Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Burada her konunun bir şekilde siyasete çekilmesinden de gına geldi.

Bu şekilde mutlu bir hayat sürülebileceğini hiç sanmıyorum ama yine de herkese iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Scudo
Biraz önce bi konuya bi mesaj yazdım, zwiftçi arkadaşlardan özür dileyerek boş muhabbetini burdan yapmak istedim. Önemsiz, başlangıç seviyesinde bir bisikletli olarak görüşlerimi ciddiye alarak nefret kusmayın lütfen rica edeceğim :)
Bir konuda soru sorup gelen ufak haklı tepkiler üzerine kaçıp başka konuda yazmak ne, yeni mi moda oldu bu? Eğer haklı gerekçeleriniz varsa dönün konuda sonuna kadar tartışmaya devam edin. Eğer yoksa da özrünüzü dileyip bir daha o konuyu açmayın. Öyle nefret kusmak falan rica ediyorum dönün tekrar tekrar sindirerek okuyun yazılan iki paragrafı. Düşüncenizin yanlış olduğunu, aslının bu olduğunu söyledik gelmiş burada boş muhabbete devam edelim diyorsunuz. Yakışmıyor böyle hareketler.

Grup sürüşlerinde ön çakarları arkaya takan insanlardan nefret ediyorum. Gördüğümde uyarıyorum. Hayır epilepsi nöbeti geçirtecekler turdan bir şey anlamıyorum bembeyaz lamba gözümde çakarken.

Mavi lamba neyse yine bir derece de bembeyaz lamba ya.

Grup sürüşlerinde ön çakarları arkaya takan insanlardan nefret ediyorum. Gördüğümde uyarıyorum. Hayır epilepsi nöbeti geçirtecekler turdan bir şey anlamıyorum bembeyaz lamba gözümde çakarken.

Mavi lamba neyse yine bir derece de bembeyaz lamba ya.

Aynen öyle. Çok afedersin g.t korkusundan yapıyorlar herhalde.

Aynen öyle. Çok afedersin g.t korkusundan yapıyorlar herhalde.
Kimisi görünürlük artıyor diye takıyor. Uyarınca çıkartıyor veya kapatıyor. Kimisini uyarsan da fayda etmiyor. Sonraki tur yine aynı çakar aynı yerde. İşte uyarmamıza rağmen hala takanlar benim sinir olduklarım.

Kafa yapısı olarak sanırım farları kapatıp sisler ile yol alan araç sahipleri ile aynı kafadalar 😀

Suluk kafesinde zefal bir daha tercih etmeyeceğim. Bu kadar kalitesiz bir ürün yapılmaz hep çatlayıp kırılıyor.
Ben de her Pro Pc modelini her hafta yapıştırmaktan çok sıkıldım, süreki yolda onu kolluyorum.

• Beğen
Ben de her Pro Pc modelini her hafta yapıştırmaktan çok sıkıldım, süreki yolda onu kolluyorum.
İki adet şu kafeslerden satın aldım toplamda her şey dahil 212 TL ye geldi. Normal de kolay kolay AE ürünlerine güvenmem fakat zefal vb gibi bilindik markalar bile böyle kalitesiz ürün üretiyorsa AE ürünlerinin denemesinin bir sakıncasını görmüyorum. Ürün elime ulaştığında geri bildirim sağlarım.
(link)

İki adet şu kafeslerden satın aldım toplamda her şey dahil 212 TL ye geldi. Normal de kolay kolay AE ürünlerine güvenmem fakat zefal vb gibi bilindik markalar bile böyle kalitesiz ürün üretiyorsa AE ürünlerinin denemesinin bir sakıncasını görmüyorum. Ürün elime ulaştığında geri bildirim sağlarım.
(link)
26g da olması gayet ilgi çekici, değerlendirmenizi bekliyorum ☺☺

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
İki adet şu kafeslerden satın aldım
2 sene önce sahte olduğunu düşündüğüm karbon bontrage suluk kafeslerinden sipariş vermiştim, hiçbir zaman kırılmadı. piyasaya ucuz ekipman süren avrupa şirketlerinin ekipmanları çok çok kötü. geçenlerde bir tane lamba sipariş verdim 120 lümenlik, aynı lambaya cube ismini basmış 10 katı fiyata satıyor.

çoğunlukla çin in vasat bisiklet ekipmanlarına avrupa menşeli şirketler isim basıp satıyor. bahsettiğim şirketler genellikle vasat şeyler satan şirketler. bu şirketlerin sattığı şeylerin çoğunun aynısı çin de var, tek fark üzerinde başka marka yazıyor.

• Beğen
Bir konuda soru sorup gelen ufak haklı tepkiler üzerine kaçıp başka konuda yazmak ne, yeni mi moda oldu bu? Eğer haklı gerekçeleriniz varsa dönün konuda sonuna kadar tartışmaya devam edin. Eğer yoksa da özrünüzü dileyip bir daha o konuyu açmayın. Öyle nefret kusmak falan rica ediyorum dönün tekrar tekrar sindirerek okuyun yazılan iki paragrafı. Düşüncenizin yanlış olduğunu, aslının bu olduğunu söyledik gelmiş burada boş muhabbete devam edelim diyorsunuz. Yakışmıyor böyle hareketler.
Oraya yazdıktan hemen sonra buraya yazmıştım, konuyla ilgili paylaşımımı yapıp boş muhabbetini burda yapmaktı amacım. Yanlış anlamışsınız orda da yazdım gerçi ama değerlendirmeniz de yanlış olmuş zira oraya mesajı yazdıktan 1-2 dakika sonra buraya yazdım, gelen tepkilerle falan alakalı bi çekincem olmadı. Rica ediyorum yazılanları iyi okuyup anlamaya çalışın, ayrıca da karşınızdakinin neyi ne zaman yaptığına bakmadıysanız kafanızda düşündüğünüz şekilde olmuş gibi davranıp galeyana gelmeyin.

Zwiftim yok, edinmeyi düşünmüyorum, zwiftçilerle ilgili olumsuz bir düşüncem de yok, sadece yaptığınız aktivite paylaşımlarına bi ikinci kez bakmadan paylaştığınızı düşünüyorum.

zıncir kırıcıyı yıllarca yanlış kullanmışım doğrusu sökerken zincir kırıcı takarken çekiç

• Beğen
(link)
(link)

iki yıldır kullanıyorum bir sorunu yok maşallah.

• Beğen
Tepkiler: oscak41 ve Awacs7n
( Valla reis duymasın israil menşeli firma, hazır starbucks falan protesto edilirken FLR yide listeye ekleyelim :koptum: :koptum: )

Bir konuda şöyle bir mesaj ile karşılaştım ve bunun gibi bir çok mesaj okudum. Bu sebeple bir iki kelam etmek istedim. Kimseyi hedef almıyorum ortaya konuşuyorum üstüne alınan da alınmayanın da İnsanlığına kalmış.
Bu boykot işini neden hafife alıyoruz bir türlü anlamıyorum. Bu kansızların ürünleri belli, almazsan ne kaybedersin, bir kurşun, bir bomba atılmasına ekonomik olarak engel olmak varken bu dalga, bu aşağılama neden ? Sözüm meclisten dışarı ( ben kesinlikle böyle düşünmüyorum da ) hani diyelim ki bizim memlekette ki insanların çoğu gerici, şeriatçı, cahil, eski kafa, saf olanlar boykot ediyor. Birileri de bir tarafıyla gülüyor ya hani boykot edenlere. Şimdi sorarım onlara, hani bu öve öve bitiremediğimiz, sevdiğimiz, saydığımız, özendiğimiz, aşık olduğumuz Amerika, Avrupa ve diğerleri neden boykot ediyor ? Boykot etmekle kalmıyor Gazze ve Filistin de yaşananlardan etkilenip bir çoğu İslamı seçip Müslüman oluyor. Hatta adamların çoğu noeli bile kutlamayacağını açıkladı, bizim sözde %99 u Müslüman olan ülkemizden ziyade onların protestosu daha çok ses getirdi. Bir çok Starboks şubesi sinek avladı. Bizde de tam tersi. Aslında herkes her şeyin farkında ama iş Müslümana gelince değişiyor. Ukraynada insanlar öldüğü zaman “ ayy yazık yaaauu “ diyenler Gazze ve Filistinde çocuklarının parçalarını arayan anne ve babaları görünce bırak üzülmeyi kıçını dönüp gidiyor. Gerçekten yazık. Çok yazık. Ve son olarak şunu da söylemek istiyorum, bu meseleyi hafife alıp dalga geçenler aşağılayanlar, bu zulmü yapanlardan daha da aşağılıktır. İnsanlık çok başka bir şey.. Bunun Dini, dili, ırkı olmaz…

( Valla reis duymasın israil menşeli firma, hazır starbucks falan protesto edilirken FLR yide listeye ekleyelim :koptum: :koptum: )

Bir konuda şöyle bir mesaj ile karşılaştım ve bunun gibi bir çok mesaj okudum. Bu sebeple bir iki kelam etmek istedim. Kimseyi hedef almıyorum ortaya konuşuyorum üstüne alınan da alınmayanın da İnsanlığına kalmış.
Bu boykot işini neden hafife alıyoruz bir türlü anlamıyorum. Bu kansızların ürünleri belli, almazsan ne kaybedersin, bir kurşun, bir bomba atılmasına ekonomik olarak engel olmak varken bu dalga, bu aşağılama neden ? Sözüm meclisten dışarı ( ben kesinlikle böyle düşünmüyorum da ) hani diyelim ki bizim memlekette ki insanların çoğu gerici, şeriatçı, cahil, eski kafa, saf olanlar boykot ediyor. Birileri de bir tarafıyla gülüyor ya hani boykot edenlere. Şimdi sorarım onlara, hani bu öve öve bitiremediğimiz, sevdiğimiz, saydığımız, özendiğimiz, aşık olduğumuz Amerika, Avrupa ve diğerleri neden boykot ediyor ? Boykot etmekle kalmıyor Gazze ve Filistin de yaşananlardan etkilenip bir çoğu İslamı seçip Müslüman oluyor. Hatta adamların çoğu noeli bile kutlamayacağını açıkladı, bizim sözde %99 u Müslüman olan ülkemizden ziyade onların protestosu daha çok ses getirdi. Bir çok Starboks şubesi sinek avladı. Bizde de tam tersi. Aslında herkes her şeyin farkında ama iş Müslümana gelince değişiyor. Ukraynada insanlar öldüğü zaman “ ayy yazık yaaauu “ diyenler Gazze ve Filistinde çocuklarının parçalarını arayan anne ve babaları görünce bırak üzülmeyi kıçını dönüp gidiyor. Gerçekten yazık. Çok yazık. Ve son olarak şunu da söylemek istiyorum, bu meseleyi hafife alıp dalga geçenler aşağılayanlar, bu zulmü yapanlardan daha da aşağılıktır. İnsanlık çok başka bir şey.. Bunun Dini, dili, ırkı olmaz…
İsrailliler bile Netenyahu'ya karşıyken kalkıp da İsrail zulmü, siyonizm, emperyalizm, müslümanlara düşmanlık falan gibi argümanlarla islamiyeti siyasallaştırmazsak bizde de boykotlar bi neticeye varır belki. Ayrıca bi iş yaparken bi yandan reklamını da yapmaya çalışan bazı aklı evveller yüzünden bizde boykotlar bi işe yaramıyor gibi görünüyor olabilir ancak kendi çevremde bile gördüğüm bi çok apolitik insanın kendince bu durumla ilgili bi pozisyon almış olduğunu biliyorum.

Bu boykot işini neden hafife alıyoruz bir türlü anlamıyorum. Bu kansızların ürünleri belli, almazsan ne kaybedersin, bir kurşun, bir bomba atılmasına ekonomik olarak engel olmak varken bu dalga, bu aşağılama neden ?

Neden olduğunu söyleyeyim. Çünkü boykot öyle yapılmaz, şöyle yapılır:

Aksa Tufanı adı verilen terör eylemi ve karşılığında İsrail'in Gazze'deki sivillere yönelik katliamları başladığı günden beri, Türkiye'nin Mersin Limanı'ndan İsrail limanlarına 300'den fazla petrol tankeri ve konteynır gemisi mal taşıdı. Bu gemilerin armatörleri arasında, mevcut siyasal iktidara mensup milletvekilleri, il-ilçe başkanları da yer alıyor.

Gazze'deki sivilleri bombalayan savaş uçaklarının ve tankların depolarına konulan akaryakıt, sivillerin, hastanelerin tepesine atılan patlayıcı mühimmatların imal edildiği demir-çelik İsrail'e satılan malların başında geliyor. İsrail, silah sanayiinde kullandığı demir-çeliğin %60'ından fazlasını Türkiye'den ithal ediyor.

İsrail'i boykot etmek mi istiyoruz? 1 tane cumhurbaşkanlığı kararnamesine bakar bu iş. "Gazze'de kalıcı ateşkes sağlanana kadar, Türkiye limanlarından İsrail'e ticari gemi seferleri yapılmayacaktır", nokta.

O beğenmediğimiz, miting meydanlarında her fırsatta "Haçlı zihniyeti" diye yaftaladığımız Avrupa'da, İspanya limanlarında çalışan işçi sendikaları, "İsrail'e gidecek gemilere mal yüklemeyeceğiz" diyerek İspanya-İsrail arasındaki gemi trafiğini fiili olarak durdurdular.

Esaslı, sonuç getiren boykot istiyorsak, protesto yapacağımız yer Starbucks cafeleri değil, Beştepe'deki sarayın avlusudur.

9V pil almıştım hepsiburada üzerinden bi satıcıdan, puanı da 9'un üzerinde. Bu arkadaş hem geç kargoya verdi, hem de gelen pilin son kullanma tarihi Ocak 2012, şaşırtıcı tarafı ambalajı içinde kapalı. Yarın kapıdan iadeyle alınacak, içine bi not yazsam diyorum. "Daha eskisi yok muydu elinizde?" mi yazsam, ya da başka ne yazsam?

9V pil almıştım hepsiburada üzerinden bi satıcıdan, puanı da 9'un üzerinde. Bu arkadaş hem geç kargoya verdi, hem de gelen pilin son kullanma tarihi Ocak 2012, şaşırtıcı tarafı ambalajı içinde kapalı. Yarın kapıdan iadeyle alınacak, içine bi not yazsam diyorum. "Daha eskisi yok muydu elinizde?" mi yazsam, ya da başka ne yazsam?
Hiç kendini yorma. Onun kötülüğü ona kalsın. Bir daha al. Eğer eski gönderirse yine iade et. O da halay başı olarak sahnelere çıksın

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Strava da yıl sonu z raporunu görmek için premium üyelik istemesi kadar sinir bozucu bir şey yok. Neyse ki veloviewer var.

Strava da yıl sonu z raporunu görmek için premium üyelik istemesi kadar sinir bozucu bir şey yok. Neyse ki veloviewer var.
Veloviewer beleş mi, ben çözemedim galiba onu ya?

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Geri