Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

entrata castellin en ucuz taytı. fena ürün değildir. la passione ürünlerini begeniyorum. bi tayt bi formam var. memnun etti.

Scudo
wiggle da dhb blok şu an 24 dolar.. yıllardır kullanıyorum.. bazen dhb aeron ve aeron lab lar da indirime giriyor 30 dolar fln oluyor. aeron ve aeron lab seriler çok daha iyi.

(link)
(link)
(link)
bu yaz için bende bunları aldım ama rahatlık derecelerini bilmiyourm
daha önce hep çakma kullanıyordum popo çok ağrıyordu

Bu durumu tek yaşayan ben miyim bilmiyorum lakin Decathlon dan ne zaman tayt alsam bir kaç ay sonra pedleri işlevini yitiriyor ve sonrasında ise ağrı ve acı oluşuyor.
Aldığım zaman ilk haftalar veya ay gayet güzel konfor sağlarken aradan belli bir süre geçtikten sonra ağrımayan ve acımayan yerlerim ağrımaya başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Bu durumu tek yaşayan ben miyim bilmiyorum lakin Decathlon dan ne zaman tayt alsam bir kaç ay sonra pedleri işlevini yitiriyor ve sonrasında ise ağrı ve acı oluşuyor.
Aldığım zaman ilk haftalar veya ay gayet güzel konfor sağlarken aradan belli bir süre geçtikten sonra ağrımayan ve acımayan yerlerim ağrımaya başlıyor.
Aldığınız modeli yazarsanız daha net bir anlatım olur. Zira 900 serisi jelli taytı iki yıl falan kullandım ve bir sorun yaşamadım.

Aldığınız modeli yazarsanız daha net bir anlatım olur. Zira 900 serisi jelli taytı iki yıl falan kullandım ve bir sorun yaşamadım.
Kış için.
(link)

Yaz için. Bundan 2 tane aldım hatta çok çabuk yıprandığı için.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben kumaşıyla ilgili problem yaşadım. Pedinde sorun yoktu mavi peddi bu arada.

Kış için.
(link)

Yaz için. Bundan 2 tane aldım hatta çok çabuk yıprandığı için.
(link)
500 serisi sünger oluyor. Kullanmadığım için bir şey diyemem ama Decathlon eskisine göre nitelikten ödün vermiş durumda sanırım.

Tayt konusu önemli bir nokta, birkaç ayda bir kalitesiz taytı yenilemek yerine biraz daha fazla ödeyerek kaliteli tayt alıp daha uzun süreler kullanabilirsin. Kendimden örnek verecek olursam, Türkiyede biliniyor mu bilmiyorum CRAFT marka taytlarım mevcut. Bu marka bir çok spor dalına ürün üretmekte özellikle kış sporları dalına. 2017 senesinde aldığım bir taytı halen trainerda kullanıyorum. Trainerda diyorum zira yüzlerce kere yıkamadan dolayı artık rengi soldu ama ped'i halen ilk günkü gibi rahat.

Yıllar önce "Funkier 10 Panel" pedli taytını almıştım, çok memnun kaldım, yaklaşık 3-4 sene uzun turlarda vs sorun yaşamadan kullandım. Ürün hala duruyor ama pedi iyice yumuşadı ve kumaşı özellikle baldırların üst kısmında(güneş gören) inceldi, kısa antrenman günlerinde kullanıyorum artık.
Decathlondan Btwin 520 almıştım, ondan da memnun kaldım, Funkier'e yakın kalitesi, askılıydı ve benim pek hoşuma gitmediği için çok kullanmadım hala duruyor ve ped kalitesi de iyi durumda.
Geçen sene yine Decathlonda pedli taytlar indirimdeyken (sanırım 70-90tl gibi bir şeydi) 2 tane aldım, üzerinde triban yazıyor ve turuncu pedi var, pedleri şu an iyi durumda ama ped kalitesi Funkier ve 520 kalitesinin yakınında bile değil, buna rağmen 100km lik turlarda konfor sağlayacak kalitedeler ve bir kaç ayda işlevlerini yitirmediler.

Merhabalar

2 tayt arasında kaldım . La Passione markasını çok duymadım fakat güzele benziyor. Castelli tayt ı çok gördüm. Tavsiye eder misiniz? Normal Havalarda kullanacağım uygundurlar galiba . (Link paylaşamıyorum adlarını yazdım ürünleri.)
La Passione Prestige Midweight Tights Black ve Castelli Entrata Bibtights
Castelli Entrara Bibshorts kullanıyorum, ondan önce Çin malı bir taytım vardı. Castelli'ye geçince, bulutların üstünde oturuyor hissi oluştu resmen :D Entrata'da "KISS Air2 " ped var ama imkan varsa, daha üst seviye olan " Progetto X² Air Seamless " ped kullanan bir Castelli alın bence, çok daha rahatmış. Ben bir sonraki taytımı kesinlikle " Progetto X² Air Seamless " pedli alacağım.

Burak Bey'e katılıyorum. İmkanınız varsa ve uzun sürüşler yapacaksanız Progetto X² Air Seamless pedli modeli, uzun sürüşler yapmayacaksanız Entrata'yı öneririm.

Ben kumaşıyla ilgili problem yaşadım. Pedinde sorun yoktu mavi peddi bu arada.
Kaç kilosunuz? Kilonun bir rolü var mı acaba.

Tayt konusu önemli bir nokta, birkaç ayda bir kalitesiz taytı yenilemek yerine biraz daha fazla ödeyerek kaliteli tayt alıp daha uzun süreler kullanabilirsin. Kendimden örnek verecek olursam, Türkiyede biliniyor mu bilmiyorum CRAFT marka taytlarım mevcut. Bu marka bir çok spor dalına ürün üretmekte özellikle kış sporları dalına. 2017 senesinde aldığım bir taytı halen trainerda kullanıyorum. Trainerda diyorum zira yüzlerce kere yıkamadan dolayı artık rengi soldu ama ped'i halen ilk günkü gibi rahat.
Evet yazın sora dan veya daha kaliteli bir markadan tayt temin edeceğim. Şuana kadar decathlon ve freysport dan aldığım hiç bir bisikletçi kıyafet ürününden memnun kalmadım açıkçası rüzgarlık hariç.

İşin komik yanı bu kadar kısa sürede bu pedlerin ömrünün bitmesi komiğime geliyor.

birkaç ayda bir kalitesiz taytı yenilemek yerine bir...
Katılıyor ve bir sonra ki tercihimi belimi çok bükmeyecek şekilde akrep apoletinden tarafta kullanmayı düşünüyorum. 🙄

Evet yazın sora dan veya daha kaliteli bir markadan tayt temin edeceğim. Şuana kadar decathlon ve freysport dan aldığım hiç bir bisikletçi kıyafet ürününden memnun kalmadım açıkçası rüzgarlık hariç.

İşin komik yanı bu kadar kısa sürede bu pedlerin ömrünün bitmesi komiğime geliyor.
Frey in yazlık formaları güzel ama kışlıkları kötü. Taytını da kullanıp beğenmediniz yani? bende St 500 var çok fazla bir kullanımım olmadı ama güzel memnunum ilerleyen zamanlarda ne olur bakacaz. Bırtanede çinden aldım ucuz pedınden çok memnunum hatta aynı pedın uzun tayt olanını aldım yazlık

Attıgınız essentıel bende de var. Ped yok gibi bişey onun. Sıfırı da öyle yani kullanınca çabuk yıpranmasıda normal biraz

Frey in yazlık formaları güzel ama kışlıkları kötü. Taytını da kullanıp beğenmediniz yani? bende St 500 var çok fazla bir kullanımım olmadı ama güzel memnunum ilerleyen zamanlarda ne olur bakacaz. Bırtanede çinden aldım ucuz pedınden çok memnunum hatta aynı pedın uzun tayt olanını aldım yazlık

Attıgınız essentıel bende de var. Ped yok gibi bişey onun. Sıfırı da öyle yani kullanınca çabuk yıpranmasıda normal biraz
Freyin formalarını beğenmiyorum fermuarları aşırı dandik pazar malından kötü. Kışlık formasının kışlık formasının yakından uzaktan bir alakası yok diyebilirim ve kumaş kalitesi hoşuma gitmiyor. Yazlık forması fiyatına göre fena değil ama yine de fermuarı aşırı dandik olduğu için kaç kere fermuar değişimi yaşadım. Taytlarını kullanmadım.

Freyin formalarını beğenmiyorum fermuarları aşırı dandik pazar malından kötü. Kışlık formasının kışlık formasının yakından uzaktan bir alakası yok diyebilirim ve kumaş kalitesi hoşuma gitmiyor. Yazlık forması fiyatına göre fena değil ama yine de fermuarı aşırı dandik olduğu için kaç kere fermuar değişimi yaşadım. Taytlarını kullanmadım.
Taytını deneyen pek yok bende bazen alsam mı diye düşünüyorum. Kışlık 1 tane aldım daha almam ama yazlıkları fena değil fermuarları da sorun yasatmadı hiç. Alıexpressden güzel birşeyler denk getirip 2-3 tane almak lazım. Ben iki tane yazlık aldım o şekilde. Kışlık aramakla uğraşmadım decathlondan alınca.

O taytı kullandığım sıralar 75 kgdım boyum da 182-183. Ayrıca kumaşın problemi boya atması ve özelliğini yitirmesiydi. Yıkamasına da dikkat ettik ama maalesef sonuç hüsran. Jordanred'den 3 sene önce aldığım taytın kumaşı hala ilk günkü gibiyken Van Rysel tayt 1.5 sene zor dayandı. Tayt üst seriydi bu arada.

Merhaba, kış sezonu için yol bisikletinde uzun tayt mı önerirsiniz arkadaşlar yoksa bacak ısıtıcı dedikleri bacağa geçirilen şeylerden mi?
Genelde kışın sürmediğimden ne alsam tam emin olamadım. İyi forumlar

Kişinin soğuk algısına göre değişir bence. Bende her ikisi de var, hafif soğuklarda bacak ısıtıcı idare ediyor. Onun güzelliği şu ki eğer sürüş sırasında hava ısınırsa veya siz terlerseniz çıkarıp cebenize koyabiliyorsunuz. Eksi tarafı da tayt ile bütün olmadığı için uyluklardaki açıklardan soğukta ve rüzgarda üşüyebilirsiniz. Uzun bacaklı taytta tek parça olduğu için uyluktan rüzgar girmez. Ben daha soğuk havalarda uzun taytı tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: tolgi07
Merhaba, kış sezonu için yol bisikletinde uzun tayt mı önerirsiniz arkadaşlar yoksa bacak ısıtıcı dedikleri bacağa geçirilen şeylerden mi?
Genelde kışın sürmediğimden ne alsam tam emin olamadım. İyi forumlar
sıcak bölgelerde yaşıyorsanız bence eklemeli olanlardan alınabilir ancak ülkenin genelinin akdeniz hariç kışı yaşadığını düşünürsek uzun taytın daha makul. ben mesela trakya'dayım 3 tane farklı taytım var kış için hepsi de uzun. dediğiniz eklemeli olanlardan da almayı planlıyorum ancak onu mevsim geçişlerinde kullanabilirim muhtemelen anca.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Geri