Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Yargıtay'ın yerleşik kararlarıyla belirlenen, kategorik bir biçimde hakaret sayılmayan sözler şunlardır: Beddua niteliğindeki kelime ve sözler. Örneğin, “allah belanı versin”, “allahından bul”, “allah müstahakını versin” şeklindeki sözler beddua niteliğinde sözler olup hakaret suçuna vücut vermemektedir.
Bunları bir yargıtay hakimine söyleyebilir o zaman, suç değil nasılsa

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
Yasaklanması gerekenler, pet şişeler, sıvı şeker, işlenmiş içecekler, mikro plastikler liste uzar gider.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Adam geldi, 1.5 senede enflasyonu düşürdü. Hâlâ daha beğenmiyorsunuz. :snzdglsn: Daha ne yapsın, eski hükümetten enkaz devraldı enkaz.

Yasaklanması gerekenler, pet şişeler, sıvı şeker, işlenmiş içecekler, mikro plastikler liste uzar gider.
Japon klozetlerinin üstündeki mini lavabo el yıkandığında atık suyu klozet deposuna biriktiren bence çok şahane bir fikir.

4 senedir kullandığım akıllı televizyon sapıttı hiçbir sebep yokken uzaktan kumanda çalışmamaya daha doğrusu kısıtlı çalışmayan başladı ilk açıldığında menüye giriyor çabuk davranmazsam sonra sadece YouTube açılıyor ses Kanal bile açılıp kapanmıyordu neyse reset atmak gerekiyormuş yapınca düzeldi oh dedim koltuğa oturdum bu kez telefonun duvar kağıdı kaybolmuş arka plan simsiyahtı 🥴

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Japon klozetlerinin üstündeki mini lavabo el yıkandığında atık suyu klozet deposuna biriktiren bence çok şahane bir fikir.

4 senedir kullandığım akıllı televizyon sapıttı hiçbir sebep yokken uzaktan kumanda çalışmamaya daha doğrusu kısıtlı çalışmayan başladı ilk açıldığında menüye giriyor çabuk davranmazsam sonra sadece YouTube açılıyor ses Kanal bile açılıp kapanmıyordu neyse reset atmak gerekiyormuş yapınca düzeldi oh dedim koltuğa oturdum bu kez telefonun duvar kağıdı kaybolmuş arka plan simsiyahtı 🥴
some android problems

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Sevgili günlük. ali_ihsan21'den bugünlük bu kadar.

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.

RTÜK, TELE1 sunucusu Musa Özuğurlu'nun 'Ferdi Tayfur' yorumuna inceleme başlattı

TELE1 sunucusu Musa Özuğurlu’nun Ferdi Tayfur hakkında sarf ettiği “Sanatsal açıdan berbattı” sözleri, sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı. Son olarak RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Özuğurlu'nun 'Ferdi Tayfur' yorumu hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

sevmedikleri kanalı nasıl cezalandıracaklarını şaşırdılar, yorumcu sanatsal yönden beğenmediğini söylemiş RTÜK'e ne bundan? Ben bugüne kadar kaç farklı insandan "Zeki Müren Türk musikisinin içine etti" yorumu duydum ( özdemir erdoğan, murat bardakçı...) hiç böyle bir inceleme başlatılmadı.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
"Zeki Müren Türk musikisinin içine etti" yorumu duydum ( özdemir erdoğan, murat bardakçı...) hiç böyle bir inceleme başlatılmadı.
Mehmet Bahçeli Zeki Müren hayranı olsa idi, onlarla ilgili de inceleme yapıldığını görürdük...

sevmedikleri kanalı nasıl cezalandıracaklarını şaşırdılar, yorumcu sanatsal yönden beğenmediğini söylemiş RTÜK'e ne bundan? Ben bugüne kadar kaç farklı insandan "Zeki Müren Türk musikisinin içine etti" yorumu duydum ( özdemir erdoğan, murat bardakçı...) hiç böyle bir inceleme başlatılmadı.
Arabekssss. İçinde arab var ise eleştirmek tükaka'dır.

Zeki müren bence başarılı bir sanatçıdır.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Ekleme yapmam gerekirse türk sanat müziği çok güzeldir çok. Araba kullanırken daha da güzel oluyor.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
TUVTürk'e de hediye ihale açmışlar, en uyuz olduğum ödemelerden biri bu muayene ücreti

TUVTürk'e de hediye ihale açmışlar, en uyuz olduğum ödemelerden biri bu muayene ücreti
İlk tabelaları açıldığında çeyrek asır evvel sanırım TüvTurk yazıyordu. Turk.

Ya ben gerçekten bilmiyor olabileceğim için sormak istiyorum; Tüv’den başka araç muayene yetkisi olan bi firma var mı? Reklam yapıyorlar “herkes inandığı güvendiği için yıllardır muayeneye bize geliyor” benzeri cümleler geçiyor falan, yani başka bi seçenek var mı ki?

• Beğen
Tepkiler: templeos
İki hafta ayrı kaldığım canım memleketime döndüm bu akşam. Havasından olsa gerek, Londra'ya giderken medeni sayılabilecek şekilde sırasını bekleyen yurdum insanı, uçak tekerini yere koyar koymaz kemerlerini koparırcasına açıp bagaj kapma telaşına düştü.

Türk pasaportunun Dünya'da işe yaradığı tek yer olan elektronik geçiş sisteminden talimat okumayan, okuduğunu ise anlamayan sevgili yurttaşlarım sayesinde yabancıların kontrolünden daha geç çıkmayı başardım.

Ev havalimanına görece yakın olduğu için taksici görünümlü bir adet afrika mandası aracına almayı reddetti. Çünkü yağlı arap müşteri değilsem o araçta işim neydi ki.

Nasıl da özlemişim...

Geri