Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Fırtınadan sonra ortalıkta olmazlar diyerekten sabahın 5'inde sahile (İstanbul Anadolu yakası) indim. 10km bile etmeden 38 gram böcek yutup geri geldim.

Scudo
84kg düşmüşüm. Geçen sene 92kg lerde geziniyordum. Diyette yaptığım söylenemez ama sağlıklı besleniyorum.

Geçenlerde Viyana'ya gittim. Viyana deyince akla bisiklet gelmez ama kentte kullanılan bisiklet sayısı özellikle dikkatimi çekti.

Batıda bisiklet çok şaşırtıcı değil ama beni en çok şaşırtan ünlü markaların yol bisikletlerinin çok yaygın olmasıydı.

Adamlar Canyon yol bisikletlerini cummeter bike niyetine kullanıyor. Takdir ettim.

• Hahaha
Tepkiler: Alazarhus
"Domuzla güreşilmez. Çünkü üstün çamur olur ve en fenası, domuzun hoşuna gider"
Bernard Russell

Sebep olan şeyleri paylaşırsanız, belki biz de inanırız :)
Bu kalem, kendi başına bir üretici olmadan bir araya gelebilir mi? O zaman insan da bir yaratıcı tarafındam yaratılmıştır 😌

Depoyu da fulledim, sabaha yolculuk var, Antalya yolcusu kalmasın...

• Beğen
Tepkiler: profmillerson
Bu kalem, kendi başına bir üretici olmadan bir araya gelebilir mi? O zaman insan da bir yaratıcı tarafındam yaratılmıştır 😌
Dansözler köşkü mü ne zıkkımsa cast ajanslarından elemanları ayarlıyo, kendince inançsızı ikna etme başarısı gösteriyo, hem de sokak ortasında.

Aynı argümanları Hindistan sokaklarında bi Hindu yapsa aynı mantıkla Brahma ve Şiva isimli tanrıların ispatı olacak kendince.

Tanrı insanı yaratmadı, insanlar tanrıları yarattı.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Forumu takip etmeden önce bisiklete binen iri adamların sayısı daha az algısı vardı bende. Kışın 105 yazın 92 kg biri olarak benden daha iri insanlar duydukça oh be diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
"İnsanlara dinin ne, namazın var mı, oruç tutuyor musun? ” gibi Allah'ın soracağı soruları sormayacaksınız! İnsanlara aç mısın, ne ihtiyacın var, bir sorunun var mı? gibi kulun kula soracağı soruları soracaksınız.” Edirneli Fatih Sultan Mehmet

Hayırlı Bayramlar

Forumu takip etmeden önce bisiklete binen iri adamların sayısı daha az algısı vardı bende. Kışın 105 yazın 92 kg biri olarak benden daha iri insanlar duydukça oh be diyorum.
Açıkcası çok büyük sorun yatağa sığamamak, toplu ulaşım sıkıntı, giyim kuşam sıkıntı ve bazen benden daha iri insanlar gördüğüm zaman ben böyleysem sıkıntılarım bunlarsa bu insanlar ne yapıyor acaba? demeden alamıyorum kendimi.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR

Babamın ayakkabı numarası 47. Askere gittiği zaman ilk gün üniforma ve bot dağıtmışlar. O gece bölükteki bütün botlar çalınmış. Ertesi gün sadece babamın 47 numara botu geri gelmiş :)

Böyle bazı avantajları da oluyor XXXXL bedenin...

Son gönderimin üzerinden 3 sene 2 ay geçmiş. Bu dönemde hiç bisiklete binmemişim.
Geçen bu dönemde motosikletçi oldum önce motosiklet binicisi sonra satıcısı :D
Ama hala mtb bisikletim duruyordu bugün ona binince o yorgunluğumda gizli mutluluğumu farkettim. Yenide bakayım bi siteye diyerek geldim :)

Geri