Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

hem haritaya ihtiyacım olduğu için hem de bir süredir inceleme yazmadığım için yeni cihaza geçtim. kargonun elektronik kısıtlamasına takılması, iade edilmesi, tekrardan kargolanması, beklemesi ve bana gelmesi derken 2 aydır uğraşıyorum. cihaz dün geldi ve ilk farkettiğim şey bir tane tuşun zor basması oldu. söyleyecek bir şey yok, 2 ay az bir süre değil. bilmiyorum, belki değişim isteyebilirim. zaman çok değerli bir şey.

311898 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun. Elektronik kısıtlama hakkında bilgi verebilir misiniz. Aliexpress'ten coospo 107 sipariş verdim ama prosedürü bilmiyordum.

Scudo
hem haritaya ihtiyacım olduğu için hem de bir süredir inceleme yazmadığım için yeni cihaza geçtim. kargonun elektronik kısıtlamasına takılması, iade edilmesi, tekrardan kargolanması, beklemesi ve bana gelmesi derken 2 aydır uğraşıyorum. cihaz dün geldi ve ilk farkettiğim şey bir tane tuşun zor basması oldu. söyleyecek bir şey yok, 2 ay az bir süre değil. bilmiyorum, belki değişim isteyebilirim. zaman çok değerli bir şey.

311898 dosyayı görüntüle
3 kısı aldık bunu hepımıze sıkıntısız geldı sızınkı neden takıldı acaba

Hayırlı olsun. elektronik kısıtlama Hakkında bilgi verebilir misiniz.
satıcının hatası olduğunu düşünüyorum, cihaz menşe ülkeden çıkmadan elektronik kısıtlamasına takıldı. uçağa sokmadılar cihazı, satıcıya dönmesi de bir ayı buldu.

ben de coospo dan nabız bandı sipariş verdim, onda herhangi bir sorun yok gibi duruyor. bilmiyorum, tekrardan coospo bc 200 e dönebilirim. sonuç olarak siparişinize göre farklı kargo yöntemleri var ve içerisinde pil olan cihazlar farklı bir muamele görüyor. benimki de satıcının yanlış kargo yöntemine başvurması gibi duruyor.
3 kısı aldık bunu hepımıze sıkıntısız geldı sızınkı neden takıldı acaba
sizdeki nav plus mı? bilmiyorum, kargo yöntemi ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. eğer bahsettiğim cihaz ise memnun musunuz? henüz haritayı indirmedim, en çok merak ettiğim nokta cihazın harita kullanımı. bazı yazılım sorunlarının olduğunu biliyorum fakat henüz denemedim.

Mesele şu ki; bisiklet ile ilgili aldığım ürünleri şöyle düşündüm ve paraya kıyıp aldığım kaliteli ürünlerden hiç pişman olmadım ama biraz ucuza kaçtığım ürünlerin çoğundan pişman oldum.

Çarkıfelek'teki robotik ses: Bu harf söylenmişti!

Bknz: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim...

Çarkıfelek'teki robotik ses: Bu harf söylenmişti!

Bknz: Ucuz mal alacak kadar zengin değilim...
Evet doğru ama eli yüzü düzgün, iş gören bir arka ışık bile alayım desek 1.000 TL üzerinde. Kaliteli olsun, bir tane olsun dediğimiz zamanda sıkıntı. Sürekli onu kullandığımız için o da aşırı yıpranıp, hayata erken veda ediyor. Bu ekonomik şartlarda iyice paradoks yarattı bu durumlar.

Kışın bisiklet sürülmez diyen insanları anlamıyorum. Başka bir gezegende mi yaşıyoruz acaba? Yazın kavurucu, bunaltıcı sıcağında, terler içerisinde ve sürekli su kaybederek bisiklet sürmenin neresi zevkli anlamıyorum? Yazın sabah serinliğinde sürüşe çıktın çıktın yoksa o kavurucu sıcakta bisiklet sürmek tamamen bir işkence. Kışın bu dediğim olayların hiç biri yok sadece serin rüzgar var oda giyinmesini biliyorsan soğuk havayı ekarte edebiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Kim diyomuş onu:naslyni: soğuk hava yoktur yanlış kıyafet vardır,bu ekonomik şartlarla nereye kadar tabi tartışılır! :mad:
O değil de, Mavişehir'i su basmış. Yarın sabah o bölge çok çamur olur diye düşünüyorum. O tarafa gelme planım vardı.

O değil de, Mavişehir'i su basmış. Yarın sabah o bölge çok çamur olur diye düşünüyorum. O tarafa gelme planım vardı.
Abi sakın gelme arabalardan su temizliyor millet! gece boyunca malum deniz taşınca sahil şeridi pert.

• Üzgün
Tepkiler: specific
Belki hala bilmeyen vardır diye paylaşıyorum. Forumun android uygulaması. Çok uzun süredir kullanıyorum.
(link)

Şile'ye çıkıp inip evden çıkmam girmem hepsi 25 dakika köpek gibi öksürüyorum, eldiven de takmamıştım ellerim dondu.

Yazın çok sıcak kışın çok soğuk çekilmiyor bir arası olmalı ama arasında da sivrisinek oluyor o hepsinden beter.

Şile'ye çıkıp inip evden çıkmam girmem hepsi 25 dakika köpek gibi öksürüyorum, eldiven de takmamıştım ellerim dondu.

Yazın çok sıcak kışın çok soğuk çekilmiyor bir arası olmalı ama arasında da sivrisinek oluyor o hepsinden beter.
mevsim geçişlerinde bandana eldiven şart maalesef. gözlük zaten her mevsim şart. bisiklet ister istemez masraflı spor ama bir kere alınca 3-5 sene kullanıyorsun her malzemeyi

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Slm arkadaşlar,
Soğuk havalarda nasıl giyilmelidir?
Bisiklet sürerken

Bugün kalori açığı ile 1. gün. Vereceğim bu kiloları . Başka bir yolu yok artık.
vermekle iş bitmiyor ki, korumak ayrı bir mesele. en ufak şeyde kilom yükseliyor mesela benim, iki defa 20 ye yakın verdim. yükselen kilolar hafif hafif geldiği için insan umursamıyor ve konu başa sarıyor.

o ilk 5 - 7 kiloyu verebildikten sonra azim artıyor, gerisi geliyor. korumayı başarmak zor, en azından benim için.

• Hahaha
Tepkiler: Myali
Slm arkadaşlar,
Soğuk havalarda nasıl giyilmelidir?
Bisiklet sürerken
kafa ve boğaz için bandana şart. hatta daha soğuk havalar için koşu şapkaları var ben daha soğuk havalarda onu da takıyorum bandana altına. ince ince giyinmek lazım. ayaklar için soğuk havalarda kılıf şart yoksa ciddi üşütür insanı. eldiven olmazsa olmaz. kalbe uzak organlar her zaman daha hızlı üşür ( eller, ayaklar)

Bugün kalori açığı ile 1. gün. Vereceğim bu kiloları . Başka bir yolu yok artık.

Başarılar dilerim. Ben 1 aydır araklı açlık diyeti yapıyorum. Akşam 8'den ertesi gün öğlen 1'e kadar hiç birşey yemiyorum. En sevdiğim öğün olan kahvaltıyı çıkardım hayatımdan. İlk hafta ara ara çok zorlandım. Bırakmak dahi istedim ama son bir gayret dedim devam ettim. Sonrasında çok rahatladım. Sabahları açlık hissetmiyorum hiç. Yemek yedikten sonra da ağırlık çökmüyor. Kendimi eskisine göre daha zinde ve hafif hissediyorum. 1 ayda 5 kilo verdim. (79 >> 74) Son 1 haftadır da makarna ve pilavı kestim. Artık yemiyorum. Göbeğim hafif hafif küçülmeye başladı. En büyük isteğim göbekten tamamen kurtulmak ve öyle kalmak. Bir süre hedefim yok ve bundan sonra süresiz böyle beslenmek istiyorum. Bisiklete de binebiliyor olsaydım daha güzel olurdu.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Geri