Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Anadolu Yolcuları grubu için Climber Slim Fit model forma yaptırdık. Hepimiz çok memnunuz formalardan. Kalıpları, terletmeyen, hızlı kuruyan kumaşları ve üretim/kargo hızları ile çok memnunuz Sora'dan :harika:

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
Ben hala hoşuma gidecek bir tasarım göremiyorum Sora'dan. Ya çok gereksiz grafiklerle doldurulmaya çalışılmış tasarımlar ya da abartı renkler mevcut. Variant serisi güzel fakat öğrenciye gelmez :)

2 sene kadar önce Kozan Bisiklet Gezginleri için forma yaptırdık; kumaşları biraz kalın geldi bana ama diğerlerinden fazla terletmiyor. Renkleri, baskıları gayet iyi; fiyat/performans açısından bakarsak tercih edilebilir.

14495329_515669005289646_7107412926430356177_n.jpg

Screenshot.png

Dosyalar

• KOZBİ.png
    KOZBİ.png
    462 bayt · Okunma: 13
kışlık forması iyi değil soranın. yazlık formanın uzatılmış versiyonu. yani hem tayt hem formasını almıştım (kışlık) yaz kumaşından bir farkı yoktu.

Climber / Aero slim fit formasının kumaşı, standart forma ile çok farklı bu arada. Aradaki fiyat farkına net şekilde değer.

Arkadaşlar 50 tl yi geçmeyecek şekilde bisiklet gözlüğü arıyorum. Nasıl bir şey almalıyım hiç bir fikrim yok.. Yardımcı olursanız sevinirim..

@Volume1AliExpress'ten Rockbros gözlüklere bakabilirsiniz . YouTube de incelemeleri mevcut . 12$ , 60 TL civarına geliyor . 15gunde ulaştı bana .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gözden kaçırmışım ama şöyle bir gozlükte var...
(link)

Sıcak! RockBros Polarize Bisiklet Güneş Gözlükleri Doğa Sporları Bisiklet Gözlükleri Bisiklet Güneş Gözlüğü 29g Gözlük Gözlük 5 Lens
(link)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numaralı gözlük kullanıyorum(miyop-astigmat) bisiklet gözlüğü takamıyorum ne önerirsiniz?

Öncelikle herkese iyi günler. Bisiklet işine yeni başladım. Carraro 224 bisikletimi aldım. Kask olarak pek seçeneğim olmadı CRATONİ marka MTB kaskı aldım. Sorum sizce bu kask uygun mu. Yoksa komik mi durur şehir bisikletinde. Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.15310603680951209881122.jpg

• Beğen
Tepkiler: igocebe
@KuZGuN35 Gayet güzel.Kazasız belasız kullanın.Ben yol bisiketinde bile Mtb kaskı kullanıyorum.

Bu ürün nasıl arkadaşlar ? 80-90 tl olan gözlüklere de bakıyorum ama yorumlar iyi değil. bari 80-90 onlara vereceğime az daha verip uzun ömürlü iyi bir şey alayım diyorum.
(link)

Birde bu ürün var fiyatına göre nasıl ? Öyle çok profesyonel bir şeyde bakımyorum zaten.
(link)

@berberci 149 tl olan ile arasında fark yok mu diyorsun :D

Gözlüğün yüzünüze oturmasi onemli. Benim decathlondan aldığım gözlüğün saplari bir süre sonra acıtmaya başlıyor ve rahatsız ediyor. Ve ozellikle sabahlari camlari buğulanıyor. Ama bisiklette Baska gözlük kullanmadığım icin digerleriyle kiyaslama yapamıyorum.

Aynı sorun bende de var. @mertznc

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri