(link)
Sizce bu kaskı almalı mıyım? Yoksa aşağıdaki bell veya gironun uygun fiyatlı olanlarının stoğa girmelerini bekleyeyim mi? Kalite ve sağlamlık olarak aralarında fark var mıdır ?
(link)
(link)
@appendix geçen ay içinde bmw boyasıyla boyattım. Eps boya tutar mı, özelliğini yitirebilir mi dedik ustayla sonra hepsini boyama kararı aldık. Kask çok kaliteli olsaydı eps yi boyatmayacaktım. Diğer gri yüzeyler zaten araç tamponu gibi plastik olunca boyacılar boyayabiliyor. @hydrocon@Pamuk cuma günü giro foray aldım bugün elime geçecek. Kafa ölçüm 58,5 cm aslında denemek lazım ama kask altı bere, bandana kullanılabilsin diye 1 üst beden large aldım.
(link)
test şartları tutarlığı tartışılır ama az çok fikir verir sizlere
kaskta öenmli olan güvenlik uzun kullanımda yıpranma ve konfor para eder,seçim size kalmış
15 euro luk mal fana dağıtmış ortalığı
@Emert20 Şuan için acele etme Egemen, hem seçimler bir geçsin hem de sende şuan bir kaskın var bence onu sadece mtb'de kullan alacağın kask yol kaskı olsun derim. Önümüzde ki günler de bir akşam turunda detaylı konuşuruz.
@Taner James yol bisikletinde aerodinamik etkiyi arttırmak için kadro,formalar,jantlar,kask gibi ekipmanlardan ziyade sporcunun duruşu en büyük unsur. Mtb kaskı ile yol kaskının en büyük farkı bazı mtb kasklarının önündeki terek denen kısım, onu çıkardıktan sonra çok çok küçük bir fark kalır diye düşünüyorum.
@Taner James limar güzel marka, eğer çok eski değilse( kaskların ömrü 5 yıl kabul ediliyor) ben olsam kullanırdım. Eğer çok eski ve içteki köpük kısmı sertleştiyse yenisi düşünülebilir. Tabi bu döviz kurları da önemli bir unsur
@Taner James ömrü dolmuş gibi, o zaman indirim kovalamaya başlayın bence. Ya da işimi görsün yeter derseniz decathlonun üst seviye kasklarına ulaşmak kolay, tatmin edici.Birkaç ay önce 500 modelini aldım. Eskiden 700 diye satılıyordu. Her ne kadar şimdi eskisi kadar binmesem de...
Güvenlik konusunda belli bir seviyenin üstü modellerde pek şüphem yok acıkcası, o yüzden mips falan aramıyorum. Benim için rahatlık, hafiflik, aeroluk daha öncelikli kriterler.