Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Süt içmek

Triban

her ülkede bir canan karatay var demekki,herşeyi abartan :snzdglsn: fıstık ye fıstık gibi ol hıyar ye hıyar gibi ol

Son düzenleme:
Scudo
yıl olmuş 2020... hala yağ kilo aldırır diyenler var, hala sütü yararlı bulanlar var, haa bir de karbonhidrat olarak şeker önerenler var!!

• Beğen
Tepkiler: tgbhzln
Süt konusu yeni değil arkadaşlar. Konu hemen vegan karşıtlığına gelecek belki ama adamlar yıllardır bunu söylüyor..

Bırakmalı bu işleri. Türklere Avrupalılar Lactoobus (Sütobur) derken Türklerin nesli ilerlemedi mi? Kısır mı kaldılar?
Doğanın dengesidir bu.

Sütten rahatsız olan arkadaşlar acaba çiğ süt mü ya da kefir mi içiyor yoksa kaynatılmış ya da pastörize süt mü içiyor merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Sıcaklığı ile ağız yaktığında, yoğurdun üflenerek yenmesine sebep olabilecek eylem..

alpro nun süt dokunanlara karşı badem soya sütü ürünleri var. Bu kanser riskini arttıran şeylere birtanede ben ekliyim
(link)

süt içmeyin diyen adam veganlardan rüşvet almıştır
Sevgili Alper,sağlığınız nasıl,iyi misiniz?
Yukarıda paylaştım,bir daha paylaşayım;
Vegan kalp ve iç hastalıkları uzmanı Murat Kınıkoğlu, süt ürünlerinin yetişkinlerin sağlığına zararlı olduğunu anlattığı bir video yayınladı.
(link)
Adam zaten VEGAN:)
Veganlar aralarında para toplayıp,bu adama rüşvet mi vermişler yani?Yapma ama..
Bu adam senin bu mesajını görse,sana dava bile açar..Senelerce uğraş dur artık..!

Sevgili Alper,sağlığınız nasıl,iyi misiniz?
Yukarıda paylaştım,bir daha paylaşayım;
Vegan kalp ve iç hastalıkları uzmanı Murat Kınıkoğlu, süt ürünlerinin yetişkinlerin sağlığına zararlı olduğunu anlattığı bir video yayınladı.
(link)
Adam zaten VEGAN:)
Veganlar aralarında para toplayıp,bu adama rüşvet mi vermişler yani?Yapma ama..
Bu adam senin bu mesajını görse,sana dava bile açar..Senelerce uğraş dur artık..!
süt içmeyin diyen adam veganlardan rüşvet almıştır

Dosyalar

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    72,2 KB · Okunma: 62
Market bisikletiyle sahilde 20 dakikalık sürüş yapan birinin şeker(glikoz) tüketmesine tabiki gerek yok. Ama laktat eşiği ve üzerine çıkmış, sürüş yoğunluğu %90 larda dakikalarca pedal basan birine sen şeker yeme dersen muhtemelen sana gülerler! 😉

@Triban adamın yazdığı yazılara baktım 1 tane bile sütle ilgili bişey yazmamış

ayrıca hayvan eti yiyenlere açıkça YAMYAM diyen birini ben ciddiye almam
ayrıca benim anlamadığım bişey var
bu veganlar neden sürekli herkesin vegan olması konusunda millete baskı yapıyorlar ? baydınız gerçekten
salın bizi ya
kendiniz ne oluyorsanız olun milleti rahat bırakın
biz sizin dereotu yemenize karışıyor muyuz ?

bu veganlar neden sürekli herkesin vegan olması konusunda millete baskı yapıyorlar ? baydınız gerçekten
salın bizi ya
Veganizm diye bir din ortaya çıkmış olabilir ve bu din de tebliğ diye bir şey olabilir..Hoşgörülü olmak lazım:kedicik:
Hakikaten salın bizi ya..:D
Biri ''süt içmeyin'' der,öteki ''tavuk yemeyin'' der..
Ne yiyeceğimizi,ne yapacağımızı şaşırdık iyice..!

Amerikalı biyokimyacı T.Colin Campbell, sütün içerisinde bulunan kazein maddesinin, kanserojen olduğunu belirterek sütün, tüketmekte olduğumuz en zararlı gıdalardan biri olduğunu söyledi.
(link)
Hoppalao_O

amerikalı söylüyorsa, bir dinle 10 kere düşün.
Acaba niye dedi diye.
Bursa türküsü, zeytinyağlı yiyemem aman bu amaçla yakılmış türkü.
Vita yağı modası varmış ve zeytinyağı tu kaka imiş.
ben konuyu ciddiye almadım. Tabi beni bağlar.:)

salın bizi ya
Dereotu yamyamları.:eek:

salın bizi ya
hayvan eti yiyen yamyam değildir ama merhametsizdir, vicdansızdır. kendi hazzı, damak tadı uğruna can alandır. baskı yapmıyoruz, çünkü yapamıyoruz. nasıl yapalım? vegan grupların yaptığı, insanların aldıkları haz uğruna can almamaları gerektiğini, ayrıca bu endüstrinin doğaya, küresel ısınma gibi zararları olduğunu anlatmak. milleti rahat bırakın derken, bişey yapamıyoruz ki zaten? kasapları mı basıyoruz, mezbahaları mı kapatıyoruz? sadece vicdanları uyandırmaya çalışıyoruz.

Hayvanlar insanların faydalanması için yaratılmıştır, insan yaratılıştan günümüze kadar hayvansal ürünlerden faydalanmıştır.Bu çeşitli şekillerde olabilir. Besin, iş gücü, yakıt, giyim, kozmetik vs. Aynı durum bitkiler içinde geçerlidir. Fakat burda dikkat edilmesi gereken nokta bu hayvanların zevk için öldürülmemesidir. Misal vahşi hayatta avcı durumunda olan hayvanlar hayatta kalmak için avlanır. Zevk için öldürdüğü görülmemiştir.

Bununla beraber artan dünya nüfusu nedeniyle artık maksimum verim elde etmek için yapılan yetiştirme şekilleri hem hayvan refahını olumsuz etkilemekte, hem de uzun vadede insan sağlığını... Canan Karatay isimli doktorun söylemlerini destekleyen biri olarak geçmiş zamanda üretilen buğday un ekmek bal, süt vs maalesef doğallığını yitirmiş faydadan çok zarar vermektedir sağlığımıza.

@Türko bir yaratıcı olduğunu düşünen kişilerin, veganlığı "onlar insan için yaratıldı" diyerek savuşturması kadar doğal bir şey yok tabi.

@can_celik Haklısınız kendinizce . Temel olarak en sağlıklı ,kaliteli bir yaşamın peşindeyiz. Bu konuda mesela ben Karatay prensiplerini doğru bulmusumdur. Örneğin sık sık ve az ye diyen diyetisyen , doktorları dinlemem. Az ve aralıklı beslenme benim benimsedigim👍

Son düzenleme:
Geri