Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
@vanhelcing Rockbross, x-tiger, Arsuxeo nun forma taytları alınabilir. Kask olarak ta linktekini aldım Benim ki beyaz renkte Hafif bir kask Ne kadar korur bilemiyorum. Hiç takmamaktansa bir koruma sağlar. CE belgeli

(link)

Bende cool change markasını öneriyorum. Bisiklet aksesuarlarında başarılı bir marka. Benim aldığım kask da bu.

(link)

Bende buradaki tavsiye üzerine limar kask almıştım. Yaklaşık yıldır kullanıyorum kalitelisinden memnunun fakat değiştirmek istiyorum. Aldığım kask mtb kaskı ve ben şehir bisikleti kullanıyorum. Limar 685 modeli. Almak isteyenler özelden ulaşabilir.

limar velov kullanan var mıdır? fiyatı iyi gibi
(link)

@Devilsbutcher

Ben de bunu kullanıyorum. PU ya da TPU olsa gerek malzemesi. Normalde gözlük kullanan birisi olduğum için bu şekilde dıştan camlı bir model tercih etmiştim. Decalthlondaki 50 TL lik kasktan iyidir diye düşünüyoum.

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
@mpala

Ben ürün gelince biraz hayal kırıklığına uğradım. Daha iyi birşey bekliyordum. CE sertifikası var yazıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bana 75-80 tl gibi bir fiyata mal olmuştu. 1 buçuk ay önce falan aldım. Şimdilik idare ediyor.

@vanhelcing Zozo MV29 Kask Işıklı Bisiklet Kaskı olarak geçen modeli kullandığım, arkasında kaska bütünleşik lambasının olması da gayet güzel bir özellik, incelemenizde fayda var.

kask boyama hakkındaki görüşleriniz?

100 lira civarlarına alınabilecek en iyi mtb kaskı hangisidir?

Variant Collection Serisi Forma ve Taytları kullanan varmı? Varsa taytları öneririmisiniz 4-5 saatlik uzun sürüşler için.

@krep bir ara çalıştığım tesiste bu barete benzeyen şapkalardan verdiler hiç bir şeye yaramıyor. İçine köpük yerleştirilmiş şapkadan ibaret. Dar bir alanda çalışırken bir iş arkadaşım birden aya kalkınca kafasını vurdu nispeten korudu fakat kafasından şişlik oluşmuştu. Ayrıca alttan her hangi bir bağlama aparatı yok kafanızda fırlayıp gidebilir.

@MakRo

Bilgi için teşekkür ederim, açıkcası bütçeme uygun MTB kaskı olmayan şehir için uygun kask arayışlarım devam ediyor acaba jokey kaskları değerlendirsem mi diye düşünüyorum.

(link)

(link)

@krep hocam bisiklet sürerken vücut ısısı çok artar, kafa bölgesi özellikle çok ısınır hele bir de yazın, bu jokey tiplilerde gördüğüm kadarıyla havalandırma hiç yok, bence uzak durun..

Aynı sorun bendede var yol bisikleti sürerken kafam aşağı baktığı için gözümün üstüyle yola bakmak zorunda kalıyorum ama gözlüğüm oraya kadar kalkmadıgı için kafamı kaldırıyorum ve boynum feci ağrıyor ne yapmalıyım

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@Ömer Bulduk lens ve bisiklet gözlüğü en iyi çözüm olur. Sürekli lens kullanamam dersen günlük lensler var. 3 yıldır günlük lens kullanıyorum, çok memnunum

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@kerem.erdogan fiyatlar nasıl hocam günlük lens 1 gün kullandıktan sonra çöpe mi atıyoruz çok maliyetli olmaz mı

@Afyon35

Decathlondan 89,90 yada 119.90 lık kasklara bakın.

Geri