Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Derginin adı: the Journal of EBMS
Derginin sahibi ve editörü: Oytun Erbaş
Dergideki toplam makale sayısı: 189
Oytun Erbaş'ın yazar olduğu makale sayısı: 168 (%89)

(link)'ın çevirdiği oyunlarla ilgili detaylı bir araştırma yapılmıştı. Merak edenler aşağıdaki makaleyi okuyabilir:

(link)

Cerraaam sayfayı yasaklattığı için Türkiye'den erişime kapalı; VPN ile girip okuyabilirsiniz.

• Hahaha
Tepkiler: specific
Derginin adı: the Journal of EBMS
Derginin sahibi ve editörü: Oytun Erbaş
Dergideki toplam makale sayısı: 189

WoS'ta aratınca çıkmıyor. Zaten WoS'ta index'lendiğini iddia etmiyor ama impact factor bu kadar yüksek olunca.

Balon dergi...

(link)'ın çevirdiği oyunlarla ilgili detaylı bir araştırma yapılmıştı. Merak edenler aşağıdaki makaleyi okuyabilir:

(link)

Cerraaam sayfayı yasaklattığı için Türkiye'den erişime kapalı; VPN ile girip okuyabilirsiniz.

Makalenin tamamını okumadım ama göz gezdirdim. %90 haklı bir yazı ama 2-3 paragrafı var ki katılamam...

Forum kurallarının sınırında paylaşımlar yapıyoruz, lütfen duyarlı olalım...

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Genel kültürüm anlamaya yetmedi maalesef
Dünya siyasetini, masonları, locaları, illuminatiyi, derin devletleri falan kimsenin görmediği bilmediği herşeyi çok iyi görmek ve bilmek hastalığı. Psikiyatrinin konusu tabi sizin alanın dışında kalıyor :p

• Hahaha
Tepkiler: mcanerg
Kaçan fırsat olarak değerlendiriyorum, bir ay önce almayan bin pişman...
(link)

Fırsat Reyonu konusundan meşaz geldi.(Ben de heveslendim, Fırsat Reyonu konusundan meşaz gelince ne oluyormuş diye, açtım bildirimleri) Kalk lan kedi, dedim fırsat varmış, gaçırmayak dedim. Bir de ne göreyim, Canımız ciğerimiz Cem Abimiz kaçan fırsatı paylaşmış :snzdglsn:

Not Bildirim gelince sevindirik olduydum. Cem abi o bisikleti yeni fiyattan alacağım, fiyat farkını sen ödersin gari ;)

Fırsat Reyonu

Ben bu bisikletin siyahını canlı gördüm :) bayıldım. :)

Fırsat Reyonu konusundan meşaz geldi.(Ben de heveslendim, Fırsat Reyonu konusundan meşaz gelince ne oluyormuş diye, açtım bildirimleri) Kalk lan kedi, dedim fırsat varmış, gaçırmayak dedim. Bir de ne göreyim, Canımız ciğerimiz Cem Abimiz kaçan fırsatı paylaşmış :snzdglsn:

Not Bildirim gelince sevindirik olduydum. Cem abi o bisikleti yeni fiyattan alacağım, fiyat farkını sen ödersin gari ;)

@Mehmet Altuğ İç anadolu'da çok daha fazla olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. O bölgede hayvana tecavüzün ne kadar normalleştiği de rol oynuyor burada. Normalleşmiş yerlerde, "normal yani, olabilir, bi yere şikayet etmeye gerek yok" kafası oluyor, istatistiklere girmiyor.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Bu konuşulanların hepsi 20.yy'a ait kavramlar, Atatürkle ilgi konuşmalar da anakronizme giriyor.

Dünle beraber gitti cancağızım
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
Ne kadar söz varsa düne ait
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

Geri