Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kutlu olsun.
Bugün için bisiklet firmaları ufak indirim, kampanya ve jestler yapabilirlerdi ama anladım ki vahşi kapitalizm karşısında ben çok iyi niyetli ve nahif kalmışım.
Evvela yılın son indirimi, 1 ocaktan sonra yılın ilk indirimi. 45 gün sonra sevgililer günü indirimi, 8 mart dünya kadınlar günü indirimi, anneler günü indirimi, bayram indirimi, bi bayram indirimi daha, hayırlı kara cuma indirimi, gözünün üstünde kaşın var indirimi derken 3 haziran indirim fırsatını mı kaçırmışlar? Evvela bindirip sonra belki indirdiklerim???

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
keşke forumda teknik konular hakkındaki başlıklar tekrar canlansa

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Adam 2 saatimi ayırıp, 6000. mesajıma özel olarak açtığım 100'lerce satırlık konuyu, din ve siyaset tartışmasından hapı yutmuş bir başlığın 8. sayfasına taşıdı ya inanılır gibi değil...
Neyse :snzdglsn:

keşke forumda teknik konular hakkındaki başlıklar tekrar canlansa
Bu absürt kurallarla zor hocam ya, ben de fikir edinmek için girdim bu siteye ancak kurallar çok saçma bence. 50 mesajı olmayan teknik destek isteyemiyor.

Tamam trol konuyu engelliyorsunuz da, yeni gelen yardım isteyen üyeler ne olacak? Konu onaylama sistemi bile daha insaflı bir kural olurdu.

Bu absürt kurallarla zor hocam ya, ben de fikir edinmek için girdim bu siteye ancak kurallar çok saçma bence. 50 mesajı olmayan teknik destek isteyemiyor...
"Teknik destek istemek"ten kasıt nedir burada? Mesaj sayın az olduğu için ne sormuşsun diye baktım, triban 100 alınır mı diye sormuşsun, o an denk gelen 2 kişi fikrini paylaşmış. Bunu ayrı başlık açarak sorsaydın daha fazla cevap veren olacağını mı düşünüyorsun? "Yeni başlıkta olsaydı yazardım da, eski başlık bu, boşver cevaplamayayım" şeklinde davranan kullanıcılar olduğunu düşünüyosun o zaman?

"Teknik destek istemek"ten kasıt nedir burada? Mesaj sayın az olduğu için ne sormuşsun diye baktım, triban 100 alınır mı diye sormuşsun, o an denk gelen 2 kişi fikrini paylaşmış. Bunu ayrı başlık açarak sorsaydın daha fazla cevap veren olacağını mı düşünüyorsun? "Yeni başlıkta olsaydı yazardım da, eski başlık bu, boşver cevaplamayayım" şeklinde davranan kullanıcılar olduğunu düşünüyorsun o zaman?

Bu bence çok yanlış bir bakış açısı.

Ben bu sporda ilerlemek istiyorsam, fikir edinmek hakkım değil mi? Sorunlarımı belirtip benden daha profesyonel birinden destek almak hakkım değil mi? Bu forum niye var o zaman?

Triban RC100 konusu açtığımda elimdeki NG750'nin arka arttırıcısında bir sorun vardı. Onu da paylaşıp fikir almak isterdim, malum esnaflar ürün satmaya çalışabiliyor bazen.

Bu arada sizi az önce bir konuda gördüm, üslubunuz hiç hoş değil. Haberiniz olsun.

Forumda sürüsüne bereket vites/attırıcı başlığı var. Onlardan birine yazabilirdin, halen yazabilirsin, görenler cevaplar.

Yandık bu ne sıcak.
Burayı twitter gibi kullanmaya başlayacağım heralde.

Hepimizin " içinden " geçenleri az çok tahmin ediyorum..
Aslolan bunu kimseyi incitmeden ifade edebilmekte.
Neşet Ertaş ile Bukowski tanışsaydı çok iyi dost olurlardı...
Sanıyoruz ki kendi bakış aşımız " Hikmet- ü Hüda"...
Gelişime açık olalım; doğal seleksiyon kendini geliştiremeyen binlerce yaşam formunun soyunu tüketti...

Yeni bakanlarımız yenilere hayırlı olsun. Bende eskiler işi biliyor. Ama benim gözüm eski ama yeni maliye bakanina takıldı. Cumhuriyet tarihinin en fazla ozellestirmesini yapan bakan... O zamanlar satacaklari vardi sattılar.. Şimdi 🤔🤔🤔🤔memurun, işçinin, emeklinin yolu açık olsun bu bakanla...

Hem ingiliz, hem amerikan vatandaşı olan, ingiliz finans kuruşlarına(pardon tefecilerine) çalışan, eskiden dolandırıcı diye def ettiği kişi maliye bakanı oldu.
Seçim yaklaşınca aldanmışım affedin diyecek.

Yeni bakanlarımız yenilere hayırlı olsun. Bende eskiler işi biliyor. Ama benim gözüm eski ama yeni maliye bakanina takıldı. Cumhuriyet tarihinin en fazla ozellestirmesini yapan bakan... O zamanlar satacaklari vardi sattılar.. Şimdi 🤔🤔🤔🤔memurun, işçinin, emeklinin yolu açık olsun bu bakanla...
Rasyonel ekonomi modelimiz hayırlı olsun. Faiz 👨‍✈️🛫

Adam 2 saatimi ayırıp, 6000. mesajıma özel olarak açtığım 100'lerce satırlık konuyu, din ve siyaset tartışmasından hapı yutmuş bir başlığın 8. sayfasına taşıdı ya inanılır gibi değil...
Neyse :snzdglsn:
İyi en azından sizin ki taşınmış. Vakti ile siz yöneticiyken direk konu kapatıyor yada konu başlığından engelliyordunuz. Hatta beni de 2 başlıktan uzaklaştırmıştınız. O dönem bende sizi engellemiştim daha fazla dayanamayıp :D Hatta forumdan tanıştım 3 kişinin hesabını iptal yada ban şeklinde işlem yapmıştınız. İkisi bir daha dönmedi, diğeri de farklı bir isim kullanıyor. Oluyormuş demek ki öyle şeyler.

İyi en azından sizin ki taşınmış. Vakti ile siz yöneticiyken direk konu kapatıyor yada konu başlığından engelliyordunuz. Hatta beni de 2 başlıktan uzaklaştırmıştınız. O dönem bende sizi engellemiştim daha fazla dayanamayıp :D Hatta forumdan tanıştım 3 kişinin hesabını iptal yada ban şeklinde işlem yapmıştınız. İkisi bir daha dönmedi, diğeri de farklı bir isim kullanıyor. Oluyormuş demek ki öyle şeyler.
"Men dakka dukka" yı mı açıkladın? :okyrm:İyi açıklama :ssrtcbya::harika:

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kimse karşısındakinin ne düşündüğünü, ne hissedeceğini umursamıyor. Ne konuşmuşuz, ne söz vermişiz diye bakmıyor. Canı ne isterse onu yapıyor ve başkalarının da onun canı ne isterse yapacağına inanıyor.

• Muhteşem
Tepkiler: bsklt07
Geri