Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Şu bisikletin yanındaki aparat nedir? Acaba uzun çubuk gibi birşey taşıyor onun için böyle birşey mi yaptırmış?

Dosyalar

• IMG_20240227_234059.jpg
    IMG_20240227_234059.jpg
    121,3 KB · Okunma: 55
Scudo
Şu bisikletin yanındaki aparat nedir? Acaba uzun çubuk gibi birşey taşıyor onun için böyle birşey mi yaptırmış?
Surf tahtası için bir aparat. Bir kaç motorda görmüştüm.

Dosyalar

• B2S-01-01-14.jpg
    B2S-01-01-14.jpg
    74,2 KB · Okunma: 31
  • UBCO_Surfboard_Rack2_2000x.jpg
    UBCO_Surfboard_Rack2_2000x.jpg
    140,6 KB · Okunma: 32
Acayip sis var göz gözü görmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
tur videoları izlemek yerine buradaki tur günlüklerini okumak daha iyiydi be, tura çıkan arkadaşların buraları unutmaması ümidiyle

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bazı insanlar çok kişisel algılıyor bazı şeyleri. Benden yaşça büyük birini kendi normal hızımda geçiyorum (hayır hızlı sürmüyorum) fakat sonra bir bakmışım ki adam gurur yapıp altında ki mtb ile tam efor sarfetip beni geçiyor. Aradan bir dakikadan az süre geçip nefes nefese kalıp yavaşlıyor. Neden böyle bir şey yapıyorsun ki ne gereği var neyin sidik yarışına giriyorsun anlamıyorum.

699128950160490547.gif

Bazı insanlar çok kişisel algılıyor bazı şeyleri. Benden yaşça büyük birini kendi normal hızımda geçiyorum (hayır hızlı sürmüyorum) fakat sonra bir bakmışım ki adam gurur yapıp altında ki mtb ile tam efor sarfetip beni geçiyor. Aradan bir dakikadan az süre geçip nefes nefese kalıp yavaşlıyor. Neden böyle bir şey yapıyorsun ki ne gereği var neyin sidik yarışına giriyorsun anlamıyorum.

315197 dosyayı görüntüle
Bu gibi çekişmelere girmek istemiyorsanız küçük bir tüyo vereyim müsadenizle,yanından geçerken selam verip kolay gelsin deyip geçiyosunuz ve oda selamı alınca zaten otomatikman kabullenmış oluyor mevzuyu:komik:

90+ km dağ tepe dolaşmışsın eve dönüş yolunda tatlı su bisikletcisi gelip eforlu eforlu senle kapişmiyor mu ?😄

Son düzenleme:

315197 dosyayı görüntüle

Biri benim önüme geçip yavaşlayınca geçmemek için bende yavaşlıyorum yoksa genelde yarış yapıyoruz sanıyorlar 😃

315197 dosyayı görüntüle
Bana da oluyor benzeri hatta uzun yolda arabayla daha çok oluyor, ben hemen yol veririm öyle durumlarda. Ayak bileiğimde askerde kopan bağımı geçen yaz portekizin eski taşlarına takılınca tekrar yırttığım için şu an yüklenmiyorum çok fazla. Sahilde yol bisikletiyle yavaş yavaş sürüyorum yanındam geçip bana garip garip bakıyolar şuna bak yol bisikleti almış süremiyor der gibi :D Ben de onlara bakıp gülüyorum sadece.

Bana da oluyor benzeri hatta uzun yolda arabayla daha çok oluyor, ben hemen yol veririm öyle durumlarda. Ayak bileiğimde askerde kopan bağımı geçen yaz portekizin eski taşlarına takılınca tekrar yırttığım için şu an yüklenmiyorum çok fazla. Sahilde yol bisikletiyle yavaş yavaş sürüyorum yanındam geçip bana garip garip bakıyolar şuna bak yol bisikleti almış süremiyor der gibi :D Ben de onlara bakıp gülüyorum sadece.
Geçmiş olsun bağ kopması nedir çok iyi bilirim. Yaşamayan bilmez.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
(link)
BUNu kullanan var mı?

1 Mart ve USD güne 31.31 tl ile başladı.

Son günlerde sıkça karşıma çıkıyor magnezyum alın falan diye.Nedir bu magnezyumun esprisi ? İnsanlar eczaneden üzerinde “ ilaç değildir” ibaresi bulunan bu magnezyum takviyelerini alıyor ve herkese de öneriyor.

Son günlerde sıkça karşıma çıkıyor magnezyum alın falan diye.Nedir bu magnezyumun esprisi ? İnsanlar eczaneden üzerinde “ ilaç değildir” ibaresi bulunan bu magnezyum takviyelerini alıyor ve herkese de öneriyor.

Üzerinde "ilaç değildir" ibaresi bulunan ve gıda takviyesi statüsündeki bu ürünlerin pazarında çok fazla üçkağıt dönüyor. Sağlıklı ve düzenli beslenmeye dikkat ederseniz, bu tür takviyelere ihtiyacınız olmaz. Kronik bir hastalığa bağlı olarak, doktor tarafından reçete edilen demir veya vitamin vb. takviyelerini bu tanımın dışında tutuyorum.

Diğer bütün mineraller gibi eksikse tamamlanması gereken bir diğer mineral. Eksikliğini anlamak için kan ve idrar testi yapılır. Magnezyum eksikliği olduğunu bilmediği birine magnezyum kullanmasını öneren kısaca halt etmiştir, fazlaca alınması toksiktir.

Ayrıca bu tarz "takviye edici gıda"lar zannediyorum ki sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığının denetim ve kontrolünde. Kıkırdaklara iyi geliyor diye bi doktor glukozamin kullanmam için Kartix diye bi ürün vermişti, başka bir doktora sorduğumda neye yaradığını tarım bakanlığına sormam gerektiğini söylemişti :) Yanlışsa doğrusunu bilen arkadaşlarımızdan düzeltmelerini rica etmiş olayım bu vesileyle.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Gloucosamin Chondratin, MSM, Hyalünarik Asit bileşimli takviyeyi diz atroskopi operasyonu sonrası kullandım ve faydasını gördüm. 8 yıl önceydi ve yurtdışından getirtmiştim.
Şu zamanda piyasada bulunan ürünler hakkında benim de şüphelerim var açıkçası..

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Umur Bora
Ayrıca bu tarz "takviye edici gıda"lar zannediyorum ki sağlık bakanlığı değil tarım bakanlığının denetim ve kontrolünde. Kıkırdaklara iyi geliyor diye bi doktor glukozamin kullanmam için Kartix diye bi ürün vermişti, başka bir doktora sorduğumda neye yaradığını tarım bakanlığına sormam gerektiğini söylemişti :) Yanlışsa doğrusunu bilen arkadaşlarımızdan düzeltmelerini rica etmiş olayım bu vesileyle.
Evet, bunu diyen birisinin sonunda çıkmasına sevindim.

Geri