyle ucuz pazarlama oyunlarıyla bu ülkede tutamazsın ki.

Bir ülkede özgürlük ve demokrasi yoksa, uzaya ancak parasını bastırıp turist gönderirsin. O turisti uzaya taşıyan teknolojiyi ise, özgürlük ve demokrasiyi benimsemiş ülkeler ve orada yaşayan insanlar geliştirir. Senin vatandaşların da ilk fırsatta o ülkelere yerleşmenin yollarını arar durur.

Hiçbir yere koymuyorum, koyamayız ve yapılanların doğru olmadığını her iki taraf için de düşünüyorum. Bir mühendis olarak imkanım varken gitmeyip burada bir şeylerin gelişip değişmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bunu ben istiyorum, gidene güle güle ne b**k yersen ye demiyorum, keşke imkanlar hepimiz için güzel olsa da burada kalsak diyorum. Beyin göçü sadece bize has bir durum değil. Her durum gibi bunu da show a dönüştüğünü ve kışkırtma durumuna geldiğini düşünüyorum.

Özgürlük ve demokrasi için üzerimize düşeni tam olarak yapıyor muyuz? Ben yapamıyorum ve birçoğumuz yerinde ulan ***** yine her şeyi keyiflerince yapıyorlar demekten ileri gitmiyor. Bu konuda ciddi öz eleştiri lazım. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
abd de zamanında uzay görevlerini seçim propagandası ile ortaya çıkartmıştı. Bu işlerin her zaman siyasi ayağı her yerde olmuştur. Önemli olan verilen o paranın gelecekte yeni fikirlere, insanlara ilham olması ve uzaya aşık çocuk&genç ve uzmanlara cesaret vermesi...

Bu tür paylaşımlarda resmi gazete ve haber görselleri eklenirse daha faydalı olacaktır. Ben söylediğiniz tarihe denk gelen bir kararname bulamadım. En son 13.12.2023 tarihine ait bir kararname var.
..."Muğla, Antalya, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Kütahya, Manisa, Mersin, Sivas, Trabzon ve Yozgat illerinden bulunan binlerce metrekarelik alanın 13.12.2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 7951 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile orman sınırlarının dışına çıkarıldığı ..."
Size bu ülkenin talan edildiğine,arplara yabancılara parsel parsel peşkeş çekildiğine yemin edebilirim ama ıspatlayamam! özetle tarihlere takılmayın gerçeklere bakın derim...size bunu yazarken aklıma birilerinin Marmaris otluk koyuna saray yaptırmak için 120bin ağacın katledilmesi haberi geldi ama link yok bilginiz olsun! zaten haritaya bakıp otluk koyunu görünce linke ihtiyaç duymuyor insan.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ugurus
Bence sıfır bisiklet alırken özelleştirme seçeneği olması lazım. Örneğin vites setini değiştirme gibi özelleştirmeler olsa güzel olur.

Bence sıfır bisiklet alırken özelleştirme seçeneği olması lazım. Örneğin vites setini değiştirme gibi özelleştirmeler olsa güzel olur.
Sıfır aldığınız dükkan ile görüşerek ruble, aynakol, lastik vb. parçaların farklı modellerle değişimini talep edebilirsiniz. Fiyat farkını ödeyerek yapılabilir. En azından bazı firmalar bunu yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR

Aslında böyle bir seçenek sunan bazı markalar var. Örneğin (link) online konfigürasyon aracını kullanarak bisikletin renginden donanımına hemen herşeyi özelleştirmek mümkün. Benzer bir imkanı Orbea da sağlıyor.

Peki bizim yerli diye sayabileceğimiz markalarda durum ne? Onlar kadro geometrisi ve ağırlık bilgisi paylaşsalar yeter de artar.

Geri