Scudo Sports

Süslü kadınlar bisiklet turu

Herkes anlamak istediğini anlamış. Fotoğraflara bakmadım ben misyondaki cümleleri eleştirdim. Teşhirciliği, metalaştırmayı eleştiren cümlemi bu kadar rahatsız etmesi garip, siz teşhirciliği, metalaştırmayı mı destekliyorsunuz. Üstelik şunu da söylemeden edemeyeceğim, bunun cemaatle ne alakası var saçmslamadan yazın yorum yazacaksanız da? Herkese iyi pedallamalar.
O zaman hangi cümlelere istinaden bu yorumu yaptığınızı bir zahmet belirtin de beyninizden geçeni anlayalım. Anlasildi zaten de hangi cumleler bu yorumu yaptırabildi yine de merak edebiliyor insanlar!

Son düzenleme:
Scudo
Ben kadınların bedenleriyle ön plana çıkartılmasının onlar için aşağılayıcı olduğunu söylüyorum sen ne diyorsun. İdrak edemediğin şey hakkında yorum yapma. Sen bu cümleme katılmayıp kadınların bedenleriyle ön plana çıkmasını istiyorsan sen de bir sapıklık var ki kadınların bedeni göstermeleri taraftarısın. Zihniyetini sen bir sorgula bakalım ne çıkacak! Bense ne kılık kıyafetleriyle ilgili bir yorum yaptım ne açılsın ne kapansınlar dedim.

Fikrimi beyan ettim, karşı fikir söylemek yerine bir çok kişi hakaret etti. Bu kadar bağnaz, dogma, farklı fikre karşı tahammülsüz insanı ilk defa bir konu altında görüyorum. Halbuki kurduğum cümle çok basit ve yapıcı bir cümle. Neyse fikrimi kaldıramıyorsanız engelleyin geçin. Boş hakaretli yorumlarınızla sabır tüketmeyin.
Haklısın kardeş

Herkes anlamak istediğini anlamış. Fotoğraflara bakmadım ben misyondaki cümleleri eleştirdim. Teşhirciliği, metalaştırmayı eleştiren cümlemi bu kadar rahatsız etmesi garip, siz teşhirciliği, metalaştırmayı mı destekliyorsunuz. Üstelik şunu da söylemeden edemeyeceğim, bunun cemaatle ne alakası var saçmslamadan yazın yorum yazacaksanız da? Herkese iyi pedallamalar.
Sen kimseye cevap verememişsin, cevap bekliyorsun :koptum:

Gene birinin kuyuya taş atması kısırdöngüsü...

100 bisikletçi den kaçı kadın ya da genç kız?
Bisiklet cinsiyetsizdir, ülkemiz gibi toplumlarda bu ne yazık ki yanlış yerlere çekiliyor.
Klavye başında bir cümle yazıyorsak bunun sağlamasını da yapmalıyız..
Konu kendi ekseni içinde kalmalı, organizasyona ait paylaşımlar olmalı ....
İyi forumlar dilerim...

kafama birşey takıldı bu etkinlik bisikletin farkındalığını artırmak için yapılıyor olabilir mi ? her ne sebeple yapılıyor ise yapılsın topuklu ayakkabı ve kasksız kısa mesafe de olsa kullanmak tehlikeli değil midir? küçüklere örnek olmalıyız diye düşünüyorum şahsi fikrim önce emniyet emniyet emniyet !!!
allah korusun o tura giderken önüne taş çıkar, araba çıkar, frenin kopar, başın döner ve düşebilirsin başını yere çarpabilirsin herşey olabilir o yüzden kişisel koruyucu ekipmanlar alınmalı diye düşünüyorum.

bisiklet özgürlüktür !

• Muhteşem
  • Beğen
Tepkiler: Clal ve Cemal Ç.
Aslında herkesin farklı görüşlerde olması farklı şeyler görmesi çok normal her görüşe doğru diyebiliriz yada hiç biri doğru değil diyebiliriz. Bazılarını destekleye bilir yada yanlış bulabiliriz . Yasal sınırlarda haddi aşmayan her yorum ve eylem kendince güzel.
Ailece bisiklet kullanan bir birey olarak her şeyde olduğu gibi bisiklet te kadınla daha bi güzel.

kafama birşey takıldı bu etkinlik bisikletin farkındalığını artırmak için yapılıyor olabilir mi ? her ne sebeple yapılıyor ise yapılsın topuklu ayakkabı ve kasksız kısa mesafe de olsa kullanmak tehlikeli değil midir? küçüklere örnek olmalıyız diye düşünüyorum şahsi fikrim önce emniyet emniyet emniyet !!!
allah korusun o tura giderken önüne taş çıkar, araba çıkar, frenin kopar, başın döner ve düşebilirsin başını yere çarpabilirsin herşey olabilir o yüzden kişisel koruyucu ekipmanlar alınmalı diye düşünüyorum.

bisiklet özgürlüktür !
Bu konuya benim de kafam çok takılmıştı hatta kızıma kaskı taktırıp üstüne tüy eklettim 😅 sürüşün kısa ve çok yavaş olması tabi iyi yanıydı ve çok şükür kazasız bitti. Kaskını süsleyen de gördüm. Belki farkındalık için bir sonrakinde kask süsleriz önce güvenlik diye 🤔

Not: kask haricinde de sürüş öncesi çok uyarı yapıldı kıyafeti deneyin takılmasın deneme sürüşü yapın vs şeklinde

Önceki yıllarda hanımla bizde katılmıştık. Çok güzel ve değerli bir organizasyon. Düşünenleri tekrar tekrar tebrik ederim.

_AB_8177_edited.jpg
_AB_8118_edited.jpg

Ben kadınların bedenleriyle ön plana çıkartılmasının onlar için aşağılayıcı olduğunu söylüyorum
Bakınız bayım kendinizle çeliştiğiniz konuda bu zaten,bu etkinlikte kadınların bedenlerini ortaya çıkarttığını söylüyorsunuz,fakat bu olaya normal gözle bakabilen insanlarda, bisiklete binen,renkli kıyafetler giyip süslenen kadınların bedenleriyle ön plana çıkmadığını size anlatmaya çalışıyor ve siz ısrarla söylenmek isteneni anlayamıyorsunuz! hadi 1 2 kişiyi yanlış anladınız yada anlamadınız,yaklaşık aynı şeyi yazan diğer insanlarıdamı anlayamıyorsunuz! BU ETKİNLİKTE KADINLAR BEDENLERİYLE ÖN PLANA ÇIKMIYOR YADA ÇIKMAYA ÇALIŞMIYOR.!! YANİ ARALARINDA SÜRÜŞE ÇIPLAK GELEN YOK!
Lütfen görmek istediğiniz şekilde bakmayınız olaylara! amaç nedir,neden bu etkinlik yapılıyor önce bu yönüyle bakmayı deneyin olaya,size kalbinizle daha güzel bakabileceğiniz bir hayat dilerim.

Kadın bisiklete binerse bütün çevresi bisiklete biner. Kadınların bisiklete binmesi teşvik edilmeli hatta kadın bisikletleri indirimli satılmalı.

BU ETKİNLİKTE KADINLAR BEDENLERİYLE ÖN PLANA ÇIKMIYOR YADA ÇIKMAYA ÇALIŞMIYOR.!! YANİ ARALARINDA SÜRÜŞE ÇIPLAK GELEN YOK!
Onun görüşüne göre kadınların sadece elleri ve suratları (ayaklara izin var mı bilemedim) gözükebilir. Bu bölgeler dışında bir yer gözüküyorsa kadın çıplaktır, bedeniyle ön plana çıkıyordur.

Bu konu kadın bedenine nasıl geldi anlamadım?
Çok yazık ve içler acısı.
Birinin bir sözü vardı, kimdi hatırlamıyorum, derdi ki, "ne zaman bisiklete binen birini görsem medeniyete dair umutlarım artar" diye
Benim fikrime göre de bisiklete binen bir kadın görsem bu inancım 10 kat fazla artar çünkü kadının bisiklete "binebildiği" bir toplumda saygı vardır, ahlak vardır, huzur vardır, güven vardır, hukuk vardır.

Keşke kadınlar her zaman ve her yerde bisiklete binebilse.

Edit: geriye dönüp mesajları okuyunca metalaşma konulu mesajı gördüm. O zaman diyorum ki kendisine, kardeş yallah arabistana.

...
Birinin bir sözü vardı, kimdi hatırlamıyorum, derdi ki, "ne zaman bisiklete binen birini görsem medeniyete dair umutlarım artar" diye
...

"Ne zaman bisiklet üzerinde bir yetişkin görsem, insanlığa dair umutlarım artar."
H.G Wells

Önceki yıllarda hanımla bizde katılmıştık. Çok güzel ve değerli bir organizasyon. Düşünenleri tekrar tekrar tebrik ederim.

294579 dosyayı görüntüle
294580 dosyayı görüntüle

Akın Bey mutluluğunuz daim olsun. Çok güzel fotolarınız. Bazı fotolar sevgi, mutluluk, umut verir geleceğe dair.

Sevgi, sevmek, nezaket, mutluluk.. varken geriye kalan herşey boş geliyor gerçekten. Umarım bir gün insanlar bu gibi güzel duygu ve duruşun kıymetini öğrenebilirler..

Geri