Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Zaten laktak asit ölçen aletler var ama yarışlarda kullanılması yasak.

(link)

Afedersin abi ama bizde alay konusudur; pro takımlarda ya da devlet büyüklerinde aktif olarak takip edilen dışkı ölçümü bile yapılacak herhalde 😄 oraya doğru gidiyor iş.. android olmayan kalmasın diye iş portacılar görmemiz duymamız yakındır 😁

havalar düzelene kadar evdeyim, 2 sefer hasta oldum.

• Üzgün
Tepkiler: Clal ve Ricochet
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.

Dün gece dişim ağrıyınca bugün mecburen doktora gittim. Maalesef bisiklet ve malzemelerine yapabileceğim potansiyel harcamayı dişlerime yapmak durumunda kaldım. Elbette önce sağlık ama bu durum beni çok üzdü.

TBMM kürsüsünde az önce meclisin idam fermanı okundu. Anayasa Mahkemesi'nin kararları yok sayılarak Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü...
Milletin seçtiği milletvekili mecliste yer alamıyorsa o zaman TBMM'nin yürütmeden üstünlüğü nerede kalıyor?

TBMM kürsüsünde az önce meclisin idam fermanı okundu. Anayasa Mahkemesi'nin kararları yok sayılarak Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü...

Adamın yazdığı yazı da şöyle

Hataylı hemşerilerim ve değerli yurttaşlarımız, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılını doldurmak üzereyiz. Televizyon ve gazete haberlerinden gördüğüm ve bana ulaşan bilgilerden edindiğim kadarıyla, Hatay ve depremden etkilenen diğer bölgelerde halkın; barınma, sağlık, eğitim, ulaşım, temiz su ve gıda başta olmak üzere temel haklara erişim hala büyük bir sorun. Hataylılar ve diğer bölgelerdeki deprem mağdurları için hayat hala normalleşmedi. Ama ben ne o günü, ne de o günden sonra yaşananları unuttum! Enkaz kaldırma çalışmalarında hayatta kalmaya çalışan sizlerin kurduğu çadırların yanına moloz dökerek sizleri asbeste, toza maruz bıraktıklarını unutmadım. Kontrolsüzce yıkılan binaların operatörlerinin can verdiğini de unutmadım, moloz taşıyan hafriyat kamyonlarının aldığı canları da. Unutmadım, bir bir not ettim. Dikmece’de halkın zeytinlerine sahip çıkmak için mücadele ederken, sıkılan biber gazını, suyu. Yalnızca mücadele eden yoldaşlarımın yanlarında olamadığım için hayıflandım. Biliyorum siz unutmadınız yaşadıklarınızı, ben uzaktayım ama ben de unutmadım. Depremin 40. günü Antakyalı, Samandağlı, Defneli kadınların ellerinde rihenleri ve bahurlarıyla “Ma rıhna nıhna hön” diyerek yeri göğü inlettiklerini de unutmadım. Hayıflandım, bir çift ayak olamadığım, bir ses de ben çıkaramadığım için. Geçtiğimiz haftalarda Sutaşı’nda yanarak can veren İsacan ve Doğa’yı da unutmadım. 2012 raporunda depreme dayanıksız olduğu sağlık bakanlığınca tespit edilen İskenderun Devlet Hastanesi’nde açık bir sosyal cinayete kurban giden yurttaşlarımızı, Özel Defne Devlet Hastanesi’nin yoğun bakımında ölüme terk edilen abilerimi, ablalarımı ve kardeşlerimi de unutmadım. Hastanenin emekçileri canlarıyla uğraşırken onları işten çıkaran, hastanenin enkazını dahi satan o insan müsveddesi patronunu da unutmadım. Her biri benim nezdimde halkların hesap defterinde yazılı duruyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yıkımı ve en fazla can kaybına sebep olmuş bu büyük depremlerin yıldönümüne giderken TBMM’yi göreve ve sorumluluğa davet ediyorum. Bu anlamlı gün nezdinde, “6 Şubat deprem farkındalık günü” olarak ilan edilmelidir. 6 Şubat, kaybettiklerimizi anacağımız ve toplumda afet bilinci oluşturmaya yönelik kapsamlı çalışmaların yapılacağı bir gün olmalıdır.

Akp ve MHP hala , sağduyulu, namuslu, hakkaniyetli, alın terli yerli ve milli olduklarını iddia ededursun şakşakçılarının eşliğinde..

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Mecliste o kadar çok hanzo varki,Can Atalayın neden içeride olduğuyla ilgili veya vekilliğinin neden düşürüldüğüyle bir çoğunun hiç bir fikri olmadığına eminim.

Hafta içi mesai var maalesef🙂

Sinop samsun sinop sürüşü yapma niyetim var önümüzdeki haftasonulardan birinde, oraya gelince bir kahve ısmarlayan çıkar mı acaba 😃

ciddi uçak eksiğimiz vardı, bunu kullanıp 23 milyar dolar takmışlar.

23 milyar dolar la bitmiyor bu iş, bir de çıkarlarına göre hareket etme maddesi eklemişler sözleşmeye. elimiz uçağa mecbur orası ayrı da evi barkı da veriyormuşuz az daha. 23 milyar deniyor, hani öyle böyle değil çok ciddi bir para. 2.5 milyar lık s400 bile çok ciddi bir askeri harcama idi, 23 milyarı manyak para.

Ortaçağ Avrupasında pasif ısınma amacıyla böyle kapalı ranzalar varmış. İzolasyon amaçlı bir yatakta kapaklarda neden hava deliği bırakıldığını anlamadım ilk başta. Ama sonra aklıma geldi, uyurken yellenme diye bir olgu var.

eyJidWNrZXQiOiJv.jpg

ben de düşünüyorum şu sıralar dropper post, kullanmaya başladınız mı, ilk izlenimler nasıl? paylaşabilir misiniz?
Evet. Son bir haftadır kullanıyorum. Işıklarda, mazgalın yanında durunca "Zemin nerede lan" diye aramıyorum. İnişlerde daha bi hakimiyetim var; Eskiden ayağın birini uzatıp yavaşça döndüğüm yerden basitçe, dönüyorum. Kaldırıma çıktığım zaman inmek zorunda kalmıyorum, çünkü iki ayağımda yerde ve sele kıçıma saplanmıyor; İrice bi yaya olarak yürüyorum. XLC ne derece güvenilir bir marka emin değilim. Bir dropper postun üretim amacına göre benim şehir içinde, elektrikli şehir bisikleti ile kullanımım oldukça hafif kalacaktır. Selede çok hafif bir hareket var ancak bunu bisiklet üzerindeyken değil seleyi elle sarsınca farkedebiliyorsunuz. Gidondaki butonun "sertliğini" halen tam ayarlayabilmiş değilim, ya arada çok fazla boşluk kalıyor ya da çok hafif bir dokunuşla hareket ediyor. Telli frenler gibi biraz. Ağırlık ve bütçe sıkıntınız yoksa kesinlikle bulunması gereken bir donanım. Lüks değil.

ciddi uçak eksiğimiz vardı, bunu kullanıp 23 milyar dolar takmışlar.

23 milyar dolar la bitmiyor bu iş, bir de çıkarlarına göre hareket etme maddesi eklemişler sözleşmeye. elimiz uçağa mecbur orası ayrı da evi barkı da veriyormuşuz az daha. 23 milyar deniyor, hani öyle böyle değil çok ciddi bir para. 2.5 milyar lık s400 bile çok ciddi bir askeri harcama idi, 23 milyarı manyak para.

Bence de muazzam bir harcama. Hatta muazzam kelimesi bile bu paranın yanında daha mütevazi kalıyor. İnsanlı savaş uçağı devrinin sonunda, devri geçmek üzere olan bir teknolojiye yine yeniden bağlanmak gelecek açısından sınırlayıcı, F 16 blok 70+ SLS AMG olsa ne olacak diye düşünüyor insan ama durum şu; pilotlarımız bu uçağı biliyor ve istiyor. Kimse hava/yer, hava/hava olarak uçak dengesini gözetmiyor gibi duruyor. F-4 lerin alameti farikasına sahip konfigrasyonda uçaklara çok ihtiyacımız var aslında.

Geri