Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Serkan Mıstınoğlu Fiyat vermeyeceğim fakat kipeo ceket fiyatlarını öyle bir yükselttiki soranın 3 katı fiyata satış teklifi sundu bize. Artık sora ile çalışıyoruz, taytlarını denemedik fakat kısa kol ve uzun koldan memnunuz. Kipeo'dan da memnunduk fakat fiyatlar resmen uçuk.

rOkY13.png

PlWvDO.png

gO0j6O.png

76n2DN.png

Scudo
'' (link) '' bu taytı kullanan var mıdır ? Fiyat indirimdeymiş uzun sürüşler için kullanıma uygun mudur ?

Yada önerebileceğiniz uzun sürüşler (6-8 saat) için tayt var mıdır ?
Ayırdığım bütçe max 250 TL.

@Sandozix
Ben aynı markanın başka bir modelini kullanıyorum tavsiye etmiyorum.Kipeo daha iyi yerli olarak ama onlarda tek satış yapmıtor bildiğim kadarıyla.

Ben bunlardan aldım daha geçen ay.
Dechatlon taytları kadar var ben memnunum.

(link)

@Cenk Akbulut
Tayt bedenim için ama pedin konumlandırılması yanlış veya kusurlu bundan dolayıda kalça kemiklerimin pedin neredeyse bitiminde bundan dolayıda satın aldığım taytın bir manası kalmıyor öğrenci olmasam başka bir ürün alıp kullanacaktım ama bu ürün fiyat olarak cazip geldi ama memnum etmedi tavsiye etmiyorum.Yurtdışından daha iyi kalitede tayt satın alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
@Ercn
kullanıyorum efsaneler :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ercn
Merhaba,

Bu yaz bisikletle Ege kıyısını (Çanakkale'den Antalya'ya değin) gezeceğim ve konaklamayı da çadır kurarak yapacağım. Bütçem en fazla 200-250 TL civarı. Ne önerirsiniz?

Yorumları okuyunca Aliexpress den kask almaktan vazgeçtim yaklaşık 150 TL ye kadar bir kask marka/modeli önerebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@Mustafa Zeybek
Birkaç hafta önce @ghkoseoglu bana ulaştı ve "böyle böyle bir sorun yaşamışsın, bu durumu düzeltmek istiyorum." dedi. Sadece tayt almış olmama rağmen bir takım forma gönderdi ve 30 saatten fazla deneyimlediğim bu takım, sora hakkındaki fikirlerimi 180° değiştirdi diyebilirim.

Normalde bu inceleme bugün çekileceğim düzgün fotoğraflarla yapılacaktı. ancak dağın başında hem zinciri kopartıp, hem aynakol yaprağı kırıp, hem ön aktarıcıyı perte çıkarınca böyle oldu... Bazılarını videolardan kestim, zaten belli oluyordur. Şimdiden kusura bakmayın. :ytrya:

taytta neler değişmiş?

Beden uyumu : Geçen sefer tam xl ile xxl arasında kalıp xxl almama rağmen, yukarıda yazdığım sorunları yaşamıştım. Bu sefer xl tayt ile ne uyum, ne dikiş izi problemini hiç yaşamadım. (sabah 8 de taytla çıkıp akşam 9 gibi eve döndüğüm günler oldu)
Screenshot_20180407-210505.png
Ped konumu : önceden ne yaparsam yapayım aşağıda kalan ped artık tam yerinde konumlu. Ne yukarıda, ne aşağıda. Sanki pedli taytınız yok da, aşşşşırı rahat seleniz varmış gibi. Pedini zaten rahat buluyordum(yukarıda yazdığım tek güzel şeydi) ölçüsü de tam olunca çok güzel oldu.
IMG-20180407-WA0010.jpg
Ayrıca taytın etek kısmı varlığını bile hissettirmeyen değişik bir maddeden yapılmış(ne denir bilmiyorum :rolleyes:) bu kısım sayesinde çok kısa bir şey giydiğinizi sanıyorsunuz ama tayt neredeyse dizinize kadar uzanıyor. Ayrıca olası katlanma durumu da bu kısım sayesinde önlenmiş oluyor.
Screenshot_20180415-223216.png
Forma : 2000 kilometreyi aşkın, yoğun şekilde tişörtle bisiklet sürdükten sonra, forma ile sürüş yapınca "dünya varmış beeeğ" diyorsunuz. Formanın arkasında 3 açık, bir fermuarlı cep var. Başta telefonumu arka cebe koymaya güvenemesem de, bol bol atlayıp zıplamaya rağmen sorun çıkmadı. Zaten cepler buna uygun tasarlanmış. Bel kısmında formanın toplanmasını önlemeye yönelik silikon şerit mevcut.
DSC_1768.JPG
DSC_1763.JPG
Çok terleyen bir insanım ve çantasız sürüş asla yapmam. Buna rağmen ter sıkıntısı çekmedim. Teri güzelce vücudumdan alıp dışarı veriyor.

(bu kısım koltuk altına kadar uzanıyor ve muhteşem bir havalandırma etkisine sahip)
DSC_1764.JPG
(kollardaki sora detayları)
DSC_1765.JPG
DSC_1767.JPG (önde ve arkada "iyi şeyler zaman alır" anlamına gelen "good things takes time" yazıyor.

formanın işlevi dışında artıları da var. Örneğin bir yedek atlet ve bir yedek tişörti taşıma derdi ve ağırlık olmuyor. Vücudu tamamen sardığı için rüzgarı daha az yiyorsun. Ayrıca terlerim diye ceket almana da gerek kalmıyor. O ceketin yokuş aşağı sürerken yaptığı yelken etkisine hiç girmiyorum.

Elbette ben bu incelemeyi bir amatör olarak yapıyorum. Belki birçok farklı forma takımı deneyen insanlar farklı düşünebilir. Ancak yeşil detaylar haricinde olumsuz bulduğum nokta yok. O detaylar da sırt çantama uyuyor zaten.

Çözüm odaklı çalıştıkları için Sora Tekstil' e teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
m20v3y.jpg

Dosyalar

• DSC_1755.JPG
    DSC_1755.JPG
    114,4 KB · Okunma: 6
İlk zamanlar özel tasarım güzel bir forma yaptırmıştım. Uzun süre kullanamadan fermuarı bozuldu. Mail ile ne kadar ulaşmaya çalışsam da dönmrmişlerdi sağolsunlar.

Aynı model formanın uzun kol kışlık versiyonunu kullanıyorum. Harici olarak kullanmadım daha ama ikinci katman olarak iyi iş görüyordu. Tek sıkıntısı uzun bel olanından almak zorunda kalmıştım, oda ikinci katmanda sıkıntı yaratıyor. Harici olarak kullandığımızda cep kısmının neredeyse yarısı selenin üzerine geliyor. Sonradan boydan kısaltılamayacığını öğrendim,keşke ürünün ilanında bu durumu not olarak belirtselermiş. Aradım sordum,boyu kısaltmak yeni bir forma maliyetine gelir neredeyse dediler.:uzgnm:
Bakalım idare edeceğiz artık, yaza doğru kısa kollu formaya geçeriz artık.
Bu arada siz kısa kola olayına çoktan geçmişsiniz, bizim burada halen uzun kol ve mont kullanımı devam ediyor.:D

@mfurkan
İlk mesajımda yazdığım gibi bana da dönüş yapılmamıştı. Umarım bu sorunu da düzeltirler.

@Raptor8
Bana tam uydu. Dediğim gibi amatör olarak inceleme yaptım ki ben ne kadar muhteşem uydu desem de herkesin ölçüsü farklı olduğu için kişiden kişiye değişebilir.

Buralarda güneş yakmaya başladı :D

@burakncn
@Mustafa Zeybek
Özelden ayrıten teşekkür etmiştim ama hattınız kalmasın :D @ghkoseoglu teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@Mustafa Zeybek
(link)

3 ay önce falan şu tayttan aldım ama henüz denemedim. Bu bahsettiğiniz taytta pedin konumu güncellenmiş midir acaba?

Bu arada xs stokları yok. Bana s beden olmuyor. 1.80 60 kiloyum. Umarım bu konuyla ilgilenirler.

Carraro manifesto formalarını Sora'ya yaptırmış sanırım, Aydan Çelik kalitesine ok vermiştir muhtemelen. Hal böyle olunca belli bir standardın üzerindeki emsalleri ile yakın fiyatlara satılması da çok anormal bir durum değil.

Güzel yorumları görmek sevindirici, sora tekstil olarak geçtiğimiz hafta aldığımız bir karar ile 2018 senesini bisiklet giyim sektöründe argeye ayıracağız yani 2018'de birlikte çook yenilikler göreceğiz :)

@mfurkan

Attığınız maili tekrar info@soratekstil.com adresine yönlendirebilir misiniz?

@ghkoseoglu Ekran görüntüsünü maile yolladım.

Geri