Mehmet Altuğ
surrender.to.music
- Tepki
- 8.829
- Bisiklet
- Scott
(link)'ın çevirdiği oyunlarla ilgili detaylı bir araştırma yapılmıştı. Merak edenler aşağıdaki makaleyi okuyabilir:Oytun Erbaş'ın yazar olduğu makale sayısı: 168 (%89)
Derginin adı: the Journal of EBMS
Derginin sahibi ve editörü: Oytun Erbaş
Dergideki toplam makale sayısı: 189
Oytun Erbaş'ın yazar olduğu makale sayısı: 168 (%89)
(link)'ın çevirdiği oyunlarla ilgili detaylı bir araştırma yapılmıştı. Merak edenler aşağıdaki makaleyi okuyabilir:
(link)
Cerraaam sayfayı yasaklattığı için Türkiye'den erişime kapalı; VPN ile girip okuyabilirsiniz.
KVDHS (Kurtlar Vadisi Deli Hikmet Sendromu)Bugün de ülkeyi kurtardık çok şükür![]()
Kurtlar Vadisi 4K olarak çıkmış:KVDHS (Kurtlar Vadisi Deli Hikmet Sendromu)![]()
Genel kültürüm anlamaya yetmedi maalesefKVDHS (Kurtlar Vadisi Deli Hikmet Sendromu)![]()
Dünya siyasetini, masonları, locaları, illuminatiyi, derin devletleri falan kimsenin görmediği bilmediği herşeyi çok iyi görmek ve bilmek hastalığı. Psikiyatrinin konusu tabi sizin alanın dışında kalıyorGenel kültürüm anlamaya yetmedi maalesef
Kaçan fırsat olarak değerlendiriyorum, bir ay önce almayan bin pişman...
(link)
Fırsat Reyonu konusundan meşaz geldi.(Ben de heveslendim, Fırsat Reyonu konusundan meşaz gelince ne oluyormuş diye, açtım bildirimleri) Kalk lan kedi, dedim fırsat varmış, gaçırmayak dedim. Bir de ne göreyim, Canımız ciğerimiz Cem Abimiz kaçan fırsatı paylaşmış
Not Bildirim gelince sevindirik olduydum. Cem abi o bisikleti yeni fiyattan alacağım, fiyat farkını sen ödersin gari![]()
Ben de çok beğendim hatta buraya fotoğraf atmıştım gidip bakamayanlar için
Başlayacak dizi arıyordum aklımda parça parça kaldığından dolayı hep kurtlar vadisi geliyordu en iyisi görmüşken başlayayım.Kurtlar Vadisi 4K olarak çıkmış:
Üzmen birbirinizi, hiçbirine değmez
325347 dosyayı görüntüle