Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

ben daha önce var olan bir konu tekrar açılsın mı dedim?
ben neden başlık açamıyorum dedim, sen bana cevap olarak "neden açasın ki" dedin. bu kişisel değil mi?
derdim satış ilanı koyabilmek mesela, var mı başlık açmadan bir çözümün?

ben alınganlık yapmıyorum. bence sen üslubunun nasıl kırıcı olduğunun farkında değilsin...
Murat bey, bu yaştan sonra huylu huyundan vazgeçmez, sal gitsin. Birçok kişiyle ve benle saçma sapan tartıştığını gördüğümden beridir, bende engelli kendisi.

Scudo
Murat bey, bu yaştan sonra huylu huyundan vazgeçmez, sal gitsin. Birçok kişiyle ve benle saçma sapan tartıştığını gördüğümden beridir, bende engelli kendisi.
teşekkürler mesajınız için. valla aslında aynı hobiye gönül vermiş insanlarız. birbirimizden öğreneceğimiz şeyler de var elbet ama keşke üsluplarımızı iyi ayarlasak, kırmasak dökmesek...

teşekkürler mesajınız için. valla aslında aynı hobiye gönül vermiş insanlarız. birbirimizden öğreneceğimiz şeyler de var elbet ama keşke üsluplarımızı iyi ayarlasak, kırmasak dökmesek...
Münakaşa yaratmak istemem fakat forumda yeteri kadar aktif olmayan üyelerin neden başlık açamadığına dair de bir hayli mesaj yok değil :)

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Biz barıştık, bizimki nifak peşinde halen. Bu arada, "saçma sapan tartışma" dediği şey de kürt vatandaşları kastederek "mezopotamya eşşekleri" demişti. Bunun nefret suçu olduğunu söyleyince de engellemiş haspam. Aman ne üzüldüm ne üzüldüm yazdıklarımı görmüyor diye. Ben onu görebiliyorum ya, konu kapandı benim için. Hayır anlamıyorum, insan engeller geçer, geçmişte kalır. Engellemenin fonksiyonu o zaten. Ama yok, Türkiye'de forum kullananların kafa ne kadar zaman geçerse geçsin engellediğinde. Senin cevap yazdığını layklar, tartıştığın kişiye "düşmanımın düşmanı dostumdur" kafasıyla yarenlik yapar. Epey çelişkili buluyorum.

Biz barıştık, bizimki nifak peşinde halen. Bu arada, "saçma sapan tartışma" dediği şey de kürt vatandaşları kastederek "mezopotamya eşşekleri" demişti. Bunun nefret suçu olduğunu söyleyince de engellemiş haspam. Aman ne üzüldüm ne üzüldüm yazdıklarımı görmüyor diye. Ben onu görebiliyorum ya, konu kapandı benim için. Hayır anlamıyorum, insan engeller geçer, geçmişte kalır. Engellemenin fonksiyonu o zaten. Ama yok, Türkiye'de forum kullananların kafa ne kadar zaman geçerse geçsin engellediğinde. Senin cevap yazdığını layklar, tartıştığın kişiye "düşmanımın düşmanı dostumdur" kafasıyla yarenlik yapar. Epey çelişkili buluyorum.
yaşam düşmanlık beslemek için çok kısa. keşke bunlar olmasa...
Münakaşa yaratmak istemem fakat forumda yeteri kadar aktif olmayan üyelerin neden başlık açamadığına dair de bir hayli mesaj yok değil :)
doğrudur da şu an içinde bulunduğumuz konu "Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın" ya hani, o anda içimden o geçtiği için yazmam uygundur diye düşündüm. içimden o geçiyordu yani :)

Hepimizinki günübirlik hayatlar; hatırlayanın, hatırlanandan farkı yok. hepsi geçici. hem anılar hem de onların nesnesi. her şeyi unutmuş olacağın günler kapıda, her şeyin seni unutacağı günler yakın. bil ki çok geçmeden hiç kimse ve hiçbir yerde olacaksın.​

Marcus Aurelius
istemsiz bir şekilde bu mesajı okuyunca sürekli aklıma murat bey peynirleri geliyor :D engel olamıyorum

• Beğen
Tepkiler: MuratDogan

Hepimizinki günübirlik hayatlar; hatırlayanın, hatırlanandan farkı yok. hepsi geçici. hem anılar hem de onların nesnesi. her şeyi unutmuş olacağın günler kapıda, her şeyin seni unutacağı günler yakın. bil ki çok geçmeden hiç kimse ve hiçbir yerde olacaksın.​

Marcus Aurelius

istemsiz bir şekilde bu mesajı okuyunca sürekli aklıma murat bey peynirleri geliyor :D engel olamıyorum
harikaymış...

Google Map haritalarda çarpışan bisikletliler😃

(link)

Bana bisiklet önerirmsiniz?
110 kilo 170 boyundayım bisiklet önerisi istiyorum
Msj sayım yeterdi bu sebeple burdan yazdım
Sizce katalanır elektrikli olanlar nasıl dayanıklı oluyormu

• Kızgın
Tepkiler: Alazarhus
Bravo, 50 mesaj sayısına ulaşabilmek için forumun içinden geçip çöplüğe çevirdiniz. Bu şekilde ne elde etmeyi düşünüyorsunuz?

Konu açmak için spam mesaj atmana gerek yok, nasılsa yenisin diye yine konu açamazsın. Sorun yada sorunun ne ise ilgili konuyu bul oraya yaz daha çabuk cevap alırsın.

Doğruluk payı çok çok düşük. Animasyonu yapan, sanayi devrimi öncesi diye hangi kaynakları kullanarak bu verilere erişmiş de orman yok oldu/azaldı diyor? 200 yılda dünya nüfusu tabi ki 1 milyardan 8 milyara geldi, şehirler devasa hale geldi. Buna rağmen dünya üstünde ormanlık alan halen oldukça büyük bir yer kaplıyor.

Bir zamanlar Anadoluda daha çok ormanlar vardı diye okuduğum var. Muhtemelen tarım ve ormancılık ile uğraşanların tahminleri, pek de kaynak yok sanırım.

Bizim ormanların sanayi devrim ile alakası yok bence. Nüfus arttıkça yakıt olarak kullanılmıştır. Anadolu'nun da iyi yağış almayan bir coğrafyası olduğundan kesilen ormanların yerine yenisi kolay yetişmiyor.

Gerçekten de sulama yapılmadığı sürece yetişmiyor. Son yıllarda çok ağaç diktik, şu meşhur 11.11'de 11 milyon ağaç olayı vardı, biz de diktik. Ondan önce de diktik, sonra da diktik. Sulama kesildiği anda ağaçlar kuruyor, sürekli bakım istiyor. Tek tük gelişen ormanlar da var ama..
Koridor? Dün gece 4'te acil müşahadede yatarken yan bölmedeki açmış sesini, maç özeti izliyordu.

Geçmiş olsun!

Arkadaşın birisi konu açabilmek için 50 tane gereksiz mesaj atmış heralde.

Çok şükür bin şükür kutsal "Fırsat Reyonu" konusuna gereksiz mesaj atmamış. Neme lazım ya mesaj ataydı:
-Herkese bildirim gidecekti, herkes fırsat var diye ellerini ovuşturacaktı
-Hele hele foruma hiç girmeyen sırf Fırsat Reyonu konusu için bildirim açanlara mesaj gidecekti. Ekselansları forum sizi çağıyor, iç lastikler 200 liradan 199 liraya düştü diye.

Çok ucuz atlattık.
Forumdaşlar, burada yeni gelip mesaj kasanları eleştireceğinize, "Fırsat Reyonu" konusuna defansa gelin.
Bayrak inmez, ezan susmaz, Fırsat Reyonu konusu geçilmez. :snzdglsn:

Arkadaşın birisi konu açabilmek için 50 tane gereksiz mesaj atmış heralde.

Çok şükür bin şükür kutsal "Fırsat Reyonu" konusuna gereksiz mesaj atmamış. Neme lazım ya mesaj ataydı:
-Herkese bildirim gidecekti, herkes fırsat var diye ellerini ovuşturacaktı
-Hele hele foruma hiç girmeyen sırf Fırsat Reyonu konusu için bildirim açanlara mesaj gidecekti. Ekselansları forum sizi çağıyor, iç lastikler 200 liradan 199 liraya düştü diye.

Çok ucuz atlattık.
Forumdaşlar, burada yeni gelip mesaj kasanları eleştireceğinize, "Fırsat Reyonu" konusuna defansa gelin.
Bayrak inmez, ezan susmaz, Fırsat Reyonu konusu geçilmez. :snzdglsn:
Gelmesine gelelim de, hemen yasaklanıyor insan o konuda. 1 kere yorum yazdım yasaklandım. Gerçi şuan cezam yok ama defans yapalım derken oyun dışı kalma ihtimali yüksek o konuda 😂

Gelmesine gelelim de, hemen yasaklanıyor insan o konuda. 1 kere yorum yazdım yasaklandım. Gerçi şuan cezam yok ama defans yapalım derken oyun dışı kalma ihtimali yüksek o konuda 😂
Fırsat Reyonu bir "kuş" gibidir. Çok gevşek tutarsan kaçar, çok sıkarsan da ölür. Bu örnek bunun için miydi, karıştı:kötü:

Sabah uyanıp telefonumu açtım, bir de ne göreyim, zevatın biri tüm Anadolu şehirlerinde gezinip merhaba deyip geçmiş...
Tüm yazdıklarını silmeye başladım, işe geç kaldım. Ama geldiği yere geri döndü muhteris...

Geri