Scudo Sports

Taksim metrosundaki bisikletçi çocuk

Arkadaşlar ben İzmirde yaşıyorum, toplu taşımayı mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. Aklıma takılan bazı sorular var.

O metro koltuklarının altına bir katlanır bisiklet gerçekten sığabiliyor mu?

Veya katlanmış bisikletin üstüne oturulabiliyor mu?

Acaba hanımefendinin bahsettiği bu obje scooter olabilir mi?

Scudo
Yaklaşık yirmibeş sene önceydi...Karaköy-Kadıköy vapurunun sancak tarafından martılara simit atarak hayaller kuruyordum...Yaşam bugünkünden çok farklı değildi...Yalnızdım,kendimden sıkılmış,başka bir kendiliğe özlem duyuyordum...Esen rüzgar,köpüren deniz,sonsuz gökyüzü bana birşeyler anlatıyordu...Içimdeki boşluk,varoluşun sancısımıydı yoksa yaşamın tortulaşmış mutsuzluğumuydu bilemiyordum...Derken ahşap zeminden bir çift zarif ayakkabı yürüyerek gelip yanıma oturdu.Ilk an hep önemlidir ya...Koku,renk,bakış,mimik,jest...En ufak bir şey bile etkiler ya insanı..Hani -Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın- durumundayım...Tanışmak,saati sormak,ateş istemek,havadan,sudan,karıncalardan söz açmak....
Olmadı...Haydarpaşa da indi,peşinden koşamadım, çımacı halat aldı , vapur yarım yol ileri....

@cazci çok başarılı bir paragraf :harika:
Acemi yazar kardeşim okursa bu başlıktan çok dersler çıkaracak ;)

Bu arada, saç düşmesin diye havuzlarda bone taktırıyorlar da sakala nasıl müsade ediyorlar? Bence havuz mavuz yok işin içinde.. Bu ihtimali eleyebiliriz.. :) Genelde yüzücüler dikkatlidir, pek sakal da bırakmazlar..

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Cem Yılmaz'ın şu repliği geldi aklıma
- dünyada iki tip erkek var, biri benim gibi, böyle anlayışlı, yakışıklı, iyi kalpli, bir de brad pitt var işte
- arif ben sana aşık oldum.
- yaa ben de sana karşı boş diilim ama yine bi dünyaya gidelim bi bak... yani kırk çeşit insan var yani yine bi bak yanii..

Birde diğer toplu taşıma araçlarına baksanız, belki daha iyi birisi çıkar karşınıza

@CaGe havuz secenegi veya baska bir sey hangisi bilmiyorum ama tarife uygun birini gorurseniz en azindan foruma yonlendirmenizi rica ederim. Isim soyisim ogrenseniz ya da bir sosyal medya hesabi cok sevinirim.

.................
Birgün Leyla çölde onu bulur ama Mecnun onu tanımaz ve
"Leyla benim içimdedir, sen kimsin?" der.
Onun eriştiği mertebeyi anlayan Leyla gider ve bir süre sonra ölür. Onun ardından da Mecnun hayata veda eder, böylece ruhları hakiki kavuşmayı yaşar...

Havuz seçeneğini eleme, yüzüyoruz, sakallıyız, arkadaşlarda da sakallı çok. Beylikdüzündeyiz biz.
O tarafta olsa bakardım havuza..
Aslolan mavi katlanır , çok az marka var mavi katlanır olarak...

Yahu bilemedim şaka mı ciddi mi? Şakaymış gibi gelmiyor ama emin de olamadım ahaha ikilemdeyim :koptum:
Ne diyebilirim?!? Üzülmeyin, kaderde varsa tekrar karşılaşırsınız. Facebooktan katlanır bisiklet gruplarına üye olup düzenlenen turlara filan katılabilirsiniz (zaten aklınıza gelmiştir bu ama ne bileyim fikir vermek istedim)
Bir bakışta aşka pek inanmam, önemli olan karakter-ruh güzelliği :harika:
Evlilik programlarından kurtulduk çok şükür derken... ta ta ta taaam hiç beklemediğim bir forumda böyle bir mesaj. Rüyamda görsem inanmazdım :komik:
Şaka bir yana birkaç hafta sonra "biz tekrar karşılaştık" demenizi bekliyorum 4 gözle. Hayırlısı neyse o olsun :islik:

@Burcuu Merhabalar :hhhhhh: umarim dediginiz gibi olur. Evet bu nadir basa gelebilecek bir sey bu yuzden trol sanilmasini anliyorum. Simdi olsa bir sekilde bir sey yapar inmezdim ama o anda kalakaldim cok farkli ve ani bi durum oldu. Umarim karsilasiriz. Ve sizlerle durumu mutlaka paylasirim Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu ve JusTiMe
Bisikletçikıztaksimmetro Bu gizemli ve sakallı adam olayını pekte kafaya takmanıza gerek yok.Zaten sakalda öyle çekici bir şey değil.Belki sakallar gidince O adam artık pekte gizemli olmayabilir.

767D2Y.jpg

Yok ben bu işe iyice kafayı taktımm , illaki bulacağım gizemli adamı derseniz bir yolu var aslında. Bütün metro vagonlarında kamera var. Ve tüm hatların yaptığı seferler kayıt ediliyor. Ve yanlış hatırlmıyorsam bu kayıtlar 1 ay kadar saklanıyor.

Taksim metrosu merkez güvenliğine gidin durumu anlatın . O günkü kayıtları bir şekilde görebilirseniz adam nerde binmiş nerde inmiş , yüzü nasıldır hatta telefonu ne markadır , bisikletin grup seti nedir bunların hepsini görüntülerden öğrenmek mümkündür. Ama bunu siz istediniz diye yaparlarmı orası meçhul. Yukarlardan bir dayınız , bir tanıdığınız varsa , orası başka.

Görüntülerden alacağınız eşgale göre , indiği güzergahta mobese kameraları varsa ve dayınızın gücü bunada yetiyorsa , evini hatta ayakkabı numaransını bile öğrenmeniz mümkündür. ( Tamam abarttık , ayakkabı numarası hakikaten saçma. )

Hadi bunuda öğrendiniz diyelim , sonra ne olacak ? Bu da size kalmış.

Aslında şöylede olabilir. 155 ihbar hattına şu günü şu saattedeki metro hattında karşımdaki meçhul sakallı ve bisikletine oturan adam telefonuyla konuşurken duydum, bir eylem planı içindeymiş , fesfena şeyler yapacakmış diye bir ihbarda bulunsanız polis onu allem eder kallem eder bulur. Bulmasınada güzelce paketledikten sonra belki biraz okşar. Sonra ne olur ? Birde ihbarcının siz olduğuu öğrenirse ne yapar. ?? Oldukça sakat bir durum aslında. Aşıkları buluşturalım derken adamın hayatını karartıyoruz. İşe bak. Akşam akşam nasıl işlere bulaştık böyle ?

Neyse yaw. Geri dönerse senindir. Geri dönmezse MTB 'cidir.

Çin'e gitmiş olabilir, burada vakit kaybetmek yerine siz de bisikletinizle Çine doğru yola çıkabilirsiniz. Yolda bulursunuz birbirinizi. Bu konuda forumda konu var, ona da bir bakın derim. Şu sözü de unutmayın ; nasipse gelirmiş yemenden Çin'den, nasip değilse kayar gidermis elinden.siz elinizdekini kaybettiniz artık sizin adres ya Yemen, ya Çin.

Noldu acaba son durum bulunamadı mı hala arkadaş? :krnz:

Bence alın bir katlanır yavaş yavaş katlanır kullanan insanlarla sürmeye başlarsınız zaten. Arkadaşı bulamadınız mı? Havuza da yazılın. Ondan da mı hayır yok? Binin bisikletinize dağ taş bayır gezin dolaşın en azından neden konuşmadım diye üzüntünüz azalır sizde bir bisikletli olur her sıkıntılı durumdan bisiklet ile kaçmaya bakarsınız :D

Geri