Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

2x11 105 set alüminyum kadro karbon maşa bisikletten 2x12 105 set full karbon bisiklete iki katı para verip geçilir mi geçilmez mi?
Ortamlarda soramıyorum tabi ki geçilir diye üzerime yürüyorlar :/

Böyle bir soruya doğru cevap verebilmek için çok az veri mevcut.

Yukarıda @trainspotting35 üstadın sorduğu gibi bahsettiğiniz bütçe nedir? Ayrıca mevcut bisikletinizin özellikleri (kadro geometrisi, ağırlığı, fren tipi, lastik ebadı, belki markası vb.) içinde sizi tatmin etmeyenler ve yeni bisiklette bunların karşılığı nedir?

Sürüş stiliniz ve amacınız nedir? Yarışlara katılacak mısınız? Üretebildiğiniz watt/kg değeri ne durumda? Yok haftasonu kullanıcısıysanız sürüş yapacağınız parkurun özellikleri (mesafe, eğim durumu, zemin kalitesi) nelerdir?

Alacağınız yanıt bu parametrelere göre şekillenecektir.

Scudo
Hmm, anladım.
Ben de çok genel cevap vermişim :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Sonra birçok menâzır-ı hoşter / Hilkatin subh-ı pür-füsûnunda / Hâke revnak veren güzellikler
Hababam sınıfında, Osmanlı Türkçe'sini savunan, serbest nazıma şiddetle karşı olan, katı edebiyat hocası forumumuza zuhur etti arkadaşlar.

2x11 105 set alüminyum kadro karbon maşa bisikletten 2x12 105 set full karbon bisiklete iki katı para verip geçilir mi geçilmez mi?
Hocam zevk meselesi, ihtiyaç olmadığı için karbondan iki misli para verip çelik bisikletede geçilir bence. =D

• Beğen
Tepkiler: Mazm ve suyunsesi

Beklentinize bağlı...

Bunu yapmak için maddi imkanlarınızı zorlamayıp, elzem olan diğer ihtiyaçlarınızı (ya da ailenizin) ötelemek zorunda kalmayacaksanız tabi ki geçilir. Bir kere geliyoruz hayata, ne zaman sona ereceği de belli değil. :)

Ama bunu yaparken marjinal bir fayda beklentiniz varsa ben olacağını düşünmüyorum. Ben de aldım, beni uçurmadı :) Hayal kırıklığı da olmadı, zaten beklentim o yönde değildi.

Dostlar iOS ya da Android konusunda yazılımsal bilgisi deneyimi olan bazı arkadaşlara sorum var da yardımcı olacak arkadaşa Şimdiden teşekkür ediyorum.

(link)

Twitter da dolanırken önüme çıktı. O nasıl bir sokaktır yoldur zemindir Ne olduğunu bile anlamadım . Onun dışındaki ev ve evlerin etrafına birşey söylemiyorum. Ama bu yol nedir böyle?

çıldırıcaammm sapıtıcamm. Yetmeyecek bide delirecemmmm

Kapsamlı bir yapay zeka sitesi

(link)

• Beğen
Tepkiler: ugurus
Sabaha Çengelköy Sahile sürüp Kendi demledğim portakal ve limon kabuklarını suda haşlatıp 5 dk beklettikten sonra hazırladığım C Vitamin deposunu mu içsem:D Sürekli içtiğim çok faydalı bir içecektir2024-02-18 01.43.07.jpg2024-02-18 01.43.43-1.jpg

Kesinlikle harika ve ferahlatıcı Zaten renginden de anlayabilirsiniz
Afiyet olsun! yanliz narenciye kabuklarında yoğun kimyasal vardır. (Parafin ve zirai ilaç v.s.) parafin yıkama ile geçmez tuketirken buna dikkat edin.

Afiyet olsun! yanliz narenciye kabuklarında yoğun kimyasal vardır. (Parafin ve zirai ilaç v.s.) parafin yıkama ile geçmez tuketirken buna dikkat edin.
Siyah benekler varsa o kışın don tutmasın diye altında yakılan lastiklerden ileri geliyormuş.

çok doğru kabuk yerine toz bergamot tercih edilebilir benzer bir aroma verir, Earl grey gibi

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Merhaba, herkese selam öncelikle. Yeni bir bisiklet kullanıcısıyım, Sedona 840 pro var, 2. el aldım. Şimdi de gözlük gibi temel malzemeleri toplamaya çalışıyorum. Ama sıkıntı şu ki öğrenciyim, yani yeterince bütçem yok. Önerisi olan var mı, yazarsa sevinirim? Herkese dikkatli sürüşler...

Zencefilinden zerdaçalına kuşburnuna kahvesine kadar çekirdek alır kendim öğütür ve içerim Zevker renkler ve tatlar tartışılmaz Bergama da Eaally grey de hatta ingiliz çayı gedi aklıma çok çok severim
Taze portakal ve limon kabuklarını kaynatıp soğutup içmek çok lezetli ve çok faydalıdır
Benim kriterim az-çok Su misal alalım fazla içildiğinde bazı böbrek hastalarına zararlı Az içildiğinde de zararlı gibi gibii:D
Neyse yarına Üsküdar Hareme doğru sürsem mi diye aklımın ucundan geçiyor:d Sağlıcakla

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Zencefilinden zerdaçalına kuşburnuna kahvesine kadar çekirdek alır kendim öğütür ve içerim Zevker renkler ve tatlar tartışılmaz Bergama da Eaally grey de hatta ingiliz çayı gedi aklıma çok çok severim
Taze portakal ve limon kabuklarını kaynatıp soğutup içmek çok lezetli ve çok faydalıdır
Benim kriterim az-çok Su misal alalım fazla içildiğinde bazı böbrek hastalarına zararlı Az içildiğinde de zararlı gibi gibii:D
Neyse yarına Üsküdar Hareme doğru sürsem mi diye aklımın ucundan geçiyor:d Sağlıcakla
Hayırlısı.

Geri