Bedenen oluşan yorunluk ise oturursa dinlenir ama konu kafa yorgunluğu ise çözümü oturmak değil de sahibinin yeni bir bisiklet alması olabilir"Karbon kadro yorulması" adlı başlığa otursun dinlensin o zaman yazamadım..
Bedenen oluşan yorunluk ise oturursa dinlenir ama konu kafa yorgunluğu ise çözümü oturmak değil de sahibinin yeni bir bisiklet alması olabilir"Karbon kadro yorulması" adlı başlığa otursun dinlensin o zaman yazamadım..
Evvela yılın son indirimi, 1 ocaktan sonra yılın ilk indirimi. 45 gün sonra sevgililer günü indirimi, 8 mart dünya kadınlar günü indirimi, anneler günü indirimi, bayram indirimi, bi bayram indirimi daha, hayırlı kara cuma indirimi, gözünün üstünde kaşın var indirimi derken 3 haziran indirim fırsatını mı kaçırmışlar? Evvela bindirip sonra belki indirdiklerim???3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kutlu olsun.
Bugün için bisiklet firmaları ufak indirim, kampanya ve jestler yapabilirlerdi ama anladım ki vahşi kapitalizm karşısında ben çok iyi niyetli ve nahif kalmışım.
Bu absürt kurallarla zor hocam ya, ben de fikir edinmek için girdim bu siteye ancak kurallar çok saçma bence. 50 mesajı olmayan teknik destek isteyemiyor.keşke forumda teknik konular hakkındaki başlıklar tekrar canlansa
"Teknik destek istemek"ten kasıt nedir burada? Mesaj sayın az olduğu için ne sormuşsun diye baktım, triban 100 alınır mı diye sormuşsun, o an denk gelen 2 kişi fikrini paylaşmış. Bunu ayrı başlık açarak sorsaydın daha fazla cevap veren olacağını mı düşünüyorsun? "Yeni başlıkta olsaydı yazardım da, eski başlık bu, boşver cevaplamayayım" şeklinde davranan kullanıcılar olduğunu düşünüyosun o zaman?Bu absürt kurallarla zor hocam ya, ben de fikir edinmek için girdim bu siteye ancak kurallar çok saçma bence. 50 mesajı olmayan teknik destek isteyemiyor...
"Teknik destek istemek"ten kasıt nedir burada? Mesaj sayın az olduğu için ne sormuşsun diye baktım, triban 100 alınır mı diye sormuşsun, o an denk gelen 2 kişi fikrini paylaşmış. Bunu ayrı başlık açarak sorsaydın daha fazla cevap veren olacağını mı düşünüyorsun? "Yeni başlıkta olsaydı yazardım da, eski başlık bu, boşver cevaplamayayım" şeklinde davranan kullanıcılar olduğunu düşünüyorsun o zaman?
Forumu kullanmayı bilmediğimden orijinaliyle değiştirdim.Forumda sürüsüne bereket vites/attırıcı başlığı var. Onlardan birine yazabilirdin, halen yazabilirsin, görenler cevaplar.
Rasyonel ekonomi modelimiz hayırlı olsun. Faiz 👨✈️🛫Yeni bakanlarımız yenilere hayırlı olsun. Bende eskiler işi biliyor. Ama benim gözüm eski ama yeni maliye bakanina takıldı. Cumhuriyet tarihinin en fazla ozellestirmesini yapan bakan... O zamanlar satacaklari vardi sattılar.. Şimdi 🤔🤔🤔🤔memurun, işçinin, emeklinin yolu açık olsun bu bakanla...
Mesaj sayın az olduğu için ne sormuşsun diye baktım, triban 100 alınır mı diye sormuşsun
İyi en azından sizin ki taşınmış. Vakti ile siz yöneticiyken direk konu kapatıyor yada konu başlığından engelliyordunuz. Hatta beni de 2 başlıktan uzaklaştırmıştınız. O dönem bende sizi engellemiştim daha fazla dayanamayıp Hatta forumdan tanıştım 3 kişinin hesabını iptal yada ban şeklinde işlem yapmıştınız. İkisi bir daha dönmedi, diğeri de farklı bir isim kullanıyor. Oluyormuş demek ki öyle şeyler.Adam 2 saatimi ayırıp, 6000. mesajıma özel olarak açtığım 100'lerce satırlık konuyu, din ve siyaset tartışmasından hapı yutmuş bir başlığın 8. sayfasına taşıdı ya inanılır gibi değil...
Neyse
"Men dakka dukka" yı mı açıkladın? İyi açıklamaİyi en azından sizin ki taşınmış. Vakti ile siz yöneticiyken direk konu kapatıyor yada konu başlığından engelliyordunuz. Hatta beni de 2 başlıktan uzaklaştırmıştınız. O dönem bende sizi engellemiştim daha fazla dayanamayıp Hatta forumdan tanıştım 3 kişinin hesabını iptal yada ban şeklinde işlem yapmıştınız. İkisi bir daha dönmedi, diğeri de farklı bir isim kullanıyor. Oluyormuş demek ki öyle şeyler.