Coppi'nin popisi ise durum değişir. 260k deği 26m eder.Arkadaşlar, bisikletin sahibiyle sahibindende mesajlaştım. Coppi'nin ölmeden önce bu bisikletle sürüş yaptığını, selesinde halen Coppi'nin poposunun kokusu olduğunu söyledi. Bu sebepten fiyatı yüksek tutmuş.
Zorunlu eğitimin süresi bir yana, zorunlu eğitimden vazgeçilmesi de masada; turpun büyüğü heybede yaniBu arada zorunlu eğitim - öğretim süresini de 12 yıldan 11 yıla düşürülmeli diye de tartışma başlatmislar ... Yakışır..
Lise bence de zorunlu olmamalı, bizde toplumun çoğunluğu -buna üniversite mezunları da dahil- Türkçe okuduğunu anlamaktan, kendini ifade etmekten aciz., testler de bunu kanıtlıyor. ilköğretimin kalitesi arttırılmalı ama bütün bunların olması için önce tek ve en önemli şeyin olması gerek.Zorunlu eğitimin süresi bir yana, zorunlu eğitimden vazgeçilmesi de masada; turpun büyüğü heybede yani
"Bu konuda bir rapor hazırlayan üç eğitim derneği “Lise mutlaka 3 yıl olmalı. 4+4+3 sistemine geçilmeli. Zorunlu eğitim dayatılmamalı. Branş yönlendirmesi erkene çekilmeli” gibi önerilerde bulundu."
Eski bir milli eğitim bakanının da dediği gibi: Şu okullar olmasaydı, maarif'i ne de güzel idare ederdik...
"Bu konuda bir rapor hazırlayan üç eğitim derneği “Lise mutlaka 3 yıl olmalı. 4+4+3 sistemine geçilmeli. Zorunlu eğitim dayatılmamalı. Branş yönlendirmesi erkene çekilmeli” gibi önerilerde bulundu."
Buzlanma yolda olabilir denilmiş, denizde değil.
"Dünya lideri" dediğimizde "Hadi len, asrın lideri![]()
![]()
" diye dalga geçenlere Fransızlardan tokat gibi bir cevap gelmiş
325183 dosyayı görüntüle
Hidrolik frenler hazır değilse, yağı yoksa kite ihtiyacınız var. Fren dışında parçalar ne kadar ayrı bilemiyorum ama bilen birisi birkaç temel ekipmanla kurabilirYeni alınan bir gravel bisikleti bisikletçi desteği olmadan kendi başımıza kurulum yapabilir miyiz? Hidrolik disk fren ve kablolar içeriden gidiyor. Ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim?
O Türk olmayan doktorların liyakatlı olup olmadığını bilemeyiz. Belki de işlerini biliyorlardır, belki de liyakatlıdırlar. Onda bile bir ihtimal var.