Scudo Sports

Tarabya

bu hafta içi 17.00 dan sonra ben musaitim zaten hafta içi hava güzel olursa pedal basmayı düşünüyorum akşamları yani benim için bu hafta içi sorun yok biryer kararlaştırıp buluşabiliriz.

Scudo
ilk olarak cevap verdiğin için çok saol cem. şimdi şöyle bir durum var. genelde benim başlangıç yaptıgım nokta tarabya ,yeniköy-istinye oluyor. sende beşiktaştan başladığına göre biz ancak gidiş ve döüşte birer kez karşılaşmazmıyız :)

merhaba arkadaşlar. ben berk .tarabyada oturuyorum. ve genelde haftada 4 - 5 gün tarabya- beşiktaş arası gidip geliyorum. sizlerde bilirsinizki yalnız başına pek bir zevki çıkmıyor. bu istikamette birçok bisikletçi arkadaşlada karşılaşıyorum ama tanışma fırsatım henüz olmadı. sizleri bu forumda görmek beni çok memnun etti. anladığım kadarıyla bu istikamette aktif pedal çeviren birçok arkadaş var. ne yapmalıyız . bir fikri olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: selim yıldız
mrb berk bende tarabyada oturuyorum aydınevlerde bu hafta içi 17.00dan sonra müsaitim istersen buluşup tanışa biliriz turlarada haberleşerek çıkarız zevkli olur mesela bugün sahildeki tüm arkadaşlar buluşabiliriz biryer belirleyelim ve buluşalım hava güzel bugün ne dersiniz sarıyerli arkadaşlar mesajlar bekliyoruz.

merhaba selim. evet bencede hepimizin bir araya gelerek bir tur grubu oluşturması çok güzel olur. sanırım bugün ben yetişemeyebilirim selim. işler youn biraz. ama en kısa zamanda bir organizasyon yapmalıyız.

Ben Cem Sevin Beşiktaşta Bike out doorda buluşma imkani var .BURASİ BİSİKLETÇİ bisiklet forumda internet adresi var bilgin olsun Bisikletçiye gelirsen vaktin varsa beni aradigin zaman büyük olasilikla gelirim. 0537 694 07 77

• Beğen
Tepkiler: metin1973
arkadaşlar yarın yani 2 mayıs 'da buluşalımmı belgrad yada garipçe falan yaparız sarıyer çevresindekilere duyrulur hep buluşuruz tamam diyoruz ama kimsede hareket yok az kişi olsakta buluşalım derim ben yarın müsaitim sabah buluşup hem turumuzu yaparız hem tanışırız cevaplarınızı bekliyorum bugün akşama kadar bu buluşma yerini ayarlayalım tşkrlr.

• Beğen
Tepkiler: sureden
Ancak önümüzdeki günlerde mutlaka tanışacağız...
iyi pedallar...

@selim yıldız

Merhaba arkadaşlar,

Bende Sarıyer, büyükderedeyim, haftasonu veya haftaiçi akşam gezilere katılabilirim.

Görüşmek Üzere.

Gökhan

bana yakın ve bana uyar _?_

hafta sonları, genel gezi olmazsa katılmak isterim...

affedersin saat kaçta oluyor bu gezileriniz _?_

sabah 06 gibi ise ben her sabah katılırım... konturum yok sabit bir yerde her sabah buluşuruz. cevabınızı bekliyorum. haberleşmeyi şöyle yapabiliriz.

05.00 gibi mailleşip... 06 gibi buluşuruzzz

ben, bu cumartesi geziye katılacağım.. sonra da. pazar günü ders çalışacağım...

ama sabah erken buluşup, 07 gibi. yada 07.30 . 12.00 ye kadar gideceğimiz bir rotamız olursa seve seve gelirim... :D

• Beğen
Tepkiler: selim yıldız
meraba arkadaşlar gruba benimde ismimi yazarsanız sevinirim ama hazirandan önce gezilere katılmam mümkün değil çünkü vites teli çıkık vites 5'te.Bisiklet gitmiyo.Bende SARIYER KOCATAŞ'TAYIM bu arada SUREDEN abi istersen bu akşam 19.00 gibi KOCATAŞ taşının oralarda buluşabiliriz tabi eğer sen aşağılarda İSKİ'nin oralarda oturmuyorsan ve çıkabilirsen
Bu arada benim alet bu mavi Cenix Dragon ilerleyen sayfalarda yeni resimleride var
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=33631

@firstsoldier

bende tarabyada oturuyorum aydınevler bilirsin bu forumda bu çevrede bisiklete binen çok çünki ortam müsait ondan olsa gerek uzun zamandır buluşucaz diyoruz fakat hiç buluşamıyoruz şunu güzel bir organızasyon yapıp gerçekleştirsek ne güzel olur ben genelde tek biniyorum bisikleti öylede zevkli oluyor tek başına özgür genelde bahçe köye gidip gelirim bentlere ama yanında bikaç arkadaşla daha güzel olur diye düşünüyorum bu buluşma işini gerçekleştirelim artık hepinize saygılar görüşmek üzre.

arkadaşlar bir aksilik olmadıgı sürece saat 15.00 16.00 gibi tarabyadan yola çıkıp beşiktaşa gidip ordan büyükdereye gidip tekrar tarabyaya dönüyorum. bana katılmak isteyen varsa isteyen burdan haberleşebilir isteyende yolda beni gördüğünde selamlaşıp turuma katılabilir . ben beyaz MARİN marka bisiklet kullanıyorum. ordan tanıyabilirsiniz . teşekkürler

Geri