Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bisiklet > Corelli Snoop 5.1

Bisiklet arka basamak takımı alıp her 2 tarafa taktım ancak takarken ufak bir sorun aklıma takıldı. Bir çoğunuzunda şimdiden aklına gelen soru; Acaba birileri üstüne çıkınca( ki aletin amacı bu) somunu taktığımız yer eğrilir mi?
Sol taraf beni çok düşündürtmüyor ancak sağ taraf kadrodan farklı olarak extra beyaz bir parça ile birleştirildiği için bunu es geçemedim.

Eğer birileri bu tür basamak takımı kullanıyorsa deneyimlerini yazarbilir mi? Cevap gelmeden üzerine birilerini bindireceğimi pek sanmıyorum :D
293524 dosyayı görüntüle293525 dosyayı görüntüle

Sağdakinin bastığı parça kolayca eğilebilen kadro kulağı. Bence bu şekilde kullanım oldukça riskli.
Arkaya oturan kişi bunu ıskalayıp arka attırıcıya basarsa o da riskli.
Normal bir bagaj en fazla 25 kg yük taşıyabileceği için zaten arkada bu basamaklara ayağını koyacak yolcuyu taşımak riskli.

Bu basamaklar single speed bisikletler dışında kullanılmamalı, Bisan ya da benzeri markaların hizmet bisikletleri gibi ağır yük/ikinci yolcu taşımaya müsait bisikletler dışında arkada çocuk kultuğuna sığamayacak bir kişi taşınmamalı.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
Scudo
internet kutusuna geçiyorum
türknetin canı cehenneme
ayni paket ayni hiz
türknet 170 tl
internet kutusu 100 tl

Sağdakinin bastığı parça kolayca eğilebilen kadro kulağı. Bence bu şekilde kullanım oldukça riskli.
Arkaya oturan kişi bunu ıskalayıp arka attırıcıya basarsa o da riskli.
Normal bir bagaj en fazla 25 kg yük taşıyabileceği için zaten arkada bu basamaklara ayağını koyacak yolcuyu taşımak riskli.

Bu basamaklar single speed bisikletler dışında kullanılmamalı, Bisan ya da benzeri markaların hizmet bisikletleri gibi ağır yük/ikinci yolcu taşımaya müsait bisikletler dışında arkada çocuk kultuğuna sığamayacak bir kişi taşınmamalı.
Kadro kulağı dediğiniz parça kolayca eğilir diyorsunuz yani. Bunu ciddiye alacağım. Galiba bunu söküp bi köşeye koymak zorunda kalacağım. Son sorular olarak
Toplamda mı 25 kg üstü taşımak riskli yoksa 25+25 toplam 50 olarak mı
Bide ana vida hariç 2 vida girişi daha var onlar zaten takmak için küçükler yani meraktan soruyorum. Ne işe yararıyorlar onlar?

Kadro kulağı dediğiniz parça kolayca eğilir diyorsunuz yani. Bunu ciddiye alacağım. Galiba bunu söküp bi köşeye koymak zorunda kalacağım. Son sorular olarak
Toplamda mı 25 kg üstü taşımak riskli yoksa 25+25 toplam 50 olarak mı
Bide ana vida hariç 2 vida girişi daha var onlar zaten takmak için küçükler yani meraktan soruyorum. Ne işe yararıyorlar onlar?

Ortalama bir ürün için toplam 25 kg. Çoğu ürünün özelliklerinde yazar (ilk baktığım üründe yazıyor mesela: (link)). Tabii ki daha güçlü (ve ağır) olup daha çok taşıyanlar da var.
Diğer vida girişleri çamurluk, bagaj v.b. bağlantıları için.

• Beğen
Tepkiler: Seyfoo
Ortalama bir ürün için toplam 25 kg. Çoğu ürünün özelliklerinde yazar (ilk baktığım üründe yazıyor mesela: (link)). Tabii ki daha güçlü (ve ağır) olup daha çok taşıyanlar da var.
Diğer vida girişleri çamurluk, bagaj v.b. bağlantıları için.
Tamamdır sağolun 👍

Arkadaşlar, geldik yerli-ithal ayrımına. Bizim Arçelik'imiz, Vestel'imiz var. Bu bölüm su tüketimi üzerine. Ben ithal markalardan daha rekabetçi bir durum farkettim.
Arçelik, Eco 40-60 ayarında iken en az su harcayan makine, Arçelik gibi 4 kiloyu 27.6 litre su ile yıkayabilen bir başka makine yok. Vestel ise pamuklu 60 ayarında çok düşük su sarfiyatı sağlıyor. Tam bir yükü, o da 8 kilogram, 38 litre su ile yıkayabiliyor. Yarım yükü ise 1 saat programında 32 litre ile yıkayabiliyor, yani tasarruflular.
Bunun yanında bu kadar az su tüketen makineleri iyi durulatabilmek için iyi bir deterjan kullanmanız gerekli. Deterjan kirleri askıda tuttuğu için, eksik bırakırsak makinenin içi kirleniyor, çok zararlı. Aksi takdirde makineniz erken yıpranır, biriken tortular paslanmaya neden olacağı için. Her 4.5 kilograma 1 ölçek toz, 2.5 kilograma 1 doz sıvı şeklinde hesaplayabiliriz. Vestel'in sıcak durulama seçeneğinin olması da bir avantaj.
Çamaşır makinelerinin kullandığı su miktarından bahsettik, şimdi de sıra yıkama temizliği derecesine geldi. Geçmişte en etkili yıkama 60°C'deki yıkamaydı. Şimdiki makineler ise 20° ve 40°C'lerde de yıkıyor.
En iyi uygulamaları bir araya getirdiğinizde(en iyi çamaşır makinesi, en iyi deterjan, 40°C, makine çamaşır ağırlığı derecesinin yarısı kadar doldurma) yıkama sonucunuz, 60°C'deki programın %10 ilerisine geçiyor. Artık 40°C'de, aşağıdaki listeye uymaya çabalamasanız bile makineler, deterjanlar eskiden 60°C'de yıkadıkları gibi yıkayabiliyor.
  1. Piyasanın en iyi yıkayan çamaşır makinesi,
  2. En iyi deterjanı,
  3. 40°C,
  4. Makinenin üstünde yazan çamaşır ağırlığının yarısı kadar çamaşır yükü) ile eskiden 60°C'dekinin %10 daha iyisi,
Ya da,
  • Tam yükte, 40°C'de piyasanın ortalaması deterjan/makine ikilisiyle 60°C'nin aynısı.
Ya da,
  • Piyasanın en iyi yıkayan çamaşır makinesi,
  • En iyi deterjanı,
  • 20°C,
  • Makinenin üstünde yazan çamaşır ağırlığının yarısı kadar çamaşır yükü) ile,
  • Ayrıca, leke çıkarıcı kullanmak şartıyla sonuç eskiden 60°C'dekinin aynısı oluyor.
Peki, yanlış yıkarsak ne oluyor? Bu 20°C oluyor, bu takdirde herşeyin en iyi şartlarda olması ve leke çıkarıcı ile uğraşmanız gerekiyor ki, 60°C'deki neticeye ulaşabilesiniz; halbuki 40°C'de hiçbir şarta gerek kalmadan, tam yükte ortalama bir beyazlatıcı etkili deterjan ve ortalama bir makine ile bunu koşulsuz başarabiliyorsunuz.
Bir diğer durum da, bu testteki 3 deterjan da ağartıcılı deterjan. Ağartıcısız hiçbir deterjanın bu testte adı geçmiyor, sıvı deterjanın adı geçmiyor diye vurguluyorum: biri ortalama temizleyen bir ağartıcı deterjan, biri satıştan kaldırılmış fosfatlı standart test deterjanı, biri de en ileri düzey temizlik sağlayan deterjan denmiş.
Dolayısıyla, beyazlar için olan renkliler için de kullanılabilen soldurmayan ağartıcı etkili bir deterjan kullanmadığınızda temizlik olmuyor diyebiliriz.
Not: bu dediklerim pamuklular için, sentetikleri toz deterjanla asla yıkamıyoruz.

Bütün gün geminin içinde reyizi aradım. Ama bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: firestone
Namaz kılmayanlar öldürülebilir diyen mi ararsın,koca bir millete kürsüden sürtük diyen şuursuz mu ararsın,yurtlarda ufacık çocukları taciz eden mi ararsın daha nice insan kılığında gezen yaratık aramızda dolaşıyor. Ama nisan ayında konserde söylediği talihsiz bir cümle için 4 ay sonra bir şarkıcımızı 1 günde apar topar tutuklayıp hapse atıyoruz.Nasıl bir üikede yaşar olduk aklımı yitirmeye beş kala resmen.

Yaz geç geldi, kış erken geliyor. Nefret ediyorum soğuk iklimden ve rüzgardan.

Kaskımın içindeki pedleri yıkamak istiyorum.Sizler kaskınızı nasıl temizliyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Karbüratörlü arabadan anlayan var mı?
Motor yağı ne zaman değişir? 10.000 km mi yoksa yılda mi ? Misal yılda 1000 km yapsa 10 sene sonra mi yağ değişir ? Yağ viskozitesi bozulur mu ? Ya da yılda 3000 km yapsa 3,5 yıl sonra yağ ne olur?

Normal de hangisi önce dolarsa yağ değişir derler.. Fakat çevreyi de korumak lazim. Aracımda 20-50 yağ var.(LPG) 16 ay önce değiştirdim. 5000 km oldu..

Öncelikle aracın nedir? Her araca 20-50 olmaz, gereğinden kalın yağ. İstanbulda kışın hava soguk oldugu için 20 numara jel gibi olur. Yarı sentetik yağlar 5-6k km de değişir ve 2 yılda değişir hangisi dolarsa. Sebeb yağ hava ile temas ettiği için nemi çekmekten bozuluyor artık. Fren hidroliği, şanzıman ve dif yağları bunlar 2 yılda değişir veya 20-30k kmde değişir. Çevre korunmasından bahsetmişsin, atık yağları bidona doldurup geri donuşum merkezine verebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Kaskımın içindeki pedleri yıkamak istiyorum.Sizler kaskınızı nasıl temizliyorsunuz ?
Makinede sıkmasız yıkayabilirsiniz en kesin çözüm olarak. Ben mikrofiber bezle silmenizi de tavsiye ederim, herhangi bir temizlik sıvısına bandırılmış halde.

Öncelikle aracın nedir? Her araca 20-50 olmaz, gereğinden kalın yağ. İstanbulda kışın hava soguk oldugu için 20 numara jel gibi olur. Yarı sentetik yağlar 5-6k km de değişir ve 2 yılda değişir hangisi dolarsa. Sebeb yağ hava ile temas ettiği için nemi çekmekten bozuluyor artık. Fren hidroliği, şanzıman ve dif yağları bunlar 2 yılda değişir veya 20-30k kmde değişir. Çevre korunmasından bahsetmişsin, atık yağları bidona doldurup geri donuşum merkezine verebilirsin :)
Renault Europa 19 1.4 c2j
Akaryakıt istasyonunda değişim ücretsiz onlarda yağı ne yaparlar bilemem...

Orjinal parça 200₺ valeo
Hellux marka 70₺

Distribütör kapağı aralarında fark olur mu?

Son düzenleme:
Renault Europa 19 1.4 c2j
Akaryakıt istasyonunda değişim ücretsiz onlarda yağı ne yaparlar bilemem...

Orjinal parça 200₺ valeo
Hellux marka 70₺

Distribütör kapağı aralarında fark olur mu?

R19un yağı 10-40 oluyor. Segmanlar aşınmadıysa bi sonraki yağın 10-40 olsun.. Çalışması değişicektir ve sessizleşicek. 20-50 kendini bilmeyen ve ustayım diyenler tercih eder :) Motor ömrünü kısaltıyor o yağ, hava serin oldumu jelgibi olur yag ve ısınana kadar akışkan hale gelmesi zaman alıyor, sonu 50 ile biten yağlar yüksek devirde yoğun kıvamda kalmaya devam eder buda tam yağlanmaz.

Distrubor kapağında malzeme kalitesi onemli, en ufak çatlakta kıvılcım kaçırır ve tekleme yapar araçta.

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Keşke araba olsa tek... Eskişehir de barlar sokağının orada bu olayı her gün yaşıyordum. Sorun arabalar değil di, sabaha kadar içip içip milletin huzurunu kaçıran ergenler yüzünden az çekmedim.
Moda 1 sahile gel haftasonları ağzıyla değil g*tüyle içen herkesin toplanma yeri oluyor. Tesisatlı araçlardan veya taşınabilir ses tesisatından müzik demeye bin şahit kulak tecavüzü açıp bünyeye alkolü soktuğu gibi hoparlörden çalan kulak tecavüzlerine köpek gibi uluyarak eşlik eden, dünyanın başka hiçbir yerinde göremeyeceğiniz birbirinden "fantastik" koreografiler sergileyen, yıkılan, dökülen, yerlerde sürünen, bünyesindeki alkol ile işi bitince de bir güzel ortalığa veya çevredeki apartmanların önüne kusup işeyip s*çıp ortamı terk eden tipler haftasonları İstanbul'un her yerinden gelerek Moda 1 sahilde buluşurlar.

Aero karbon gidon istiyorum ama fiyatlar inanılmaz. ABV malum parti😒

(link)
  • şu şartlarda yapılması en doğru olan eylem. bakın anadolu'da bulunan bir devlet olarak ormanlar, gıda ve et bakımından sıkıntı yaşamamamız gerekiyor.

eğer dolara müdahale etmek yerine odun ve et üretip bunları at arabalarıyla ticarete salıp altın ile dengede tutup sınırsız sayıda paladin basarsak ortadoğu ve balkanlar'daki bütün ülkelere tek atabiliriz. tek attığımız ülkelerin kaynaklarına da çöküp ayasofya kilisesini wonder olarak kullanırsak dolara molara ihtiyacımız kalmaz elhamdülillah.

çare paladin.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Geri