Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@krep Sakın haa bu kasklar hiçbir işe yaramaz. Daha deneyimli arkadaşlar inceliklerini daha iyi yazacaktır; ancak, bisiklet kaskı poliüretan köpükten yapılıyor ve dış kısımları plastik oluyor. Sizin koyduğunuz linkteki kasklar korumak yerine daha fazla zarar verir. Kaza anında poliüretan köpük kafanın aldığı darbeyi absorbe edip, aldığı şiddete göre dağılır ve kafayı korur. Linkini verdiğiniz ürünler düşme veya çarpmadan ziyade inşaatçı kaskı gibi dışarıdan etki edecek sert cisimlere karşı korurur "ne kadar korur ayrı" Yani beyzbol oynutorsanız ve sert bir top gelirse kafanız korunabilir ama bisiklete binmek için uygun değil. İşe giderken kullanmak için mutlaka bisiklet kaskı alın; önemli olan öncelikle kendi güvenliğiniz.

Scudo
@krep Merhaba size tavsiyem AliExpress yerine piyasada satılan normal bir şehir bisikleti kaskı almanız canınız bu kadar ucuz olmamalı.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Günümüz teknolojisi ile herhangi bir kaza anında kafanıza alacağınız darbenin tedavisi bir yere kadar mümkün. Hal böyleyken bisiklet üzerinde korumak için en fazla özen göstereceğimiz bölge için ucuza kaçmayın. Aliexpress den bir çok şey alınabilir kask hariç.

(link)

Tavsiye ederim ;rahat, sağlam ve kullanışlı..

• Beğen
Tepkiler: samurusov
@hydrocon

20 dolar civarı güzel kasklarda var gibi duruyor. Decathlonda 49.90 tl ilk kaskdan daha iyi hatta bence. Aliexpress i kötülemek ne kadar doğru. Dünya ünlü markalarda Çin de üretim yapıyor zaten.

@EYasin
En sevdiğim renk 32 dolar, site güvenilir mi, kasklar orjinal mi? Siteyi ilk kez kullanacağım ondan soruyorum. Eğer sıkıntısızsa bu fiyata mükemmel hemen alacağım.

@samurusov
70 dolar üzeri ücretsiz kargo diyor yalnız.

@MossoM
Large boy stoktada yokmuş zaten şimdi baktım. Kargoya ne kadar istiyorlar acaba?

Kenarları neon led ışıklı, arkası en az 120 lümenli ışık taşıyan bir kask yaptılar da biz mi almadık

Arkadaşlar küçük bir sorun,
Gözlük ayrımı alınmalı yoksa kaska monte edilebilenden mi?

poliüretan köpük olayından dolayı haklısınız açıkçası ondan dolayı foruma danışmak istedim, ama aliexpress almama konusunda çok da sorun etmiyorum açıkçası youtube da ve bir kaç tane aliexpress tarzı yerlerden alınmış kaskları test edenleri gördüm 4-5 çekiç darbesinde anca parçalıyorlardı, bilindik markalarda daha uzun sürüyordu ama ben Allah korusun ilk darbeden sonra değiştiririm zaten.

@krep Ben bir çok ürünümü Aliden alıyorum. Eleştirenler kendilerine göre haklıdır. Ancak herkesin bir alım gücü var yada yok. İmkânı olan isterse 500 TL lık da kask alır, yada en kaliteli formayı alır. Ben kaskımı da taytımı da, formamı da, kışlık forma takımımı da Aliden aldım, farımı da yol bilgisayarımı da. Hiç takmamaktansa bir kaskınız olsun ama alabiliyorsanız elbette kaliteli olsun. Kaza şakaya gelmez

@ErHan72 Çok haklısınız hiç takmamaktan iyidir yoksa hiç takmadan çıkacağım piyasadaki bütçeme uygun kasklardan zerre haz etmiyorum açıkçası yani güvenlik önemli ama bu tarz şeylerde bana pozitif ve negatif enerji yaratabiliyor.

MOJITO%20NEW1.JPG

Kask Mojito alıcam lacivert-pembe rengi güzel mi ?

@kubalpBence hariçten almak daha mantıklı yarışçılardada görmedim bu tür kask camı değişen gözlükler var yada decathlon dan alabilirsin ben iki gözlük aldım biri normal biri güneş...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kubalp
@samurusov
@samurusov site oldukça güveniilirdir,kaçırmayın derim , genellikle m beden olur bize, kaşlarınızın 2cm üstünden ölçebilirsiniz. şimdi tekrar baktım da beden kalmamış malesef. paylaştığımda vardı

@EYasin
Gömülmüşler üstüne resmen, hem istediğim marka hem istediğim renkti. Umarım tekrar girer stoğa. Elimde şuan L var ve kafama olmuyor diye aldığımdan beri rafta yattı. Boyu nasıl belirliyoruz kaskta? Kaştan ölçeceğizde ölçeği nedir bunun?

@samurusov kaşların üstünden ipi yana daire olacak şekilde dolaştır, sonra o ipi metre ile ölçebilirsin

@EYasin
İp bulamadım iPhone kulaklığıyla ölçtüm, 58-59cm çıktı :D

• Beğen
Tepkiler: EYasin
@kubalp

Benim kask da mıknatıslı gözlük kısmı var. Gayet başarılı. Ama ayrıca 3 camlı normal gözlükte var bende. Tchibo dan aldım 26 tl ye. Daha yeni aldım. Gündüz kaskın gözlüğü yetiyor. Akşam ise tchibo gözlüğün şeffaf camını kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: kubalp
Geri