Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Bu yazacaklarım için özür diliyorum.Son 1 sene de maddi olarak olsun bu ülkeden olsun insanların dan olsun o kadar bıktım ki mücadele ruhum bitti artık direnemiyorum 5 6 aydır daha önce zevkle yaptığım hiç bir aktivite den zevk alamıyorum yediğim yemek den dahi tat alamıyorum sadece beslenme amaçlı yiyorum.İnancım gereği intihar edebilmem söz konusu değil.Dışarı işe giderken veya alış veriş amaçlı kafam yerde geziyorum kimse ile göz teması bile kurmaya tenezzül etmiyorum.O duruma geldim ki savaş çıksa vurulsam ölsem kafasın da yaşıyorum..

Scudo
bayılıyorum kışın bisiklet sürmeye, hele yokuş çıkarken arkadan inerken önden eserse değmeyin keyfime. Cuma günü sadece bir t-shirt giyerek sürmüştüm, bugün yün fanila, yün kazak, polar ve kışlık yelek.

cuma günü inanılır gibi değildi sanki yazdı.

bayılıyorum kışın bisiklet sürmeye, hele yokuş çıkarken arkadan inerken önden eserse değmeyin keyfime. Cuma günü sadece bir t-shirt giyerek sürmüştüm, bugün yün fanila, yün kazak, polar ve kışlık yelek.

Giresun'da da dün çok güzeldi hava. Sabah 7'de çıktık çıkarken hepimiz ne olur ne olmaz kalın giyindik ama hava çok sıcaktı, içliği çıkardım yine sadece uzun kollu bile terletti. Bugün sağanak yağış var ve hava soğuk. :)

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Bu yazacaklarım için özür diliyorum.Son 1 sene de maddi olarak olsun bu ülkeden olsun insanların dan olsun o kadar bıktım ki mücadele ruhum bitti artık direnemiyorum 5 6 aydır daha önce zevkle yaptığım hiç bir aktivite den zevk alamıyorum yediğim yemek den dahi tat alamıyorum sadece beslenme amaçlı yiyorum.İnancım gereği intihar edebilmem söz konusu değil.Dışarı işe giderken veya alış veriş amaçlı kafam yerde geziyorum kimse ile göz teması bile kurmaya tenezzül etmiyorum.O duruma geldim ki savaş çıksa vurulsam ölsem kafasın da yaşıyorum..
Tam olarak şu an aynı hisler içindeyim. Büyük ihtimalle sabaha geçecek, başka bir gün yeniden... Bir noktada kırınım bekliyorum, bakalım...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ATALAY16
Tam olarak şu an aynı hisler içindeyim. Büyük ihtimalle sabaha geçecek, başka bir gün yeniden... Bir noktada kırınım bekliyorum, bakalım...
kardeşim üzerime vazife değil kötü örnek de olmak istemiyorum ama bir şekilde üni de erasmus mu yaparsın work and travel mi yaparsın uza git farklı ülkeye 25 yaşından sonra çok daha zor oluyor

Ankaraya izmirden sonra alışmam tam 17 yılımı aldı. 17 yıldan sonra, pinokyo galiba burada müebbet hapissin oolum artık umut etmeyi bırak dediğimi hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Ankaraya izmirden sonra alışmam tam 17 yılımı aldı. 17 yıldan sonra, pinokyo galiba burada müebbet hapissin oolum artık umut etmeyi bırak dediğimi hatırlıyorum.

Benzer bir durumda olmakla beraber, son 2-3 yıl "müebbet hapisten" kurtulmak için ufak tefek çırpınışlarım var ama henüz ışık yok. Kırılma noktası gelecek yaz, ya kurtulacam yada emekli olana kadar İç Anadoluda yaşamaya devam.

Mevcut iş yerimde 2-3 kişi ile aram da pek kalmadı. "Amirim" ile de bozuştuk hafiften. Esasında pozisyon olarak olarak eşitiz, hatta benim CV ondan üstün. Bazı şeyleri kafamda bitirdim.

Sık sık buraya bakmamın sebebi de sürekli bilgisayarın önünde oturmam.

Son düzenleme:

bugün güneşli ama 2-3 derece havada sürdüm. ciğerlerim, burnum her yerim açıldı 😅 😅

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bizim kuşak sanırım en güzel zamanlarını tüm boktan olaylara heba eden kuşak olarak tarihe geçecek. Geçen seneye kadar ben de ümitliydim. Bende de artık tahammül kalmadı. Çocuk olduktan sonra artık insanlarla dalaşmayı da kestim. Hatta saçma sapan insanları hayatımdan çıkarttım. Bir baktım kimse kalmamış... 😀

Kocaeliden herkese selamlar arkadaşlar uzun süre sonra tekrardan aranızdayım. İyi forumlar herkese

Forum olarak onun farkındayız 😂 😂
Sokakta giderken kendi kendime
Gülümsediğimin farkına varıp,
Beni deli zannedeceklerini düşünüp
Gülümsüyorum

Demiş Orhan Veli.
Ben de forumda bir şeyler yazarken Orhan Veli gibi gülümsüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Suphi3434
Beni deli zannedeceklerini düşünüp
Biliyordum... insanların beni deli sandığını biliyordum. O yüzden insanlar bana tuhaf bakıyorlar. Çünkü kimse bir delinin bu kadar bile nizami bisikletçi gibi giyineceğini düşünmüyor.
Ben deli değilim. 😁

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Birçok kişi zor zamanlarla karşılaşır. Zorlukları aşmak, insanı insan yapan temel olgulardan biri. Bu evereste tırmanmak kadar zor olabileceği gibi, sadece düz bir yolda yürümek kadar basit de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Geri