Canan tartışılan bir isim de,''süt içmeyin'' diyen uzmanlar da var;Triban
her ülkede bir canan karatay var demekki,herşeyi abartan fıstık ye fıstık gibi ol hıyar ye hıyar gibi ol
Sevgili Alper,sağlığınız nasıl,iyi misiniz?süt içmeyin diyen adam veganlardan rüşvet almıştır
Sevgili Alper,sağlığınız nasıl,iyi misiniz?
Yukarıda paylaştım,bir daha paylaşayım;
Vegan kalp ve iç hastalıkları uzmanı Murat Kınıkoğlu, süt ürünlerinin yetişkinlerin sağlığına zararlı olduğunu anlattığı bir video yayınladı.
(link)
Adam zaten VEGAN
Veganlar aralarında para toplayıp,bu adama rüşvet mi vermişler yani?Yapma ama..
Bu adam senin bu mesajını görse,sana dava bile açar..Senelerce uğraş dur artık..!
süt içmeyin diyen adam veganlardan rüşvet almıştır
Veganizm diye bir din ortaya çıkmış olabilir ve bu din de tebliğ diye bir şey olabilir..Hoşgörülü olmak lazım@Triban adamın yazdığı yazılara baktım 1 tane bile sütle ilgili bişey yazmamış
ayrıca hayvan eti yiyenlere açıkça YAMYAM diyen birini ben ciddiye almam
ayrıca benim anlamadığım bişey var
bu veganlar neden sürekli herkesin vegan olması konusunda millete baskı yapıyorlar ? baydınız gerçekten
salın bizi ya
kendiniz ne oluyorsanız olun milleti rahat bırakın
biz sizin dereotu yemenize karışıyor muyuz ?
Amerikalı biyokimyacı T.Colin Campbell, sütün içerisinde bulunan kazein maddesinin, kanserojen olduğunu belirterek sütün, tüketmekte olduğumuz en zararlı gıdalardan biri olduğunu söyledi.
(link)
Hoppala
Dereotu yamyamları.@Triban adamın yazdığı yazılara baktım 1 tane bile sütle ilgili bişey yazmamış
bu veganlar neden sürekli herkesin vegan olması konusunda millete baskı yapıyorlar ? baydınız gerçekten
salın bizi ya
hayvan eti yiyen yamyam değildir ama merhametsizdir, vicdansızdır. kendi hazzı, damak tadı uğruna can alandır. baskı yapmıyoruz, çünkü yapamıyoruz. nasıl yapalım? vegan grupların yaptığı, insanların aldıkları haz uğruna can almamaları gerektiğini, ayrıca bu endüstrinin doğaya, küresel ısınma gibi zararları olduğunu anlatmak. milleti rahat bırakın derken, bişey yapamıyoruz ki zaten? kasapları mı basıyoruz, mezbahaları mı kapatıyoruz? sadece vicdanları uyandırmaya çalışıyoruz.@Triban adamın yazdığı yazılara baktım 1 tane bile sütle ilgili bişey yazmamış
salın bizi ya