Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Sonunda Istanbula beklenen kar geldi

Scudo
Arkadaşlar, bisikletin sahibiyle sahibindende mesajlaştım. Coppi'nin ölmeden önce bu bisikletle sürüş yaptığını, selesinde halen Coppi'nin poposunun kokusu olduğunu söyledi. Bu sebepten fiyatı yüksek tutmuş.
Coppi'nin popisi ise durum değişir. 260k deği 26m eder.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Bu arada zorunlu eğitim - öğretim süresini de 12 yıldan 11 yıla düşürülmeli diye de tartışma başlatmislar ... Yakışır..
Zorunlu eğitimin süresi bir yana, zorunlu eğitimden vazgeçilmesi de masada; turpun büyüğü heybede yani :)

"Bu konuda bir rapor hazırlayan üç eğitim derneği “Lise mutlaka 3 yıl olmalı. 4+4+3 sistemine geçilmeli. Zorunlu eğitim dayatılmamalı. Branş yönlendirmesi erkene çekilmeli” gibi önerilerde bulundu."

Eski bir milli eğitim bakanının da dediği gibi: Şu okullar olmasaydı, maarif'i ne de güzel idare ederdik...

Zorunlu eğitimin süresi bir yana, zorunlu eğitimden vazgeçilmesi de masada; turpun büyüğü heybede yani :)

"Bu konuda bir rapor hazırlayan üç eğitim derneği “Lise mutlaka 3 yıl olmalı. 4+4+3 sistemine geçilmeli. Zorunlu eğitim dayatılmamalı. Branş yönlendirmesi erkene çekilmeli” gibi önerilerde bulundu."

Eski bir milli eğitim bakanının da dediği gibi: Şu okullar olmasaydı, maarif'i ne de güzel idare ederdik...
Lise bence de zorunlu olmamalı, bizde toplumun çoğunluğu -buna üniversite mezunları da dahil- Türkçe okuduğunu anlamaktan, kendini ifade etmekten aciz., testler de bunu kanıtlıyor. ilköğretimin kalitesi arttırılmalı ama bütün bunların olması için önce tek ve en önemli şeyin olması gerek.

Sıkıntı branşa yönlendirmede zaten. Meslek liseleri var ama zurnanın son deliği muamelesi görüyor. Herkes tutturmuş sınav da sınav, benim çocuğum da okusun.... Anneye babaya senin çocuğun okumasın mı diyeceğiz?

Benim çocuğum okusun mantığından, benim çocuğum meslek sahibi olsun mantığına geçilmesi gerekiyor.

Zorunlu eğitimin Avrupanın bazı ülkelerindeki gibi 16 yaşına kadar olması taraftarıyım, 16 yaşından sonra herkes kendi yoluna devam etsin. Mevcut sistemde 18 yaş çok, ben kendi çocuğuma bile 12 sene eğitimi çok görüyorum, lise çağında kendisine bir hobi edinir düşüncesi ile kendimi avutuyorum.

Sonra 8 milyona yakın üniversiteye kayıtlı genç. Esasında bir işsizler ordusu var, diğer tarafta da iş yapacak eleman yok.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
GkTL8ZWWUAA3b5A

İlginç bir fikir, bir nevi bisiklet ayakkabısı taktiğini kullanıyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
İleriyi gören, durumu okuyan bir müteşebbis olarak un değirmeni açmayı düşünüyorum.
Şimdi Sayın Devlet Bahçeli Reis "Askıda 9 Gülek Buğday Kampanyası" başlatmış.
"Getirin buğdayınızı alın ununuzu" Hamlet Değirmencilik Ltd Şti

Yaşam boyu öğrenme diye bir mevzu var.. öğrenme ve algilama , somuttan Soyuta doğru olmalı .. önce eğitim sonra öğretim .. yaşlı ya da yaşını başını almış insanla ugrasilmadigi gibi, hiç bir şey ogrenmemis ve öğrenme direnci meydana getirilmiş kişilere nasıl müdahale edilecek? Ha, platon un devlet indeki gibi bir insan ve toplum eğitiminin zerresi olusacaksa , herkese uyan bir sistem zaten kendi kendine doğar, buyur , gelişir.. Avrupalı ya da uzak doğulu orta okul öğrencileri , bizim universite mezunlarını 3 e böler, kotanjantini alır, parabol eğrisini cizer.. mevzu nicelik değil niteliktir.. yıllardır bu suregeldi.. mevzu diploma değil , mevzu nasıl alabildiği .. mevzu insan doğurmak , cogaltmak değil, nasıl yetistirdigindir.. ölürken bile borcla , çevresine veya dünyaya zararla ölen çoğaldıkça yarınlarda ışık görülemiyor malesef..

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Öpmem lazım her santimini tek tek tek tek tek tek tek tek
Görmen lazım nasıl dayandım çok zor çok zor çok çok çok zor
Bal küplerini dizmiş ağıza tek tek tek tek tek tek tek tek
Üst dudaktan bir yol verdim geç geç geç geç geç geç geç geç
Aman
Gözler gizler niyetleri belki
Gördüm seni, canın beni çekti
Yok öyle uzaktan çapkın, inatçı gülüşler
Yerse benle kuytuya gel

Bunu milyonlar dinleyen ülkeyi nasıl duzeltirdin? Soru..

• Üzgün
Tepkiler: M.İhsan
Yeni alınan bir gravel bisikleti bisikletçi desteği olmadan kendi başımıza kurulum yapabilir miyiz? Hidrolik disk fren ve kablolar içeriden gidiyor. Ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim?

Yeni alınan bir gravel bisikleti bisikletçi desteği olmadan kendi başımıza kurulum yapabilir miyiz? Hidrolik disk fren ve kablolar içeriden gidiyor. Ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim?
Hidrolik frenler hazır değilse, yağı yoksa kite ihtiyacınız var. Fren dışında parçalar ne kadar ayrı bilemiyorum ama bilen birisi birkaç temel ekipmanla kurabilir

• Beğen
Tepkiler: MakRo
"Beni Türk hekimlerine emanet ediniz..."

325185 dosyayı görüntüle
O Türk olmayan doktorların liyakatlı olup olmadığını bilemeyiz. Belki de işlerini biliyorlardır, belki de liyakatlıdırlar. Onda bile bir ihtimal var.

Daha kötü bir durum var,iyi yetişmiş Harp okulunu bitirmiş, vatansever subayları ordudan atarsan Allah korusun yarın bir savaş çıkarsa orduda bulunacaklar

Hakan Ural, ek olarak çürük raporu almış güçlülerin çocukları vesaire (hadi yazmayayım biliyorsunuz siz)

Geri