Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tam bir bisikletçi olmanız için 101 püf!

Tüyolardan ziyade sizin parantez içlerine sıkıştırdiginiz yorumlari okumak daha zevkliydi. [emoji1] Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Elinize sağlık çok güzel bilgi dagarcigi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu

Bunlar benim için çok önem teşkil ediyor emeğine sağlık diyorum. Bilhassa 1. satırdakiler gerçekten çok önemli benim için. Boyun ağrısı bazen insanı çıldırtabiliyor ve insan gerçekten geriliyor. Bu yöntem iyi olacaktır.

Hepsini okumam diyordum ama bırakamadım. Emeğinize sağlık.

• Beğen
Yıllardır düşe kalka öğrendiğimiz şeylerin bir bütünü olmuş :) Ama yeni başlayan arkadaşlara ve daha iyi olmak isteyenlere de iyi tavsiyeler :)

Harika bilgiler :) Arkadaşların da bahsettiği gibi özellikle de sizin eklemeleriniz ve yorumlarınız şahane olmuş. Bir çırpıda okudum 101 maddeyi .

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu
Paylaşımınız ve emekleriniz için teşekkürler. Benim gibi bisiklete yeni başlayanlar için çok değerli bilgiler var.

• Beğen
Eline ağzına sağlık Serkan Abi gerçekten çok faydalı püfler ve her bisiklet kullananın okuması gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Evrensel ve tüm zamanlar için küçük bir rehber olmuş.Uykusuz gecelere devam..Teşekkür ederiz..

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu

Çok güzel çeviri, çok teşekkürler...

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu bu güzel yazı için tesekkur ederiz. Özellikle 94. Madde başıma bela oluyor.

94. Sizi sollarsollamaz hemen önünüze kırıp sağa dönmeye çalışan sürücü.

• Beğen
elinize sağlık gerçekten uymaya çalışacağım hepsine

• Beğen
@Serkan Mıstınoğlu teşekkürler çeviri için. ben de çok fazla boyun ağrısı oluyor uzun sürüşlerde. demek ki alın borusunu kısaltmam gerekiyor.

• Beğen
Elinize sağlık. Güzel olmuş. Yalnız yeni başlayanları korkutacak kadar çok madde var. "Ben araba kullanırken bile bu kadar çok kurala uymuyorum" diyenler çıkacaktır:)

• Beğen
Geri