StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.284
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Herkese selam, kısa kollu formam var yolda giderken bazen kollarım üşüyor ve sizce şöyle bir ürün alsam işimi görür mü?
(link)
Maalesef bisiklet için kol ısıtıcı olarak arattığımda absürt fiyatlar çıkıyor 200 TL civarı, o fiyata uzun kollu forma alırım. Kırmızı / Siyah karışımı rengin hastasıyım da. 😅Linke tıklarken ürünün kırmızı olacağını biliyordum
İş görür. Adı "bisiklet için kol ısıtıcı" olunca fiyatı 10 ile çarpılıyor.
Maalesef bisiklet için kol ısıtıcı olarak arattığımda absürt fiyatlar çıkıyor 200 TL civarı, o fiyata uzun kollu forma alırım. Kırmızı / Siyah karışımı rengin hastasıyım da. 😅
Doğru söylüyorsunuz kırmızı renk hemen hemen her renk ile uyumlu gidiyor. Çocuk iken mavi ve lacivert rengine bayılırdım fakat yaş ilerleyince zevkler değişti, bu eylül de kısmet olursa otuz iki yaşıma gireceğim bakalım önümüz deki günler neleri değiştirecek. Şuan lık o zaman bu kol ısıtıcıyı alayım hocam.Ben de lime/siyah (ya da lime/füme) hastasıyım. Lime'nin avantajı tek ton olması. Aksesuar/giyim seçerken kolay oluyor, lime denmişse renk mutlaka tutuyor. Kırmızının sonsuz tonu var.
Bence işinizi görür, ben Norveç gibi soğuk bir ülkede 5 ile 15 derece arasında kullanıyorum gayet iyi iş görüyor..Maalesef bisiklet için kol ısıtıcı olarak arattığımda absürt fiyatlar çıkıyor 200 TL civarı, o fiyata uzun kollu forma alırım. Kırmızı / Siyah karışımı rengin hastasıyım da. 😅
Decathlonun Fıtness şortu kategorisinde bulunan ürünleri kullanan var mı. Bisiklet şortları biraz pahalı ve pedlı hepsi. Alırsam ara sıra tayt üzerinde kullanmayıda düşünüyorum
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
bende tam mesajımı editlemiştim 120 kardiyo yazanın siparişini verdim. bunuda inceleyim iptal edip alabilirimBen hesaplı ürün ihtiyacımın bir kısmını LCW'nin aktif spor serisi ürünlerinden karşılıyorum. Bir bakmakta fayda olabilir. Mesela en son bunu aldım, bu ve pedli tayt ikilisini Decathlon'un pedli şortunun yerine kullanmaya başladım: (link)
bende tam mesajımı editlemiştim 120 kardiyo yazanın siparişini verdim. bunuda inceleyim iptal edip alabilirim
Kalınlık: Orta Kalınlık
yazılmış tayt ile birlikte çok bunaltmıyor değil mi
o zaman iptal edeyim bundan alayım. aldığımda zaten fitnıs şortu bundan çok iyide değildir.Kalınlığı nasıl tarif edeceğimi bilemedim ama Decathlon'un giriş seviyesi pedli şortundan ((link) eski modelinden) ferah.
o zaman iptal edeyim bundan alayım. aldığımda zaten fitnıs şortu bundan çok iyide değildir.
gözükmüyor stoklarda. siparişini verdim gelince bakarım artıkYakında LCW varsa canlısını görmek karar vermeyi kolaylaştırabilir. Ben internetten almıştım ama sonra buradaki mağazada da gördüm. Sitelerinde mağaza stok bilgisi var.
Pambıklı imiş yenisi eskiyi bilmiyorum ama. O yüzden ondqn vazgeçtim bendefitness kardiyo 500 ün eski modelini kullanıyorum çok memnunum. yenisi biraz farklı görünüyor. aynı rahatlıkta mıdır fikrim yok. 3 yazdır giyiyorum.
Pambıklı imiş yenisi eskiyi bilmiyorum ama. O yüzden ondqn vazgeçtim bende
Hafif antrenmanlarla karıstırmısım doğru(link)
bunda pamuk görünmüyor. benimki bunun eskisiydi.
bugün denedim AE den aldığım tay ile. güzeldi beğendim şortu. beli biraz daha dar olsa güzel olabilirdi ama kesimi regular zaten normal oda. S beden almıştım 174 e 66 ya. taytta iyiydi decathlodan aldığım kısa giriş seviyesi askısız tayttan daha güzeldi.Yakında LCW varsa canlısını görmek karar vermeyi kolaylaştırabilir. Ben internetten almıştım ama sonra buradaki mağazada da gördüm. Sitelerinde mağaza stok bilgisi var.