Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Fırsat Reyonu bir "kuş" gibidir. Çok gevşek tutarsan kaçar, çok sıkarsan da ölür. Bu örnek bunun için miydi, karıştı:kötü:
benim cezam yeni bitmişti ki yeniden düştüm mapusa, kader mahkumuyum... :D
Bugün decathlonda çektim, merak edenler vardı
IMG_6142.jpeg

Son düzenleme:
Scudo
Sabah uyanıp telefonumu açtım, bir de ne göreyim, zevatın biri tüm Anadolu şehirlerinde gezinip merhaba deyip geçmiş...
Tüm yazdıklarını silmeye başladım, işe geç kaldım. Ama geldiği yere geri döndü muhteris...
Cem abi, hep kendini yoruyon. @Can Çelik 'i "konu açma teyitçisi ve yeni mesajların takipçisi" olarak ata bakalım, bak ne oluyor. :ssrtcbya:
Can, bildiğin biyolojideki "enzimler" gibi sadece üzerine verilen işi yapar,gider sızanı bulur işini yapar. Silah sanayinde patriot füzesi gibi, hedefe güdümlü,bulur ve yok eder. Ortadoğu görmüş Amerikan başkanı gibi, Kruvasan görmüş @Cemal Ç. gibi. Seçim görmüş Reyiz gibi bırakmaz.
Gelen kişi bırak konuyu açmaya çalışacağına, mesaj atacağına, doğduğuna bile pişman olur. :krktm:

Kruvasan görmüş @Cemal Ç. gibi.
Onun adı çok güzel yalnız. Kruvasan demiyorum, doğrudan "kuruhasan" diyorum fırından isterken. Anlıyorlar yahu. 🤣
Canım çekti be, akşam alayım da sabahları yerim. Tabi fırından taze taze daha güzel ya beyaz yakalı değilim ben. 😌

Onun adı çok güzel yalnız. Kruvasan demiyorum, doğrudan "kuruhasan" diyorum fırından isterken. Anlıyorlar yahu. 🤣
Canım çekti be, akşam alayım da sabahları yerim. Tabi fırından taze taze daha güzel ya beyaz yakalı değilim ben. 😌
Kruvasanın çıkışı zaten osmanlının hilalinden geliyor biliyorsunuzdur.

Fırsat Reyonu'nda ben engelli değilim yanlış hatırlamıyorsam 1 tane paylaşım yaptım diye aklımda belki de ondandır. Bu arada Cazci Abime çok şey yapmayın bakınız aşağıdaki videodaki bisikletli de Bursa'danmış ve polis aracına polis sireni çalıyor. Gerçi haber başlığında niye Bursa yazıyor çok anlayamadım plakalar 59 (Tekirdağ)

Onun dışında geçtiğimiz hafta bisiklet vasıtası ile tanıdığım bir abim fahrrad xxl mağazasında bir kaç görsel attı bende buradan atayım.

Dosyalar

• IMG-20250131-WA0005.jpg
    IMG-20250131-WA0005.jpg
    164,2 KB · Okunma: 49
  • IMG-20250131-WA0007.jpg
    IMG-20250131-WA0007.jpg
    56,5 KB · Okunma: 45
  • IMG-20250131-WA0008.jpg
    IMG-20250131-WA0008.jpg
    157,2 KB · Okunma: 43
  • IMG-20250131-WA0009.jpg
    IMG-20250131-WA0009.jpg
    47,9 KB · Okunma: 39
  • IMG-20250131-WA0010.jpg
    IMG-20250131-WA0010.jpg
    159,3 KB · Okunma: 37
  • IMG-20250131-WA0011.jpg
    IMG-20250131-WA0011.jpg
    163,8 KB · Okunma: 36
  • IMG-20250131-WA0012.jpg
    IMG-20250131-WA0012.jpg
    61 KB · Okunma: 36
  • IMG-20250131-WA0013.jpg
    IMG-20250131-WA0013.jpg
    51,6 KB · Okunma: 37
  • IMG-20250131-WA0014.jpg
    IMG-20250131-WA0014.jpg
    59,3 KB · Okunma: 36
  • IMG-20250131-WA0015.jpg
    IMG-20250131-WA0015.jpg
    158,8 KB · Okunma: 47
Fırsat Reyonu'nda ben engelli değilim yanlış hatırlamıyorsam 1 tane paylaşım yaptım diye aklımda belki de ondandır. Bu arada Cazci Abime çok şey yapmayın bakınız aşağıdaki videodaki bisikletli de Bursa'danmış ve polis aracına polis sireni çalıyor. Gerçi haber başlığında niye Bursa yazıyor çok anlayamadım plakalar 59 (Tekirdağ)

Onun dışında geçtiğimiz hafta bisiklet vasıtası ile tanıdığım bir abim fahrrad xxl mağazasında bir kaç görsel attı bende buradan atayım.
Bu siren çalan arkadaş "Şakkadanak Necmettin" olabilir.
Memur arkadaşları bile ummadıkları yerden şaşırtmış şakkadanak.

Günlük hayatta kullanması imkansız bir sürü "bisiklet" tek bir yerde toplanmış. Adamlar eğlenmeyi biliyor. Özellikle "bisikletli mızrak düellosu" favorim. Bize eğlenmeyi unutturdular, basit şeyler bile artık uzak bir kavram haline geldi...

Kruvasanın çıkışı zaten osmanlının hilalinden geliyor biliyorsunuzdur.
Bilmiyordum. 😧 Ay çöreği diyordum Türkçe, hilale benzediği için ama sözcük nereden geliyor bilmiyorum. Asıl yazılışı "croissant" olarak ve Türkçede eklenen o "v" harfi belli belirsiz okunuyor. Ben de biraz cinlik katıp "kuru hasan" diyorum, anlıyorlar. 😅
Bu arada kuruhasanlarımı aldım, üç tane yedim bile. 😁 Tabi fırından alınan gibi değil ya nefsimiz körlensin. 😅

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Bilmiyordum. 😧 Ay çöreği diyordum Türkçe, hilale benzediği için ama sözcük nereden geliyor bilmiyorum. Asıl yazılışı "croissant" olarak ve Türkçede eklenen o "v" harfi belli belirsiz okunuyor. Ben de biraz cinlik katıp "kuru hasan" diyorum, anlıyorlar. 😅
Bu arada kuruhasanlarımı aldım, üç tane yedim bile. 😁 Tabi fırından alınan gibi değil ya nefsimiz körlensin. 😅
Merzifonlu Kara mustafa paşa viyanayı fethedemeyip kellesi gitse de avrupaya etkisi çok oldu, Türk marşı, kruvasan ve geride bırakılan 500 çuval kahveyle birlikte wiener melanjın ortaya çıkışı ve kahvenin avrupayı fethi bunlardan birkaçı sadece

benim cezam yeni bitmişti ki yeniden düştüm mapusa, kader mahkumuyum... :D
Bugün decathlonda çektim, merak edenler vardı
325082 dosyayı görüntüle
Ya çok güzel görünen bi bisiklet ama bu şu hani Decathlon’un bi türlü getiremediği kadro kulağı olan bisiklet değil mi? Yani insan bi şüphe etmiyo değil yarın birgün bi hal gelse başımıza uğraşır mıyız diye..

Ya çok güzel görünen bi bisiklet ama bu şu hani Decathlon’un bi türlü getiremediği kadro kulağı olan bisiklet değil mi? Yani insan bi şüphe etmiyo değil yarın birgün bi hal gelse başımıza uğraşır mıyız diye..
haklısın, ben sadece merak edenlere canlı canlı fotoğrafını paylaşayım dedim, belki şehrinde decathlon olmayıp merak edenler vardır

• Beğen
Tepkiler: MakRo
marmaraforumda çektim bunu ilk girişte solda vardı o mu teşhir?
Yerini tam hatırlamıyorum. Geçen hafta görmüştüm. Şuan hafızamı yokluyorum; aynı gün carousele de gitmiştim. Orada mı gördüm acaba :kötü:

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Decathlon’da birkaç bisiklete öylesine bir baktım ama kullanılan malzeme çok kaliteli gelmedi bana.Sanki ucuza kaçıyorlar gibi.Fren kollarındaki plastik, kadroda kullanılan alüminyum kalitesi çok hoşuma gitmemişti.

Decathlon’da birkaç bisiklete öylesine bir baktım ama kullanılan malzeme çok kaliteli gelmedi bana.Sanki ucuza kaçıyorlar gibi.Fren kollarındaki plastik, kadroda kullanılan alüminyum kalitesi çok hoşuma gitmemişti.
aksine benim de fiyatına göre malzeme kalitesi hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Umur Bora
En dandik yol bisikletini kullanıyorum Decathlon’un, benden gördüğü eziyeti zor görür o kadro ama taş gibi valla.

Bu sefer oldu galiba...

(noktaları siz koyuverin)

Geri