ali_ihsan21
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 851
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Sonra da muhterem "evlilikler azalıyor, buna önlem almalıyız" diyor. Yanlış biriyle evlendiğimde hayatımı kaydıran bir sistem varsa buna niye dahil olayım manyak mıyım.Çalış çalış bitmiyor hayatımız çalışarak geciyor. Hobilere zaman kalmıyor. Çalışmazsam nafakayı ödeyemem hapse atarlar bıktım yav.
Bir gün inat için 430,01 km yapıp bırakacağım. 🤣Ortalama bir kondisyonla yapabilirsiniz. Çok zor değil.
Aerodinamik avantajı, lastik yuvarlanma direncinin düşüklüğü, hafiflik gibi artılarından dolayı yol bisikleti ile çok daha kolay yapabilirsiniz.
Benim rekorum 430 km idi. Yanlışlıkla dağ yoluna girmeseydim 500 km yi de geçerdim ama neyse. (Benim için önemli olan @Cemal Ç. nin 430 km yi bile geçememiş olması)
Tek sınırlayıcı şey sele ağrısı oluyor. Bacaklar gidiyor bir şekilde. Hani Arşimed'in bir sözü var ya "Bana yeteri kadar büyük bir kaldıraç verin dünyayı yerinden oynatayım." Bu sözden hareketle ben hep şunu derim: "Bana yeteri kadar dayanıklı popo verin bir binişle binlerce km bisiklete bineyim"
Bir gün inat için 430,01 km yapıp bırakacağım. 🤣
İstiyorum gelmeyi de boşanmadan kaynaklı kağıt sorunlarım var.
Ey yerdeki kurt, gökteki akdoğan.
Sen 430,01 kmyi yaptığında strava hesabımdaki 680 kmlik sürüşümü koyduğumda ne edecen Yörükoğlu.
İşin gırgırı bir tarafa gel de Anıtkabir Turu yapalım.
Onu da yaparız evelAllah. Ne yaparsan 1 mt fazlası, hodri meydan. 😏Sen 430,01 kmyi yaptığında strava hesabımdaki 680 kmlik sürüşümü koyduğumda ne edecen Yörükoğlu.
140 journos belgeselini izlediniz mi, durum çok vahim.
Bu yardım sadece, fakirlikten dolayı çocuk yapmayan, "makarnacı" takımın çocuk yapmasını arttırır. Ülkedeki islamcı/fakir ("her islamcı fakir olduğundan islamcıdır" demiyorum) oranı daha da artar. Adam zeki kardeşim, niye eşitlikçi yasalar getirip karşı kesimin de evlilik ve üreme sayısını arttırsın ki.
2. ve sonrasında da 1 kerelik mi?Görsel doğru değil. İlk çocuk bir kereye mahsus 5000TL, aylık değil.
Bunu anlamadım. "Çocuğu 2025'ten önce doğanlar babayı alıyor" mu demeye çalıştın?Bizim gibi çocukları 1 Ocak 2025'ten önce doğanlar da babaları alıyor.
Sen yazınca doğrusunu anladım2. ve sonrasında da 1 kerelik mi?
Bunu anlamadım. "Çocuğu 2025'ten önce doğanlar babayı alıyor" mu demeye çalıştın?