Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Snr U
Bende AliExpress tayt Hk. Konusunda gördüğüm bir ürünü alacaktım yorumlarda iyidir bir türlü nasip olmamıştı en sonunda satıcıyı kaldırmışlar. Şimdi şu yeni gelecek vergilendirme öncesi arayıştayım. En büyük sıkıntı boyum uzun ama zayıfım boydan L XL gelirken bende den bakınca M geliyor onun için set almak yerine bugün yada yarın bir tane M beden bib short alacağım. Daha önce karşılaştığım bir kaç kişi de M önermiştir. Marka olarak x tiger, racmmer spexcel'i öneriyorlar. Racmmer markasının üst formaları desen olarak hoşuma gidiyor.
Ayrıca ped kısmı için harici şöyle bir üründe alınıp dikilebilir

Dosyalar

• Screenshot_20190228-101302.png
    Screenshot_20190228-101302.png
    21,8 KB · Okunma: 18
Scudo
Tayt giyinmeye kendinizi nasıl ikna ettiniz bahseder misiniz biraz?

@BerkEvren
Vov hemen bir tayt edinmeliyim.

yol bisikleti sürmüyorsanız çok da gerek yok pedli tayta. iyi bir sele ve totonun alışma sürecinden sonra rahat edersiniz

@Heisenberq
2 hafta önce hayatımda ilkkez yol bisikleti ile eymirde iki tur attıktan sonra pişikten su toplamış mabadla ve iş yerinde külhan beyi gibi yan yan oturarak :-D

Yol bisikleti kullanıcısı olarak bunu şu şekilde cevaplayabilirim.
Tayt giyimi bu sporun olması gerekenidir. Ve mutlak faydasından ötürü de memnuniyetle giyilir.

Toplumsal geri kalmışlık baskı vs, g.tümüze güvendiğimiz için dert değildir.

@Theo3232

Ben de bu modeli almak üzereyim ama günlerdir fotoğraf atarsınız diye bekliyorum. Gelmedi mi yoksa ?

@Kadir KARADEMİR
Bu k3 modeli mi hocam?

@kallone
Evet K3 modeli

(link)

@Kadir KARADEMİR
Kitap güzel, filmi de çok iyi tavsiye ederim. Gözlük ise ikisinden de güzel. :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@can onur, ne güzel yazmışsınız. İşte bunlar hep aşağılık kompleksi.

• Beğen
Tepkiler: can onur
Kasksız bisiklete binmek, günümüzde airbagsiz arabaya binmek gibi. Binilir mi binilir, biner miyim binmem.

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Kimseye neden kask takmıyorsun diye diretilmiyor zaten. Kask takmayanın kendi tercihi, ufacık bir düşmede gitsin yarsın kafasını, akıtsın pekmezi, kendi bileceği iş beni ilgilendirmez.

Ancak kask takmayanların "niye kask takılsın'mış ki? ben takmıyorum, yaptığım turlar da böyledir" diye kask takmamayı matah bir haltmış gibi sunmasını anlayabilmiş değilim.

Hani bir eziklik kompleksi arıyorsanız, kask takmadığını gerine gerine anlatanlarda arayın derim.

hava çok soğuktu kafama taktığım o boru şeklindeki iki tarafı açık başlığa ne diyoruz aklıma gelmedi, onu taktım işten aceleyle çıktım eve vardığımda kafamda kaskın olmadığını fark ettim. Allah korudu bi şey olmadı düşsem çarpsam kafamı bunları anlatacak fırsatı dahi bulamaya bilirdim. :) @BerkEvren

forma tayt eldiven buff gibi ürünleri ali dayıdan alabilirsiniz

iyi bir termal bisiklet taytı önerisi olan var mıdır acaba? ben columbia'nın taytını beğendim ama fiyatı uçuk kaçık geldi. (link)

@ippon
öncelikle tay bisiklet taytı değil , eğer bisiklet taytı olsaydı fiyatı da çok pahalı olmayacaktı :)

Geri