ozy361
Aktif Üye
- Tepki
- 903
- İsim
- ozan demir
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ön tekeri sökmeniz gerekecek. Disk fren sistemi hidrolikse, balataların birbirine yapışmasını önlemek için kaliperin içine, balataların arasına kalın bir karton, plastik vb. tampon görevi görecek bir şey koymanız iyi olur. Gidonu kadroyla paralel hale getirmelisiniz. Elzem olmamakla birlikte pedalları da sökerseniz, sağa-sola takılmamış olur.Antalya'dan Ankara'ya bisiklet almaya gideceğim. Dönüşte otobüse bisikleti ne şekilde koymam gerektiğini düşünüyorum. Daha önce bunu yapmış olan var mı?
bisiklet disk fren
Ön tekeri sökmesine gerek olmayabilir. Herifler bagaja motorsiklet hatta ATV'yi hiçbir yerini sökmeden koyuyor. Yeter ki mantıklı ve aklı selim bir muavin/kaptan olsun. Ekstra bir miktar para isteyebilirler.Ön tekeri sökmeniz gerekecek. Disk fren sistemi hidrolikse, balataların birbirine yapışmasını önlemek için kaliperin içine, balataların arasına kalın bir karton, plastik vb. tampon görevi görecek bir şey koymanız iyi olur. Gidonu kadroyla paralel hale getirmelisiniz. Elzem olmamakla birlikte pedalları da sökerseniz, sağa-sola takılmamış olur.
Kutulamadan bile gider ama sert kartonla bazı çizilebilecek yerlerini kapatmanı tavsiye ederim.Antalya'dan Ankara'ya bisiklet almaya gideceğim. Dönüşte otobüse bisikleti ne şekilde koymam gerektiğini düşünüyorum. Daha önce bunu yapmış olan var mı?
bisiklet disk fren
ankaradan yokuş aşşağı salsan antalya zatenAntalya'dan Ankara'ya bisiklet almaya gideceğim. Dönüşte otobüse bisikleti ne şekilde koymam gerektiğini düşünüyorum. Daha önce bunu yapmış olan var mı?
bisiklet disk fren
Ben de, "Binerek götür" diyecek biri çıkar mı acaba diye düşünmüştüm.ankaradan yokuş aşşağı salsan antalya zaten![]()
Tüm dünyada sistem böyle işliyor ama sadece Türk hastlar doğrusunu biliyor, Almanlar hollandalılar bilmiyor mesela.Tamam mantıklı bir argümanı var ama 26 sene öğretmenlik yapmış annem uzman doktordan Teramicin göz merhemi yazmasını istedi devlet hastanesinde yazamam ben dedi doktor. Dediği şey gözünüzde bir sorun varsa göz hekimi muayene etsin o yazsın. Gözden arpacık çıkınca göz merhemi sürersin ve olay biter zaten öyle de yaptık ve evdeki bitti, bir merhem için onun uzmanı doktorundan randevu alıp muayene ücreti ödeyip onun için özel olarak sıra beklemeyi kolay sanıyorlar.
Tüm doktorlar aynı sistemi uygulamıyorlar eğer bir standart olsa farklı şekilde beklenti de olmaz. Krem için doktordan randevu gerekse o sağlık sistemi tıkanır. Aspirinin üstünde bile doktora danışmadan içme ibaresi var.Tüm dünyada sistem böyle işliyor ama sadece Türk hastlar doğrusunu biliyor, Almanlar hollandalılar bilmiyor mesela.
Bu parçaya kalpiye adı veriliyor. Bu şekilde aratınca satan yerler görebilirsiniz.325364 dosyayı görüntüle
Decathlon da bi ara satılıyordu. Şu an decathlon dahil yurtiçinde hiçbir yerde bulamıyorum. Sattığını bildiğiniz veya elinde 2.el olarak kullanmadığınız varsa satın almak istiyorum.
Ön tekeri sökmeniz gerekecek. Disk fren sistemi hidrolikse, balataların birbirine yapışmasını önlemek için kaliperin içine, balataların arasına kalın bir karton, plastik vb. tampon görevi görecek bir şey koymanız iyi olur. Gidonu kadroyla paralel hale getirmelisiniz. Elzem olmamakla birlikte pedalları da sökerseniz, sağa-sola takılmamış olur.
@-)--
Ocak dışı kalmamız yetmemiş olacak ki, mesajlarımız da silinmiş
Neyse, o zaman ben de yeni cicilerimi göstereyim. Fotoğrafçılıkla ilgilenen arkadaşlarımız var burada. Onlar için hoş bir nostalji olur belki. İşte taa 20 sene öncesinden gelen relic'ler:
Sony DSC-R1
325350 dosyayı görüntüle
Sony DSC-F828
325351 dosyayı görüntüle