Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Müslüman Müslümanın kardeşidir.

Scudo
Çalış çalış bitmiyor hayatımız çalışarak geciyor. Hobilere zaman kalmıyor. Çalışmazsam nafakayı ödeyemem hapse atarlar bıktım yav.
Sonra da muhterem "evlilikler azalıyor, buna önlem almalıyız" diyor. Yanlış biriyle evlendiğimde hayatımı kaydıran bir sistem varsa buna niye dahil olayım manyak mıyım.

Ortalama bir kondisyonla yapabilirsiniz. Çok zor değil.

Aerodinamik avantajı, lastik yuvarlanma direncinin düşüklüğü, hafiflik gibi artılarından dolayı yol bisikleti ile çok daha kolay yapabilirsiniz.
Benim rekorum 430 km idi. Yanlışlıkla dağ yoluna girmeseydim 500 km yi de geçerdim ama neyse. (Benim için önemli olan @Cemal Ç. nin 430 km yi bile geçememiş olması)

Tek sınırlayıcı şey sele ağrısı oluyor. Bacaklar gidiyor bir şekilde. Hani Arşimed'in bir sözü var ya "Bana yeteri kadar büyük bir kaldıraç verin dünyayı yerinden oynatayım." Bu sözden hareketle ben hep şunu derim: "Bana yeteri kadar dayanıklı popo verin bir binişle binlerce km bisiklete bineyim"
Bir gün inat için 430,01 km yapıp bırakacağım. 🤣

Shimano ST-R9170 ve ST-R8070 sti kollarının uzmanı oldum artık resmen. Sökmediğim, ayırmadığım parçası kalmadı. Arka fren hava yapıyordu, sökmediğim ne kol kaldı ne kaliper, pistonu, contası, hortumu hepsini değiştirdim. Sorun öyle saçma bir sebepten çıktı ki. Kolun kelepçesini fazla sıkınca piston yuvasının sonunu kastırıyor ve piston tam geri gelemiyor, 1mm geride kalıyor. Sonuç olarak hazne bağlantısı tam sağlanmıyor ve havayı atamıyor.

Bir gün inat için 430,01 km yapıp bırakacağım. 🤣

Ey yerdeki kurt, gökteki akdoğan.
Sen 430,01 kmyi yaptığında strava hesabımdaki 680 kmlik sürüşümü koyduğumda ne edecen Yörükoğlu.

İşin gırgırı bir tarafa gel de Anıtkabir Turu yapalım.

Son düzenleme:
Tıvaytır, instiğram, feysbuk gezindiğimde, sirk gibi bir ülke tablosu görüyorum. Yalnız sirktekiler acımasız. Bak sirtaki çağrışım yaptı. Halbusi çakırkeyif olup beyin ütüleyen yonan zırıltısı ile porselen tabak kırıp rahatlamak dururken, sirki teksasa döndermek olmuyor. Sokaklarda dolanmak güvenli değil gibi. Bu akşam, adamın biri, reise bağıra bağıra küfrediyordu migrosun önünde. Yürek yemiş sandık evvela, sonra karkas yürek gelmiyor uruguaydan diye ayıktık. Meczuptu zaar. Gece bi zamandan sonra havlayan çeteler sarıyor sokakları. Essah köpekler mi, yoğsam havlayan iki ayaklılar mı dikkatli olmak lazım.
4 senedir bisiklete binemedim ben. Akli melekelerim kanatlanıp uçmasa bari, en iyisi siz bana bir trainer tavsiye edin de, hala bişiler alabiliyorken TL, iyi birşeye yatırım yapayım.

Ey yerdeki kurt, gökteki akdoğan.
Sen 430,01 kmyi yaptığında strava hesabımdaki 680 kmlik sürüşümü koyduğumda ne edecen Yörükoğlu.

İşin gırgırı bir tarafa gel de Anıtkabir Turu yapalım.
İstiyorum gelmeyi de boşanmadan kaynaklı kağıt sorunlarım var.
Onu da yaparız evelAllah. Ne yaparsan 1 mt fazlası, hodri meydan. 😏

140 journos belgeselini izlediniz mi, durum çok vahim.

İstanbulda iş arayan varsa İBB çok sayıda pozisyon açmış, bakmanızda fayda var

• Beğen
Tepkiler: makaram
Bu yardım sadece, fakirlikten dolayı çocuk yapmayan, "makarnacı" takımın çocuk yapmasını arttırır. Ülkedeki islamcı/fakir ("her islamcı fakir olduğundan islamcıdır" demiyorum) oranı daha da artar. Adam zeki kardeşim, niye eşitlikçi yasalar getirip karşı kesimin de evlilik ve üreme sayısını arttırsın ki.

• Beğen
Tepkiler: Ozan DURMAZ
Bu yardım sadece, fakirlikten dolayı çocuk yapmayan, "makarnacı" takımın çocuk yapmasını arttırır. Ülkedeki islamcı/fakir ("her islamcı fakir olduğundan islamcıdır" demiyorum) oranı daha da artar. Adam zeki kardeşim, niye eşitlikçi yasalar getirip karşı kesimin de evlilik ve üreme sayısını arttırsın ki.

Görsel doğru değil. İlk çocuk bir kereye mahsus 5000TL, aylık değil.

Az önce iş yerinde aynı konu açıldı da, bunu aylık olarak ifade edenler var.

EK: Bizim gibi çocukları 1 Ocak 2025'ten önce doğanlar da babaları alıyor.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
1 Ocak 2025 tarihinden önce doğmuş çocuklarımız neden düşünülmez ey haşmetluuuu???

İkinci gün oldu Ekrem İmamoğlu Beşiktaş belediyesinde açıklama yapıyor ama Mansur başkan tek bir tivit atmadı ama nasıl oluyorsa her ankette başı çekiyor. Hiçbir fikir beyan etmeden etliye sütlüye bulaşmadan aday olmayı mı umuyor anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: Ozan DURMAZ
1 Ocak 2025 tarihinden önce doğmuş çocuklarımız neden düşünülmez ey haşmetluuuu???
1 Mart 2025'e ötelemez ise daha çok bekler trafayo girecekleri.

b403f95003bdf306a357708dd80dc58d.jpg

Görsel doğru değil. İlk çocuk bir kereye mahsus 5000TL, aylık değil.
2. ve sonrasında da 1 kerelik mi?

Bizim gibi çocukları 1 Ocak 2025'ten önce doğanlar da babaları alıyor.
Bunu anlamadım. "Çocuğu 2025'ten önce doğanlar babayı alıyor" mu demeye çalıştın?

2. ve sonrasında da 1 kerelik mi?

Bunu anlamadım. "Çocuğu 2025'ten önce doğanlar babayı alıyor" mu demeye çalıştın?
Sen yazınca doğrusunu anladım
@cazci Cem Abi de doğru anlamış. @MutluGezgin de doğru yazmış
Sen de iyi yakalamışsın.
Bir tek Kedi Hamlet anlamamış

@Sadettin Z.
Bro,köşeli jetonu gönder bana gelsin

(link) Bu abimiz emekli askeri personel ve yıllardır çeşitli alkollü içecekleri tadımlar yanında mezesini falan yer işte yemek ne gider onu yorumlar. Az önce youtube ana sayfada gördüm alkollü video çekmesinden dolayı adamın başını yakmışlar ve kanaldan tüm bu tarz içeriklerini kaldırmış. Yıllar önce televizyondan içilirdi önce onlar gitti, sonra dizilerdekilere sansür geldi derken kaldırıldı şimdi youtube için sansür geldi. Ufaktan başlayıp sıra ile diğer platformlara gelecek galiba. Türk dizilerini izlemiyor olsam da ne hale geldiğini hepimiz biliyoruz. Sabah kuşağı en büyük canlı kanıtı dolandırıcılık, evli olup başkaları ile takılmak, ehliyetsiz araç sürüp birinin ölümüne sebep olmanız falan sıkıntı değil, tabi sosyal medyada tepki çekmedikçe. Yani 1 yıldır haber izlememeye çalışıyorum çünkü moral bozmaktan başka bir halta yaramıyor. Redditte takılıyordum oraya da bakmaz oldum çünkü görüp ulaşamıyoruz, kendi halimde takılıp youtube'a bakalım 2-3 video bakalım diyoruz onun da içine ediyorlar. Hep derim keşke 2-3bin yıl önce yaşayıp tarlamı sürüp 60 yıl yaşayıp gitseydim. Nereye tutunsak elimizde kalıyor. Her şeye karşı öfkem sitemim var artık.

Geri