Ozan Demir
Üye
- Tepki
- 115
- İsim
- Ozan
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ya zırhlı ya da sıvılı birini kullan yoksa sürüş esnasında gercekten bezdirır. Kış aylarında özellıkleBugün tam üç kez lastiğim patladı, artık bisiklet sürmekten soğudum...
Hiç sorma... şu karaktersiz şerefsizler yok mu yerlere cam şişelerini kırıp atanlar yüzünden oluyor hep.Ya zırhlı ya da sıvılı birini kullan yoksa sürüş esnasında gercekten bezdirır. Kış aylarında özellıkle
Bir deneme yapmıştım.Bu konuda şuan içimizden geçen her şeyi yazabiliyor muyuz gerçekten?
Kendime anonim olarak içimi dökebileceğim bir site arıyorum. Bu konu bu şekilde şekillenebilse daha güzel olmaz mı? Tabi sapık sitelerine dönmesi engellenecek şekilde. Yoksa çok iğrenç olur.ö
Kendini bir *şey sanan *kişiliksiz *insanlardan *nefret *ediyorum.
*sansür uygulanmıştır. 😌
Tam ben iyileştim yağmur başladıHavalar düzelsede bisiklet sürebilsem. Yeni lastik almam lazım fakat hâla ne alacağıma karar veremedim. Arka lastik bildiğin 3. Dünya savaşından çıkmış gibi.
balaklava ile de şeffaf gözlük kullanabilirsin hava alırsa ve burnunu kapamamaya dikkat edersen daha az buğu yapar benceYol bisikletimi ağustos ayında aldım. Yıllardan sonra ilk defa bisiklet sürmeye başladım ve önceden sürerken de çocuktum, bilinçli sürmüyordum. Havalar soğudukça, rüzgar-yağmur oldukça şartların ne kadar zorlaştığını dün ilk defa deneyimledim. Şiddetli rüzgardan dolayı iki sefer ciddi manada savruldum. Bir de rüzgarlı havada gözlüğün ne kadar ihtiyaç olduğunu dün anladım. Sıcak havalarda gözlük takıyordum ama havalar soğuyunca balaklava kullanmaya başladım. Balaklavayla gözlük kullanınca buhulanıyor camlar bu sebeple rahat edemediğimden şu an gözlük kullanmıyorum. Bu konu hakkında bir tavsiye verebilir misiniz?