Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

12500 liraya yaşamaya çalışın, artan parayla da otobüsü ödersiniz.
Evet ülkede emekli maaşları çok düşük. Ama burada dile getirilen şey, verilen bir hakkın suistimal edilmesi.

Bu ülkede bedava verilen her şey sömürülür, suistimal edilir. Genç-yaşlı farketmeksizin insanımızın genetik kodlarına işlemiş bir özellik bu. Hatırlayanlar olacaktır; Telsim'in sabit fiyata sınırsız konuşma imkanı verdiği dönemde, cep telefonlarını bebek telsizi olarak kullanan insanlar vardı.

Toplu taşımayı belli bir yaş grubuna ücretsiz değil de 3-5 TL gibi sembolik de olsa ücretli yaptığınızda, o Gebze'ye ekmek almaya giden aylak takımının %99'u evinde oturacak emin olun. Bunu gündeme getirmek, (link) tadında bir vicdansızlık değil; varolan ve hemen herkesin gözlemlediği bir soruna çözüm önerisi :)

Scudo
Ne değişecek ki?

Son düzenleme:
Yolculuk yapmakta zorlanan yaşlıları ayakta görünce kız erkek fark etmez direkt kaldırıyorum gençleri.
Lafla söylenir sadece. Bu maganda karşı taraf "sanane" ve "oğlum" içeren cümle kurdu diye tokat atıyor. Umarım bunu onaylamıyosundur. Ayrıca, kişi kalkmazsa kalkmaz, kendisine kalmış. Üniversite isimli yere giderken 2 vesaitle gidiyodum ve gidiş geliş toplam 3 saat sürüyordu. Çoğu zaman bu 3 saati ayakta giderdim. Eve vardığımda fiziken bitmiş oluyordum. Ücretsiz diye, otobüste tanışıp ahbap olup "Bugün İstanbul'un neresine gitsek de takılsak?" turları yapan yaşlı grupları olurdu otobüste.

Modern yaşamla uyum içinde düzenli kentler oluşturup bunlar içerisinde huzurla yaşanmak isteniyorsa, toplumun basmakalıp ortaçağ kafasıyla ataerkil davranışlarda bulunan bireylerden arınması lazım. Bana yeni nesil bu konuda daha iyi gibi geliyor.

Modern yaşamla uyum içinde düzenli kentler oluşturup bunlar içerisinde huzurla yaşanmak isteniyorsa, toplumun basmakalıp ortaçağ kafasıyla ataerkil davranışlarda bulunan bireylerden arınması lazım. Bana yeni nesil bu konuda daha iyi gibi geliyor.
bir arınma gecesinde eskilerden kurtulmadan bu dediğiniz imkansız. yeniler, yaş aldıkça eskilere evriliyor.

Kadroya vidalanan ayakların sürekli vidaları kopuyor, bu yüzden böyle bir ayak almaya karar verdim.Bunlardan kullanan oldu mu hiç aranızda ? Herhangi bir öneri verebilir misiniz ?

(link)

@speedymammy Benim TX-400'ün üzerinde gelmişti böyle bir ayak. Epeydir sorunsuz-sıkıntısız kullanıyorum:

(link)

@Can Çelik tabi ki onaylamıyorum. Ben usulünce söyleyip, rızalarını alarak yerlerini yaşlılara devretmesini sağlıyorum. Belki siz de gözlemliyorsunuzdur, gençlerde bu tür durumlara karşı biraz duyarsızlık var.

Fransa'nın kuzeyine gitsem, kaybolmam artık. Her gün başka bir köy ve mahallesini görüyorum.İyice öğrendim, sayılır. Cemalin ev giderken sağda, gelirken solda bu arada. Tişikkirler @Cemal Ç.

Kumru yuvasından kuş biti türeyip evi sardı.Komple evi ilaçladık.
Kombinin üzerindeki kuş doğumevi ve yuvası artık kartondan bariyerle kaplı...
Kumrular her gün balkona gelip bakınıyor ama artık mekanımızda konaklama hizmeti veremeyeceğimizi üzülerek dolaylı yoldan göstermiş durumdayım...

Kumrular her gün balkona gelip bakınıyor ama artık mekanımızda konaklama hizmeti veremeyeceğimizi üzülerek dolaylı yoldan göstermiş durumdayım...

Olayları önceden gören,akıllı,makul,felsefi yönü guvatlı,genel kültürü yüksek Cem abimi ben hep ''Kuşçu'' olarak canlandırırdım.Kuşçu değilmişsin. :ssrtcbya:
Kuşçu hariç tüm sıfatların doğrudur
Dip Not: @Cemal Ç. de beni ağzında pipo ,top sakallı,elinde viski gezen biri sanıyordu:ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Çerkezköy’de otururken bi yaz balkondaki kombi dolabından sesler geldiğini duyup nedir bu diye baktığımda dolabın açık olan üst kısmından girip kargaların kendine yuva yaptığını farketmiştim. Kapağı açınca bi dolap çer çöpün yere saçılmasıyla 2 tane de yumurta düştüydü yere. Üzüldük tabi ama karga kinci hayvan diyerekten balkonu o şekilde bırakıp kışa kadar ellememiştim. Balkonu gören sokak lambasının tepesine tüneyip her gece yeminler ediyordu psikopatlar. Bi süre sonra vazgeçip gittiler de rahat bi nefes aldık :(

1 simit 15 TL olsa ve günde 3 öğün sadece 1 simit yesek, yanında da 1 er tane çay içsek, gün içinde 45 TL simit,3 tane de çay, 45 TL çay parasi,,yanında 1 tane de su alsak, 100 TL yapar. Aya vursak 3000 TL.. bu kişinin 2 çocuğu ve 1 eşi olarak onları da eklersek 12.000 TL yapar.. bu 4 kişilik bir ailenin 1 ay boyunca sadece su, çay ve simit yiyerek verdigi rakam.. Buna elektrik, su,telefon,doğalgaz faturalarını, sigara parasını, yol parasını, aylık market ve haftalık pazar parasini, kıyafet ihtiyaçlarını, aidat ya da okul harcamalarını ve tabiki kirayi eklemiyorum.. onu da sen ekleyiver abicim..

1 simit 15 TL olsa ve günde 3 öğün sadece 1 simit yesek, yanında da 1 er tane çay içsek, gün içinde 45 TL simit,3 tane de çay, 45 TL çay parasi,,yanında 1 tane de su alsak, 100 TL yapar. Aya vursak 3000 TL.. bu kişinin 2 çocuğu ve 1 eşi olarak onları da eklersek 12.000 TL yapar.. bu 4 kişilik bir ailenin 1 ay boyunca sadece su, çay ve simit yiyerek verdigi rakam.. Buna elektrik, su,telefon,doğalgaz faturalarını, sigara parasını, yol parasını, aylık market ve haftalık pazar parasini, kıyafet ihtiyaçlarını, aidat ya da okul harcamalarını ve tabiki kirayi eklemiyorum.. onu da sen ekleyiver abicim..
Pardon, Tayyip Bey siz misiniz? :snzdglsn:

Bu şekilde geçinmek zorunda olan insanlar iktidar seçmeni içerisinde büyük bir oranı oluşturuyor, asıl sorun bu.

Geri