Sadettin Z.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.213
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Bizde yer istasyonları yetersiz o yüzden hava kirliliği takibi gibi hava tahminleri de avrupadakilere göre yetersiz oluyor.Biraz daha inceleyince ibb de de suç yok onlarda çevre şehircilik bakanlığından alıyor veriyi. (link)
Orada tutarsızlıklar var. Pm2.5 u ya hiç vermemiş yada 24 saat ortalamaya göre vermiş. (link)
Google maps bizim ülkemizde veri sağlamıyor nedense. Araştırmaya devam.
Purpleair diye bir sitebuldum. Onun sensörleri var. Çok detaylı anlık veri veriyor. Bizde bir tek gebze teknik üniversitesinde var gözüküyor. Bir tek o güzel veri sağlıyor. Sensör fiyatları 200 300 dollar civarlarında. Çok fazla.
Bisikleti ben gibi sadece bisiklet sürmek için kullananların hiçbir işine yaramayacak olmasına rağmen çok fazla " aaa çok güzeeell, kesinlikle almalıyım" diye düşünen MANTIKSIZ SAZANLARI avlayacağını düşünüyorum. 😌
sen ondan düşüyon işteBisikleti ben gibi sadece bisiklet sürmek için kullananların hiçbir işine yaramayacak olmasına rağmen çok fazla " aaa çok güzeeell, kesinlikle almalıyım" diye düşünen MANTIKSIZ SAZANLARI avlayacağını düşünüyorum. 😌
Nefes alın. 😁
Ben Türkçe biliyorum. 😅 Bakın, cümlem devrik olmadı. 😁 İkinci cümlem de olmadı. 😏sen ondan düşüyor işte
Bir harfle kırk rus türkçesi yazmışım, sonra düzelttim ama sen hemen alıntılamışsın bileBen Türkçe biliyorum. 😅 Bakın, cümlem devrik olmadı. 😁 İkinci cümlemde olmadı. 😏
Aha, üçlü yaptım. 🤣
Öncelikle teşekkür ederim. 😄ikinci cümlem de'' derken de ayr
Ben de dahiliye ve kadın doğumda birinci olup, halk sağlığı stajından kalmıştım yav, takma kafana. ortaokulda da din dersinden kalıyordum da allahtan hoca müslüman adamdı acıdı da 2yle zor geçtim, ama söz vermiştim o duları ezberleyeceğime, diğer derslerim 5'ti dinle aram pek iyi olmasa da fena öğrenci değildim.Öncelikle teşekkür ederim. 😄
Ben genelde Türkçe rap dinlerim ve Fransa'da yaşamanın getirdiği alışkanlıkla ne yazık ki çok fazla devrik cümle kuruyorum. Konuştuğum gibi yazmanın da bunda etkisi var. Her ne kadar lisede edebiyattan çakmış olsam da kural bilirim.
Kalma nedenim de lise 2 ve 3'de dersime giren iki öğretmenin yakın arkadaş olup, lise 2'de derse giren öğretmenin bana nedensiz kafayı takmış olması. 🥴
Hiç etik değil ancak durum budur. 😅 Kurtarmalarla, ite kaka geçtim ama ben benden de geçtim. 😁
Dur daha meclis aritmetiğini ayarlıyoz acele etme
Saat de soruyorlar mı?dalgayı görenler beni taşa tutuyor.
120.000tl olmuş yeniden, hep derim Türkiyede beğenip aldığın hiç bir şeyden pişman olmaz insan.benim cezam yeni bitmişti ki yeniden düştüm mapusa, kader mahkumuyum...
Bugün decathlonda çektim, merak edenler vardı
325082 dosyayı görüntüle