Adil Bey, manzaradan anlıyorsunuz.⛵Onu, bunu bırak da;
Köy yollarında turlayıp, kahvehanelerde mola falan veririz derken iş nerelere geldi. İpin ucu gene biraz kaçtı galiba.
292311 dosyayı görüntüle
Yeni birşeyler öğrendim.Çamaşır olayını daha da abartmaya karar verdim. Ön yıkamaya Persil sıvı ve ana yıkamaya Persil hijyen tozun yanına Kalgon toz da koymaya karar verdim. Çamaşırlar sanki kendinden kolalı çıkıyor.
Ben oy kullanmıyorum ki... Türkiye'de de nasip olmadı hiç. İki defa niyetlendim. Birinde listede adımı bulamadılar, ikincisinde yüzüğümde ki Türk bayrağından ve sanırım şeklimden elendim.KPSS (YEDİİKLİM) iptal edilmiş.
Canınızı sıkmayın yeterince iyi din sömürüsü yapabilirseniz bu dünyada sınav kazanmasınız da diplomanız bile olmasa gelemeyeceğiniz yer yok Örnek Macron.Adam liyakatı öldürdü,devrimin kazanımlarını bitirdi,hukuk can çekişiyor.Tarımda kendi kendine yeten Fransa'nın düştüğü hale bak.Yazık değil mi @Cemal Ç. e.Geçen sene 150 euroya doldurduğu alışveriş poşetini bu sene yüzde 5 enflasyondan 750 euroya dolduruyor.
Ağlama @Cemal Ç. sana az bile, vermeseydin oyunu Macron'a.
Fransa enerji ithal etmeye başlamış. Daha düne kadar Almanya nükleer santrallerini kapattı, kömürle ısınıcak diye alay ediyorlardı. Birşeyler dönüyor ama henüz anlamış değilim.KPSS (YEDİİKLİM) iptal edilmiş.
Canınızı sıkmayın yeterince iyi din sömürüsü yapabilirseniz bu dünyada sınav kazanmasınız da diplomanız bile olmasa gelemeyeceğiniz yer yok Örnek Macron.Adam liyakatı öldürdü,devrimin kazanımlarını bitirdi,hukuk can çekişiyor.Tarımda kendi kendine yeten Fransa'nın düştüğü hale bak.Yazık değil mi @Cemal Ç. e.Geçen sene 150 euroya doldurduğu alışveriş poşetini bu sene yüzde 5 enflasyondan 750 euroya dolduruyor.
Ağlama @Cemal Ç. sana az bile, vermeseydin oyunu Macron'a.
Fransa enerji ithal etmeye başlamış. Daha düne kadar Almanya nükleer santrallerini kapattı, kömürle ısınıcak diye alay ediyorlardı. Birşeyler dönüyor ama henüz anlamış değilim.