bende ekleme yapayım ıslak yerlerden temkinli vede yavaş geçin altı çamur olabilir, fırlatıp atar sizi vede bisikleti, sonuç benim gibi 2 ay kırık ile uğraşırsınız hepinize kazasız sürüşler.
36. Kulaklarınıza asla güvenmeyin!
İlginç şeyler de yazılmış..Mesela bu 36.madde..
Kulağıma güvenip,bisikletçinin yolunu tuttum..Ustaya ''usta,pedaldan ses geliyor galiba,bir bak şuna'' dedim..Usta da ''pedal normal,göbekten geliyor o ses'' dedi..Ben ''pedal'' dedim,o ''göbek'' dedi..Sonra göbeği söktü baktı..''Ne oldu usta?'' dedim..''Göbekte bir şey yok,pedalda sorun varmış'' dedi
Yani,kulaklarınıza güvenin
@ahlaksız bu maddeden kasıt, trafikte arkanizdan ses gelmiyor diye arkanizada kimse yok sanmayin diyor. Ornegin elektrikli motorsikletler hayalet gibi dolasiyorlar ortalikta; sıfır ses. Bir yere dönmeden önce, veya ana yola çikarken, ses gelmiyor, kimse yoktur demeyin, yolun boş oldugunu, gercekten de hicbir aracin gelmedigini gorerek de teyit edin demek istiyor
Kulaklariniza tabiki guvenin ama tedbiri elden birakmayin
@Serkan Mıstınoğlu haklısınız..Elektrikli motorlar çok fena..Özellikle bisiklet yollarında ciddi tehlike yaratıyorlar..
Zaten bir orta yolu bulamadı bu motorcular..Ya çok sessiz motora biniyorlar,ya da egzozu açık motora..Şöyle,normal sesi olan,motorlara binenler çoğalsa keşke..
18. Yağmurun ilk 10 dakikasında ekstra dikkatli olun. Yoldaki yağ ve toz, tam olarak ıslanmadığı için aşırı kaygan olur. Öte yandan, yol çizgileri ve çelik yüzeyler (logar kapakları, mazgallar, köprü girişleri vb.) tamamen kuruyuncaya dek aşırı derecede kaygan ve tehlikeli olurlar.
Arkadaşlar merhaba bende bisikletimi kışa hazırlamak istiyorum acaba ne gibi değişiklikler yapmam gerek misal ne gibi bir lastik almalıyım veya fren pabuclarını değiştirmeli miyim benim şu an kullandığım parçalar salcano xrs 60un stok parçaları