Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Yine arka tekerlekteki tellerden biri koptu.Sonunda balyozla parçalayacağım bu bisikleti...
 
  • Üzgün
Tepkiler: Alazarhus
13 yaşında bir çocuk. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bile zar zor idrak eden bir insan. Yine de ardından böyle konuşmak hoş değil.

Görüntü bulanık ama teker kafasının üzerinden geçiyor gibi görüyorum. Kask olsa da durum bu olayda değişmezdi diye düşünüyorum. Yaptığı yanlış mı? Evet yanlış.

Üzüldüm ailesi adına.

Şöyle bir söz demişti avukat abim; dolandırıcılık yapmayı biliyorsa doğruyla yanlışı ayırabiliyordur.

Ardından böyle konuşmak yerine o kadar bas bas bağırıyorum ve trafiği dikkate almayan sokak aralarında fırlayan çocuklar mı dikkat edecek?

Hep söyledim yine söylüyorum; bisiklet, motor yada araba almakla o işler olmuyor.

Üzüldüm
2-3 kıza hava atacağım diye.
Gerçi araç sürücüsü nasıl göremedi anlamadım. Ya gördün vurunca panikle yola devam etti. Ya yola bakmıyor başka birşey ile ilgileniyor. Yada yada yada ...
Ölen öldüğü ile kalır ateş düştüğü yeri yakıyor
Kaza esnasında yada kaza yaptığında bir şey olunca o anı yaşayan bilir sadece vücut önceden karşılaşmadığı için ne tepki vereceğini bilemez.

Araç sürücüsü kastenmi yaptı yoksa paniklemi anlayamadım ama durabilirdi gibi.
Yorum şu şekilde; çarpmış farketmemiş ama bir şey olunca basmış gitmiş, normalde dursa çarptığıyla evet sorun olmazdı ama sonrası kasten adam öldürme şeklinde.

Çok sert bir dille iletmişsiniz bu üzücü haberi. Merhumun 13 yaşında bir çocuk olduğunu düşünerek yaklaşmalıyız. O yaşlarda ben de bisiklet ile okula gidip geliyordum ve benim de kafamda kaskım yoktu. Eğer uyaracak birisi yoksa kask vesaire kullanmak bir çocuğun aklına gelemez ki... Evet, kask takmaması ve ön kaldırarak "apaçilik" yapması kesinlikle hatalı ama o bir çocuk...


Evet araç sürücüsü gayet de durabilirdi, oldukça yavaştı, büyük ihtimalle "Nasıl olsa beni görür de yanımdan geçer gider." diye düşünüp umursamadı çocuğu...
Ağaç yaşken eğilir yada yılanın başını küçükken ezeceksin diye bir söz vardır.

Askeriyede de boşuna demezler; disiplin olmayan yerde düzen olmaz.

Hep anlatmaktan bıktım artık; o kadar trafikteyim nadiren de olsa sakatlar denk gelir tamam ama bana yol veren, anlayışlı olan aynı şekilde tam tersini ben yapınca neden trafik ve antrenmanım güzel?

Mesela bugün trafikte beklerken trafik polisi (motorlu) geldi yeşil yanana kadar benle sohbet etti ve mutluydu. Ona sorduğum ilk şey şu oldu;
"Abi neden kask takmıyorlar, her yerde kask takmayan var bunlara bir şey yapılamaz mı?" - Motorlara mı dedi ve sonrasında yeşil yandı öyle bitti muhabbet.
Yine arka tekerlekteki tellerden biri koptu.Sonunda balyozla parçalayacağım bu bisikleti...
O da bir şey mi :D ben tek telle uzun süredir sürüyorum, sorun yok şimdilik ama düzeltiriz.
 
Bianchi sitesinden fiyatları kaldırmış. Zaten resmi site fiyatları piyasa fiyatlarının altında olan tek markaydı ama bu bir zam habercisi olabilir.
 
Uzun zamandır hem bu foruma hem de Koşu Forum’a üyeyim.
O kadar çok örneğini gördüm ki artık şu genellemeyi yapabilirim:
Bu forumda maalesef tansiyon hızlı yükseliyor, “okuduğunu anlamıyor musun”, “ben öyle mi söyledim” gibi ifadelerden tutun hakarete varana kadar gönderiler geliyor.
Koşu Forum’da tartışmalar oldukça nezaketli. Nezaket sınırını aşanlar hemen uyarılıyor, bu da çok az oluyor.
 
Aslolan otokontrol/özdenetim..
Bizler forumu daha nitelikli, insancıl, empatik üyelerin çoğaldığı bir ortam haline getirmeye gayret ediyoruz. Elbette ham, sorunlu, asosyal, iletişim engelli v.b. zevatları önce kibarca uyarıp devamında yaptırım uyguluyoruz.
Kişi kendi ifadelerini, yorumlarını süzgeçten geçirip paylaşmalı. Yoksa toplumsal paçozluğun normallik sayılacağı günlere koşar adım gideriz...
 
@speedymammy Akort ayarı problemi mi yoksa çukurlar mı?
 
Artık gizlimiz saklımız yok.

Haber dezenformasyonmuş, bağlamından koparılmış, v.b.
 
Son düzenleme:
Şeffaf bir ülkeyiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Artık gizlimiz saklımız yok.

Bakan Uraloğlu doğruladı: 85 milyonun kimlik bilgilerinin çalındığı maalesef doğru​

(link)
bayağı oldu ya bunlar çalınalı
 
O zaman biz de bisikleti bırakıp koşmaya başlayalım :)

abi bana yasak nasıl yapacağız?
Koşmak, zıplamak, hızlı dans etmek, kolbastı oynamak, futbol vb yazak. Geriye bisiklet kalıyor oturarak sürüyoruz işte :harika: :komik:
 
Geri