Anadolu Yolcuları grubu için Climber Slim Fit model forma yaptırdık. Hepimiz çok memnunuz formalardan. Kalıpları, terletmeyen, hızlı kuruyan kumaşları ve üretim/kargo hızları ile çok memnunuz Sora'dan
Ben hala hoşuma gidecek bir tasarım göremiyorum Sora'dan. Ya çok gereksiz grafiklerle doldurulmaya çalışılmış tasarımlar ya da abartı renkler mevcut. Variant serisi güzel fakat öğrenciye gelmez
2 sene kadar önce Kozan Bisiklet Gezginleri için forma yaptırdık; kumaşları biraz kalın geldi bana ama diğerlerinden fazla terletmiyor. Renkleri, baskıları gayet iyi; fiyat/performans açısından bakarsak tercih edilebilir.
Öncelikle herkese iyi günler. Bisiklet işine yeni başladım. Carraro 224 bisikletimi aldım. Kask olarak pek seçeneğim olmadı CRATONİ marka MTB kaskı aldım. Sorum sizce bu kask uygun mu. Yoksa komik mi durur şehir bisikletinde. Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.
Bu ürün nasıl arkadaşlar ? 80-90 tl olan gözlüklere de bakıyorum ama yorumlar iyi değil. bari 80-90 onlara vereceğime az daha verip uzun ömürlü iyi bir şey alayım diyorum.
(link)
Gözlüğün yüzünüze oturmasi onemli. Benim decathlondan aldığım gözlüğün saplari bir süre sonra acıtmaya başlıyor ve rahatsız ediyor. Ve ozellikle sabahlari camlari buğulanıyor. Ama bisiklette Baska gözlük kullanmadığım icin digerleriyle kiyaslama yapamıyorum.