MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 9.429
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Denizlideki etkinlik için arada sürüşlerine katıldığım yerel bir grupta destek vermek için katıldı. Bende gündüzden dağlarda gezip oradaki etkinliğimi bitirip sürüşe destek vermek amacıyla katıldım. İçinde benim de dahil olduğum grup olarak herhangi bir arıza veya benzer durumda arkada kalan katılımcılara yardım için artçı görevini üstlendik. Denizlideki organizasyonda son noktada canlı müzik ile karşılama vardı. Bende tek fotoğraf olsa da (link) instagram sayfasından etkinliğe ait fotoğraf ve videolara erişebilirsiniz.
Ara sayfada yorumlardaki zihniyetin katmerlisi ile ben de canlı olarak karşılaştım. Pazar günü önce yürüyüş grubundaki 2 kişi ile sonrasında bisiklet sürüşündeki bu şahıs ile sınandım. Oradaki kişiye de turun amacını sorması üzerine kendisine izah ettim ve sonrasında "elinizden bağlayan mı var çıkıp sürün, ayrıca kadınların böyle çıkıp bisiklette kendilerini gösterip sürmeleri hiç hoş değil" şeklinde zırvaladı devamını yazmak bile istemiyorum. Kafa yapısı hemen hemen aynı, siz onlara ne anlatırsanız anlatın onların zihnini fikrini değiştiremezsin. En güzeli sinirlerin zıplamaması adına engellemek. "Engellediğiniz Kullanıcı...." başlığı
Ara sayfada yorumlardaki zihniyetin katmerlisi ile ben de canlı olarak karşılaştım. Pazar günü önce yürüyüş grubundaki 2 kişi ile sonrasında bisiklet sürüşündeki bu şahıs ile sınandım. Oradaki kişiye de turun amacını sorması üzerine kendisine izah ettim ve sonrasında "elinizden bağlayan mı var çıkıp sürün, ayrıca kadınların böyle çıkıp bisiklette kendilerini gösterip sürmeleri hiç hoş değil" şeklinde zırvaladı devamını yazmak bile istemiyorum. Kafa yapısı hemen hemen aynı, siz onlara ne anlatırsanız anlatın onların zihnini fikrini değiştiremezsin. En güzeli sinirlerin zıplamaması adına engellemek. "Engellediğiniz Kullanıcı...." başlığı