Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Allah kolaylık versin.
Final öncesindeki gecelerim aklıma geldi. Yaklaşık iki hafta böyle geçerdi: kahve ve sigara.
324228 dosyayı görüntüle
Kendim ağzıma 1 fırt çekmek için dahi sigara koymuşluğum yok ama o vize haftalarında final haftalarında sözde sınavlara çalışma amacıyla 40 metrekarelik eve 20 adam toplandığımız zamanlar bünyeme çektiğim sigara dumanının haddi hesabı belli değil 😔 Yine de özlemedim mi, deli gibi özledim 🥲

Kendim ağzıma 1 fırt çekmek için dahi sigara koymuşluğum yok ama o vize haftalarında final haftalarında sözde sınavlara çalışma amacıyla 40 metrekarelik eve 20 adam toplandığımız zamanlar bünyeme çektiğim sigara dumanının haddi hesabı belli değil 😔 Yine de özlemedim mi, deli gibi özledim 🥲
annem hayatında hiç sigara içmemiş, evde içen kimse yok ama yıllarca öğretmenler odasında sonraki dersi beklerken solumasından nefes testinde doktor günde kaç paket içiyorsunuz demiş.

Bir kez ilkokulda iken dersim bitince onun yanındaki lisesine geçmiş başımı öğretmenler odasında masaya koymuştum o kokuyu tarif edemem otomobilin egzozu camlar kapalı iken içeri sızsa herhalde böyle kokar.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Ey dağ keçisi @sccetin
Ben size neler vaad ettiydim. Beni seçseydiniz 1 milyon bilmem kaç metre tırmanmayacaktın. Gelirken de giderken de hep iniş olacaktı. Bu konuyu da açmana gerek olmayacaktı. 1.000.000m+ tırmanış yapanlar

Cumhurbaşkanlığı seçim vaadlerim şunlar idi:
Bu mesajı 40 yaşıma girdiğim gün atmıştım
"Bisiklet Forum üye sayısı 100 binden fazla.Bugün hali hazırda 40 yaşımı doldurdum. 100 bin imza toplayın beni cumhurbaşkanı adayı olarak gösterin. (Eskiden 100 bin imza yeterli idi, şimdi ne oldu bilmiyorum)

Milletvekili seçilebilme yeterliliğine sahibim.
4 yıllık üniversite(lisans) diplomam da var. İsteyene şakkadanak gösteririm.Daha ötesi var mı. Diploma gösteremeyen bile var.:snzdglsn: Ekonomiden anlarım. En azından bundan daha beter yapmam.
'Verin yetkiyi, görün eben*zi" diyesim geldi bir anda içimden.

Bu mesajı da seçimlerden önce atmıştım.

"-40 yaşındayım
-4 yıllık lisans mezunuyum. Mühendisim. (Reyiz bile gösteremiyor dört yıllık diplomasını :snzdglsn: )
-Seçme seçilme yeterliliğine sahibim.

Cumhurbaşkanı seçilirsem Yapacaklarım
Herkese kilitli pedal, beleş.
Artık yokuş çıkmak yok, hep iniş olacak.
Kafa rüzgarı yok, hep kuyruk rüzgarı olacak(hem gelirken hem de giderken)
Kısacası verin yetkiyi görün ebenizi. Ebeniz ile görüştüreceğim anlamında."

Ama siz ne yaptınız, gittiniz oyunuzu Reyiz ile Kılıjdara verdiniz. Şimdi mutlu musunuz?
Ondan sonra bisiklet kültürü bu ülkede niye yok. Olmaz tabi, seçmediniz beni imza bile atmadınız. Fırsat ayağımıza gelmişti.
Ha bi kere de sarayda ben otursaydım,sarayda kaybolmayayım diye pusulam bile hazırdı. Ha benim de g*tüm Mercedes göreydi. Manda sütü, Medine hurması ben de yiyeydim.Dişlerimi bileylemiştim.
Farkettim ki sizden olmucak.

Artık yokuş çıkmak yok, hep iniş olacak.
Kafa rüzgarı yok, hep kuyruk rüzgarı olacak(hem gelirken hem de giderken

Ey dağ keçisi @sccetin
Ben size neler vaad ettiydim. Beni seçseydiniz 1 milyon bilmem kaç metre tırmanmayacaktın. Gelirken de giderken de hep iniş olacaktı. Bu konuyu da açmana gerek olmayacaktı. 1.000.000m+ tırmanış yapanlar

Cumhurbaşkanlığı seçim vaadlerim şunlar idi:
Erdoğan'ın koltuğuna göz dikeni Allah çarpar, bak Kılıçdaroğlu ne halde, kendi koltuğundan da oldu. Göklerden gelen bir karar vardır. Hepimiz el ele verip Reisi bir tur daha nasıl seçilmesini sağlarız gibi rahmani meselelere kafa yoracağımıza koltuğuna mı göz dikeceğiz? Benim de diplomam var hem de yüksek lisans ama yatıp kalkıp bir formül düşünüyorum bir daha nasıl onu aday gösterebilirz diye.

Zaten niye seçim gibi lüzumsuz bir süreçle hem zaman, hem para kaybediyoruz, nasılsa Erdoğan kazanıyor her seferinde öyle değil mi?

Böyle ciddi bir konuyu sulandırmak istemezdim ama yeni konu başlatsam forum zaten birleştiriyor, çok önemli bir haber var.

Apple'ın kayıp parçası bulunmuş.

Dosyalar

• 20250108_122335.png
    20250108_122335.png
    490,8 KB · Okunma: 24
Son düzenleme:
Trump'ın gelişi ile birlikte dünya iyice sağ çekmeye başlayacak, Zuckerbergde ilk emaresini gördük bile.

Kışın iyice kendini hissettirmesiyle forumun üstüne ölü toprağı serpildi iyice.
Ben sabah işe giderken bir yan yatıp yerle buluştum. Yürürken topallıyorum ama bisiklet sürerken sorun yok. 🤣

Ben sabah işe giderken bir yan yatıp yerle buluştum. Yürürken topallıyorum ama bisiklet sürerken sorun yok. 🤣
Öbür dünyada işin zor Yörükoğlu.
Elin, ayağın, kıçın, başın dile gelecek bu Cemal bize hiç iyi davranmadı diye.

Öbür dünyada işin zor Yörükoğlu.
Elin, ayağın, kıçın, başın dile gelecek bu Cemal bize hiç iyi davranmadı diye.
Hodri meydan, canına okurum onların. 😁

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Çare itlaf diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Pazar günü yaptığımız tırmanışta peşimize 4 tane sokak köpeği takıldı bizimle birlikte yol boyunca yürüdüler, zirve yaptılar ve geri döndüler. Yürüyüş boyunca 56 kişiden ben ve 2 kişi dışında bir şey veren olmadı. Zaten yürüyüş başlarında 20 kadar köpek yol boyunca havlamıştı, bunlar da onlardan kopup gelenler. Hayatımda sokaktaki kedi köpek yada diğer canlılara en çok üzüldüğüm anlardan biriydi. Yine farklı zamanlarda yürüdüğümüz bölgedeki köpeklerde benzer şekilde peşimize takılıp gezip geldikleri oluyor. Artık iç güdüsel sürüyü gütme anlamında mı yoksa 2 lokma bir şey yeriz diye mi geliyorlar emin değilim. Ama ben varsam kedi köpek kuş hangisi olduğu fark etmeksizin paylaşabildiğimi paylaşırım.

Başı boş köpek sorunu köpekleri kısırlaştırıp piknik, kamp yada ormanlık alanlara bırakılması ile maalesef bitmeyecek. Aslında bunu diğer konuya yazacaktım ama orası bir anda karışabiliyor.

Dosyalar

• 11111111111.jpg
    11111111111.jpg
    44,1 KB · Okunma: 15
  • IMG_20250105_145645.jpg
    IMG_20250105_145645.jpg
    64,5 KB · Okunma: 14
  • IMG_20250105_093741.jpg
    IMG_20250105_093741.jpg
    48,5 KB · Okunma: 14
  • İhsan Ercan - Sarıkamış 5-1-2025-2.jpg
    İhsan Ercan - Sarıkamış 5-1-2025-2.jpg
    63,8 KB · Okunma: 16
  • IMG-20250105-WA0055.jpg
    IMG-20250105-WA0055.jpg
    67,2 KB · Okunma: 15
Ben severim köpekleri de asıl sorun çok hızlı koordine olmaları. Yaşadığım yerde ki parkta 2 tane sokak köpeği aynı zamanda denk gelmeye başladılar, sonra tabii beklendiği gibi simdi ikisi beraber takılıyor. İnsanlardan korkuyorlar sayılır ancak bütün kedileri kovalıyorlar ve yakın zamanda birkaç tanesi ölecek diye korkuyorum doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Şu an Türkiye'de kuduz karantinası olan mahalleler var, Hatay ili aklıma ilk geleni. Kuduzun tedavisi yok, bulaşıcı ve öldürücü, medeni hiçbir ülkede kalmamış bir hastalık çünkü sokak hayvanı diye bir kavram yok.

Sokak hayvanları sahipsiz değildir diyenler o hayvanlar hem birbirilerine hem de insanlara zarar verdiğinde hiçbir sorumluluk üstlenmiyorlar.

Londra'da yaşayan bir Youtuber ile tartıştım benim itlaf çözümünü öne sürdüğüm için vahşi olduğumu söyleyen hanımefendi kendi sıfır köpek sorunlu medeni Londra'da keyif sürüyor.

Son düzenleme:
Kışın iyice kendini hissettirmesiyle forumun üstüne ölü toprağı serpildi iyice.
Aldığımız kilolardan kış uykusuna yatan ayılara dönmedik. Yanlış anlaşılmasın da. Hassas bir konu :ssrtcbya:

Şu üründen kullanan oldu mu hiç? Duracell bir ara pil alana hediye vermişti, AAA piller ile şarj ediyor ve feneri var. Yalnız işin kötü yanı ürünle gelen kablo sadece Nokia'lar için. Aynı ürünü Energizer da yapmış ama onunki micro USB.

Dosyalar

• IMG_20250109_172704.jpg
    IMG_20250109_172704.jpg
    50,1 KB · Okunma: 15
  • imgbin-battery-charger-button-cell-alkaline-battery-aaa-battery-energizer-usb-Ziwxx0diSZQPeAJN...jpg
    imgbin-battery-charger-button-cell-alkaline-battery-aaa-battery-energizer-usb-Ziwxx0diSZQPeAJN...jpg
    118,9 KB · Okunma: 14
Geri