mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.394
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Cem abi, hep kendini yoruyon. @Can Çelik 'i "konu açma teyitçisi ve yeni mesajların takipçisi" olarak ata bakalım, bak ne oluyor.Sabah uyanıp telefonumu açtım, bir de ne göreyim, zevatın biri tüm Anadolu şehirlerinde gezinip merhaba deyip geçmiş...
Tüm yazdıklarını silmeye başladım, işe geç kaldım. Ama geldiği yere geri döndü muhteris...
Onun adı çok güzel yalnız. Kruvasan demiyorum, doğrudan "kuruhasan" diyorum fırından isterken. Anlıyorlar yahu. 🤣Kruvasan görmüş @Cemal Ç. gibi.
Kruvasanın çıkışı zaten osmanlının hilalinden geliyor biliyorsunuzdur.Onun adı çok güzel yalnız. Kruvasan demiyorum, doğrudan "kuruhasan" diyorum fırından isterken. Anlıyorlar yahu. 🤣
Canım çekti be, akşam alayım da sabahları yerim. Tabi fırından taze taze daha güzel ya beyaz yakalı değilim ben. 😌
Bu siren çalan arkadaş "Şakkadanak Necmettin" olabilir.Fırsat Reyonu'nda ben engelli değilim yanlış hatırlamıyorsam 1 tane paylaşım yaptım diye aklımda belki de ondandır. Bu arada Cazci Abime çok şey yapmayın bakınız aşağıdaki videodaki bisikletli de Bursa'danmış ve polis aracına polis sireni çalıyor. Gerçi haber başlığında niye Bursa yazıyor çok anlayamadım plakalar 59 (Tekirdağ)
Onun dışında geçtiğimiz hafta bisiklet vasıtası ile tanıdığım bir abim fahrrad xxl mağazasında bir kaç görsel attı bende buradan atayım.
Bilmiyordum. 😧 Ay çöreği diyordum Türkçe, hilale benzediği için ama sözcük nereden geliyor bilmiyorum. Asıl yazılışı "croissant" olarak ve Türkçede eklenen o "v" harfi belli belirsiz okunuyor. Ben de biraz cinlik katıp "kuru hasan" diyorum, anlıyorlar. 😅Kruvasanın çıkışı zaten osmanlının hilalinden geliyor biliyorsunuzdur.
Merzifonlu Kara mustafa paşa viyanayı fethedemeyip kellesi gitse de avrupaya etkisi çok oldu, Türk marşı, kruvasan ve geride bırakılan 500 çuval kahveyle birlikte wiener melanjın ortaya çıkışı ve kahvenin avrupayı fethi bunlardan birkaçı sadeceBilmiyordum. 😧 Ay çöreği diyordum Türkçe, hilale benzediği için ama sözcük nereden geliyor bilmiyorum. Asıl yazılışı "croissant" olarak ve Türkçede eklenen o "v" harfi belli belirsiz okunuyor. Ben de biraz cinlik katıp "kuru hasan" diyorum, anlıyorlar. 😅
Bu arada kuruhasanlarımı aldım, üç tane yedim bile. 😁 Tabi fırından alınan gibi değil ya nefsimiz körlensin. 😅
Marmara forumda teşhir L beden 56 bin. Üst boruda ufacık bir ezik vardı.benim cezam yeni bitmişti ki yeniden düştüm mapusa, kader mahkumuyum...
Bugün decathlonda çektim, merak edenler vardı
325082 dosyayı görüntüle
marmaraforumda çektim bunu ilk girişte solda vardı o mu teşhir?Marmara forumda teşhir L beden 56 bin. Üst boruda ufacık bir ezik vardı.
Ya çok güzel görünen bi bisiklet ama bu şu hani Decathlon’un bi türlü getiremediği kadro kulağı olan bisiklet değil mi? Yani insan bi şüphe etmiyo değil yarın birgün bi hal gelse başımıza uğraşır mıyız diye..benim cezam yeni bitmişti ki yeniden düştüm mapusa, kader mahkumuyum...
Bugün decathlonda çektim, merak edenler vardı
325082 dosyayı görüntüle
haklısın, ben sadece merak edenlere canlı canlı fotoğrafını paylaşayım dedim, belki şehrinde decathlon olmayıp merak edenler vardırYa çok güzel görünen bi bisiklet ama bu şu hani Decathlon’un bi türlü getiremediği kadro kulağı olan bisiklet değil mi? Yani insan bi şüphe etmiyo değil yarın birgün bi hal gelse başımıza uğraşır mıyız diye..
İlk başta ki kötü düştü. Adamlar koltuklanmış kargı vuruşu atıyor.Günlük hayatta kullanması imkansız bir sürü "bisiklet" tek bir yerde toplanmış. Adamlar eğlenmeyi biliyor. Özellikle "bisikletli mızrak düellosu" favorim. Bize eğlenmeyi unutturdular, basit şeyler bile artık uzak bir kavram haline geldi...
Yerini tam hatırlamıyorum. Geçen hafta görmüştüm. Şuan hafızamı yokluyorum; aynı gün carousele de gitmiştim. Orada mı gördüm acabamarmaraforumda çektim bunu ilk girişte solda vardı o mu teşhir?
aksine benim de fiyatına göre malzeme kalitesi hoşuma gittiDecathlon’da birkaç bisiklete öylesine bir baktım ama kullanılan malzeme çok kaliteli gelmedi bana.Sanki ucuza kaçıyorlar gibi.Fren kollarındaki plastik, kadroda kullanılan alüminyum kalitesi çok hoşuma gitmemişti.
En dandik yol bisikletini kullanıyorum Decathlon’un, benden gördüğü eziyeti zor görür o kadro ama taş gibi valla.Decathlon’da birkaç bisiklete öylesine bir baktım ama kullanılan malzeme çok kaliteli gelmedi bana.Sanki ucuza kaçıyorlar gibi.Fren kollarındaki plastik, kadroda kullanılan alüminyum kalitesi çok hoşuma gitmemişti.