Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

"Yeni başarım: Triban 100'ü orijinal oranlarıyla en uzun süre kullanan kişi" bildiriminin gelmesine az kaldı.
Abi maalesef mümkün değil zira orijinal ruble 11-28'di ve 1 yıldan uzun süredir 12-32'yi kullanıyorum :)

Scudo
Abi maalesef mümkün değil zira orijinal ruble 11-28'di ve 1 yıldan uzun süredir 12-32'yi kullanıyorum :)

"Ruble sayılmaz, o sarf malzemesi" diye kıvırabilirim.
Asıl sataştığım aynakol ve vites kolları.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Steam'den sonra EA de oyun mağazasında USD ile satış yapmaya başlamış.

1 yıllık EA Play üyeliği önceden 250 TL idi. Şu an yaklaşık 870 TL'ye geliyor. EA Sports FC fiyatı 1100 TL idi, 69.99 dolar yani 2.033 TL'ye çıkmış.

Türkiye Yüzyılı'nda büyük şahlanışımız hız kesmeden devam ediyor :)

"Ruble sayılmaz, o sarf malzemesi" diye kıvırabilirim.
Asıl sataştığım aynakol ve vites kolları.
Bi türlü karar veremedim ne yapacağıma, tam sipariş vereceğim şeytan dürtüyor "boşver git yeni bisiklet al" diye, tam bisiklet alacağım hanım dürtüyor "bindirme şimdi yeni bisikletine" diye. Öyle iki arada bi derede gidip geliyoruz, başladığımız noktadayız :)

Nisan ayında yayındayız arkadaşlar, kuruluyoruzzzzz :)

Ben sadece 15 km sürdüm ebike olmasına rağmen bacaklarım sinyal verdi yeter diye ama dökülen yaprakları temzilemek ve odun taşımak da aynı bacakların işiydi. Bir ay sürmemiştim hemen koflanmışım.

Güneş biraz yüzünü gösterdi hemen sivrisinek çıkmış, kulağımın dddibinde dönüyor bunu yazarken

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
herkese selam bf ailesi, piyano enstrümanı çalan birisi var ise, başlangıç amaçlı normal parçaları çalmaya kadar ne önerirsiniz?
(ileride değiştirmeyi düşünüyorum)

• Beğen
Tepkiler: makaram
GCN kışın yağışlı havada bisikletle işe giderken giyim, aydınlatma, bisikletin bakımı gibi konuları işleyen bir video paylaştı az önce ama kışın en öncelikle isteyeceğim tek ürün olan şunu pas geçti.

Neden kimse bisiklet şemsiyesine ilgi duymuyor anlamıyorum rüzgardan da, sudan da hatta yüze gelebilecek ufak tefek taş ve sineklerden de koruyacak oldukça güzel bir aksesuar. Elbette bisiklet ruhuna biraz toz kondurmuş oluyorsun yani rüzgarı yüzünde hissetmiyorsun ama dilediğinde de çıkabilen bir aksesuar bu.

8ceb768c7d02782d27b5e4b18204db5b.jpg

rain-free-cycling-softtop-771x1024.jpg

700 gram manda yoğurdu 311 tl ;)

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Merkez Bankası başkanı Hafize Gaye Erkan:

"Kiralarda Türkiye’ye özgü bir artış söz konusu. İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz."

Oldu, biz kalkalım o zaman...

Merkez Bankası başkanı Hafize Gaye Erkan:

"Kiralarda Türkiye’ye özgü bir artış söz konusu. İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz."

Oldu, biz kalkalım o zaman...

Merkez bankası başkanı cebinden kira karşılar mı? Hayır. Üstelik yurtdışından bu görev için getirilen bi kişi.

Amaç yine belli, günah keçisi ev sahipleri, ısmarlama söylemlerle nabız yoklama, vs.

Kiraların da, gıdanın da, ulaşımın da, elektriğin de, bebek bezinin de, her ürünün bugün bu kadar pahalı olmasının temel sebebi berbat ekonomi yönetimidir.

Kiraların da, gıdanın da, ulaşımın da, elektriğin de, bebek bezinin de, her ürünün bugün bu kadar pahalı olmasının temel sebebi berbat ekonomi yönetimidir.

Bir hata olmasın? Ülkeyi alanında uzman ekonomistler yönetiyor diye biliyorum ben?

ekonomist.jpg

@firestone Başbakan olmadan önce yok Hasan maaşıyla şöyle Hans böyle örneği verirken, bugün orta direk bile fakirleşmişken çağ atladık, dünya lideriyiz diyen ekonomist.

Refah partisi dönemi başka bir aday formunda müteahhit yaziyor

Dosyalar

• 1_1.jpg
    1_1.jpg
    45 KB · Okunma: 33
Multitracklarını indirdiğim şarkının mixing ve mastering işlemini yaptım.Tamamen konu dışıdır.Değerlendirmelerinize açığım.

(link)
Groovy. Vokal çok önde gibi geldi bana.

Biraz önce bi konuya bi mesaj yazdım, zwiftçi arkadaşlardan özür dileyerek boş muhabbetini burdan yapmak istedim. Önemsiz, başlangıç seviyesinde bir bisikletli olarak görüşlerimi ciddiye alarak nefret kusmayın lütfen rica edeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Geri