turgut.hakki
Üye
- Tepki
- 155
- İsim
- Turgut Hakkı Özdemir
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Tanrının varlığına artık kesin olarak inandım.
Bu kalem, kendi başına bir üretici olmadan bir araya gelebilir mi? O zaman insan da bir yaratıcı tarafındam yaratılmıştır 😌Sebep olan şeyleri paylaşırsanız, belki biz de inanırız
Dansözler köşkü mü ne zıkkımsa cast ajanslarından elemanları ayarlıyo, kendince inançsızı ikna etme başarısı gösteriyo, hem de sokak ortasında.Bu kalem, kendi başına bir üretici olmadan bir araya gelebilir mi? O zaman insan da bir yaratıcı tarafındam yaratılmıştır 😌
Forumda takılmak yetti..Sebep olan şeyleri paylaşırsanız, belki biz de inanırız
Açıkcası çok büyük sorun yatağa sığamamak, toplu ulaşım sıkıntı, giyim kuşam sıkıntı ve bazen benden daha iri insanlar gördüğüm zaman ben böyleysem sıkıntılarım bunlarsa bu insanlar ne yapıyor acaba? demeden alamıyorum kendimi.Forumu takip etmeden önce bisiklete binen iri adamların sayısı daha az algısı vardı bende. Kışın 105 yazın 92 kg biri olarak benden daha iri insanlar duydukça oh be diyorum.
Forumu takip etmeden önce bisiklete binen iri adamların sayısı daha az algısı vardı bende. Kışın 105 yazın 92 kg biri olarak benden daha iri insanlar duydukça oh be diyorum.
cummeter