Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Antalya'dan Ankara'ya bisiklet almaya gideceğim. Dönüşte otobüse bisikleti ne şekilde koymam gerektiğini düşünüyorum. Daha önce bunu yapmış olan var mı?

bisiklet disk fren

Scudo
Antalya'dan Ankara'ya bisiklet almaya gideceğim. Dönüşte otobüse bisikleti ne şekilde koymam gerektiğini düşünüyorum. Daha önce bunu yapmış olan var mı?

bisiklet disk fren
Ön tekeri sökmeniz gerekecek. Disk fren sistemi hidrolikse, balataların birbirine yapışmasını önlemek için kaliperin içine, balataların arasına kalın bir karton, plastik vb. tampon görevi görecek bir şey koymanız iyi olur. Gidonu kadroyla paralel hale getirmelisiniz. Elzem olmamakla birlikte pedalları da sökerseniz, sağa-sola takılmamış olur.

@-)--

Ocak dışı kalmamız yetmemiş olacak ki, mesajlarımız da silinmiş :)

Neyse, o zaman ben de yeni cicilerimi göstereyim. Fotoğrafçılıkla ilgilenen arkadaşlarımız var burada. Onlar için hoş bir nostalji olur belki. İşte taa 20 sene öncesinden gelen relic'ler:

Sony DSC-R1

fv12alo.jpg

Sony DSC-F828

lbjv4ng.jpg

Ön tekeri sökmeniz gerekecek. Disk fren sistemi hidrolikse, balataların birbirine yapışmasını önlemek için kaliperin içine, balataların arasına kalın bir karton, plastik vb. tampon görevi görecek bir şey koymanız iyi olur. Gidonu kadroyla paralel hale getirmelisiniz. Elzem olmamakla birlikte pedalları da sökerseniz, sağa-sola takılmamış olur.
Ön tekeri sökmesine gerek olmayabilir. Herifler bagaja motorsiklet hatta ATV'yi hiçbir yerini sökmeden koyuyor. Yeter ki mantıklı ve aklı selim bir muavin/kaptan olsun. Ekstra bir miktar para isteyebilirler.

1741165596488.png 1741165650321.png

bisiklet disk fren
Kutulamadan bile gider ama sert kartonla bazı çizilebilecek yerlerini kapatmanı tavsiye ederim.

Şu konuda baya bir konuşulmuş, istersen göz gezdir.

bisiklet disk fren
ankaradan yokuş aşşağı salsan antalya zaten :)

Tamam mantıklı bir argümanı var ama 26 sene öğretmenlik yapmış annem uzman doktordan Teramicin göz merhemi yazmasını istedi devlet hastanesinde yazamam ben dedi doktor. Dediği şey gözünüzde bir sorun varsa göz hekimi muayene etsin o yazsın. Gözden arpacık çıkınca göz merhemi sürersin ve olay biter zaten öyle de yaptık ve evdeki bitti, bir merhem için onun uzmanı doktorundan randevu alıp muayene ücreti ödeyip onun için özel olarak sıra beklemeyi kolay sanıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Tamam mantıklı bir argümanı var ama 26 sene öğretmenlik yapmış annem uzman doktordan Teramicin göz merhemi yazmasını istedi devlet hastanesinde yazamam ben dedi doktor. Dediği şey gözünüzde bir sorun varsa göz hekimi muayene etsin o yazsın. Gözden arpacık çıkınca göz merhemi sürersin ve olay biter zaten öyle de yaptık ve evdeki bitti, bir merhem için onun uzmanı doktorundan randevu alıp muayene ücreti ödeyip onun için özel olarak sıra beklemeyi kolay sanıyorlar.

Tüm dünyada sistem böyle işliyor ama sadece Türk hastlar doğrusunu biliyor, Almanlar hollandalılar bilmiyor mesela.

Tüm dünyada sistem böyle işliyor ama sadece Türk hastlar doğrusunu biliyor, Almanlar hollandalılar bilmiyor mesela.
Tüm doktorlar aynı sistemi uygulamıyorlar eğer bir standart olsa farklı şekilde beklenti de olmaz. Krem için doktordan randevu gerekse o sağlık sistemi tıkanır. Aspirinin üstünde bile doktora danışmadan içme ibaresi var.

Euro sabitken maliyetlerimiz artıyor diye zam yapan araç markaları euro artınca bugün bir zam daha yapmış. Devlet ayrı firmalar ayrı öpüyor :D

vay durumsuzlar vay, profesyonel sporcular ama birinin sadece 1 bisikleti varmış.

Pro'ların neredeyse hepsinde bir tane dağ bisikleti var anlaşılan.

1500x1500_thumb_04104.jpg

Decathlon da bi ara satılıyordu. Şu an decathlon dahil yurtiçinde hiçbir yerde bulamıyorum. Sattığını bildiğiniz veya elinde 2.el olarak kullanmadığınız varsa satın almak istiyorum.

325364 dosyayı görüntüle

Decathlon da bi ara satılıyordu. Şu an decathlon dahil yurtiçinde hiçbir yerde bulamıyorum. Sattığını bildiğiniz veya elinde 2.el olarak kullanmadığınız varsa satın almak istiyorum.
Bu parçaya kalpiye adı veriliyor. Bu şekilde aratınca satan yerler görebilirsiniz.
Örneğin (link)

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.

@-)--

Ocak dışı kalmamız yetmemiş olacak ki, mesajlarımız da silinmiş :)

Neyse, o zaman ben de yeni cicilerimi göstereyim. Fotoğrafçılıkla ilgilenen arkadaşlarımız var burada. Onlar için hoş bir nostalji olur belki. İşte taa 20 sene öncesinden gelen relic'ler:

Sony DSC-R1

325350 dosyayı görüntüle

Sony DSC-F828

325351 dosyayı görüntüle

Cybershot kelimesinin karizması...

@Özcan evet kalpiye biliyorum.Yol bisikletimde aynısını kullanıyorum. İkinci bisikletim için arayıştayım. Önerdiğiniz ürünleri denedim. Mukavemetsiz. Gücünüzü veremiyorsunuz.

eğer iyi bir çocuk olursanız, belli mi olur şirinleri görebilirsiniz. Allah nasip ederse gargamel'i de görme şansınız var.

• Beğen
Tepkiler: MnrEmre47
Babamın Tüylü'ye "tek tip beslenme Tüylü sadece salam yersen aptal olursun" dediği kadar varmış. 3 kişi elimizde 30 kilo metal bir plaka odunluğun üstüne koyacağız geçti bizim yerleştireceğimiz yere oturdu izliyor, kış kış pisi pisi dilimizde tüy bitti kalkmadı bir başka kedi görene kadar.

• Hahaha
Tepkiler: Alazarhus
Yapmış olmak için yaparsan, o iş, iş değildir. Bu, vergi mükelleflerinin parasını çarçur etmektir. Pek tabii ki, halkın eğitimsizliği de eklenince çaresizlik almış başını gitmiş. Bu ülkede, mahkeme salon duvarında adaletin ne kadar ağırlığı varsa, sokakta veya caddede levhadaki bisiklet yolu da o kadar ağırlığa sahip. Bizler, halk olarak, gerçekten de bunları hak ediyoruz. Yöneticilik vasfı ve ahlaki değerleri olmayan insanları değerli görmeyi bırakmadıkça, burnumuz bokun içinden çıkmayacak. Tarih okuyanlar bilir ki, halkın bir noktada devrim sayılabilecek atılımlarla, bugün kü refaha eriştiği sayısız olay vardır. Ne yazıktır, toplumumuzun çürümüşlüğü o kadar kötü bir hal aldı ki; çürümenin kokusunu artık burunlar hissetmez oldu...

• Beğen
Çevremdeki bazı insanlar çok kambur duruyorsun diyor ama bazıları da yoo gayet normal diyor. Ben de çok dik duruyormuş gibi hissetmiyorum ama doktora da gittim, o da eğrilik açısının çok fazla olmadığını söyledi. Kafam karıştı😃

• Beğen
Önünden her geçtiğimde, turlamaya her gittiğimde, boş boş dururken aklıma her geldiğinde hala aklım almıyor İstanbul gibi bi yerde sadece bisikletlilerin girebildiği ve bu kadar büyük bir parkur olmasını.

Geri